Přejít na výpis diskuzí
League of Legends můžete hrát v češtině
22.4.2014 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Ale vazne, kto potrebuje preklad na moba hru? Prakticky ziadny text tam nieje. Nejak mi ztoho vychadza, ze toto prilaka jedine deti a urcite to zrovna nepomoze komunite. Pravdepodobne kazdy nad 15 si uz totiz vie prelozit tych par viet
-
Ace Rimmer
-
Nemůžeš to brát tak, že tomu rozumíš, to rozumím taky a je mi jedno, jestli hraji v němčině/češtině nebo angličtině. Spíš jde o to, že ty hlášky, co Tobě vadí v češtině, musí neskutečně vadit rodilým mluvčím v angličtině, protože je to stále dokola a dokola. Já anglické hlášky nevnímá pokud nechci, ale české tak nějak automaticky detekuješ. To samé v jejich případě.
-
svatá pravda
-
těžko říct, anglicky hovořím plynule a hláškám rozumím stejně jako by byly česky, ale asi to bude spíš v kvalitě dabingu která je u DOTY 2 úplně někde jinde
-
A vem si, jak to musí sr*t anglicky mluvící lidi to dokola poslouchat;)
-
to rozhodně není, třeba u DOTA 2 ty hlášky ani po stovkách hodin hraní nijak neprudí, u W3 začnou lézt na nervy po cca 5 minutách, kdy každé 2 vteřiny posloucháš "STANU SE NEVIDITELNÝM!!" a "ZA MÉ BRATRY!!" *4*
-
Presne, kdyby hral prevazne s lidmi co zna bylo by to o nicem jinem no... nadava se vsude a casto. Napr. SMITE tam dokonce vyhrozuji reportem... *15* nekdo hry bere moc vazne obcas, prichazi o to jedine ochuzuje se o zabavu. (obzvlast kdyz neni o moc lepsi, nebo sam neni moc dobry).
-
V LoL je ta nejhorší komunita co jsem zažil... a toto se děje od B5 - D1 40+ (někdy i tam)
-
Dota z W3 není hra od Blizzardu a nebyl pro ni určen;) Jinak hrál jsem s ním cca 5 let a je to pouze o zvyku.
-
anebo si zahraj Dotu, kde žádné runové stránky ani postavy kupovat nemusíš a máš všechno hned, to je to jediné a pravé free to play *3*
-
jo, je vidět že Blizzard českému dabingu opravdu rozumí
ne fakt, zkus si zahrát pár her doty v české verzi Frozen Throne a jestli po třetí hře "odpovědi jednotek" nevypneš, máš můj obdiv -
Holt multiplayer. Pro me lolko zabil f2p model. Nevim o kolik ma Dota lepsi komunitu, ale rozhodne me bavi vic(dle meho nazoru lepsi hra).
-
Ace - Eso ! (; (Hláška po zabití všech 5 champů z jednoho týmu)
-
To samé v DotA2, tak trochu ve WT ( kolikrát to tam lidé „kropí“ přes svoje, nebo je rovnou sestřelujou... ) a vsadím se, že i v jiných hrách.
-
A proto jej ocenil i Blizzard a vyhrál i mezinárodní ceny za dabing;) Český dabing ve hrách, pokud je, tak většinou patří ke špičce.
-
Podle me i ten dabing do Lolka delal stejnej team jako do frouznu
-
Axe?
-
jen to ne, český dabing do Frozen Throne stačil, i když to byla chvilema až sranda jak to bylo špatný *1*
-
Veskoslav detected