Přejít na výpis diskuzí
League of Legends můžete hrát v češtině
22.4.2014 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Jak tam je Ace?
-
Tak mě u Doty stačí titulky :D
-
eune? ne.
-
Guardians of Middle-Earth.
-
A blbeček dorazil. Co hraješ ty?
-
Je to zvláštní, hra podle mě není vůbec špatná a může zabavit. Co mi jí ovšem naprosto znechutilo je naprosto příšerná komunita. Číst každý druhý match nadávky prostě není zábava. Někdy to dokonce zajde tak daleko že hráči přestanou hrát a nadávají si mezi sebou nebo jdou afk. Jeden zápas trvá průměrně 30 minut, což je doba jakou toto musíte trpět a pak jen doufáte že příště to bude lepší.
-
to je dobře...čím méně dmntů v dotě tim lépe *3*
-
Mě to příjde všechno úplně stejny v čem jsou rozdíly?
-
Se máš čím chlubit. Kdybych hrál tuhle trapárnu nebo tu trapárnu od Valve, tak se s tím rozhodně nikde nechlubím.
-
A co třeba CZ dub do Doty 2 ? :-) njn sem Dotař
-
Podobne to maji vicemene vsechny MOBA hry nebo ne? Neni nic co by neplatici hrac nemel a znevyhodnovalo byho a naopak. Skiny skill preci netvorej.
Otazka je jak by tyhle hry dokazali byt bez takoveho F2p... ale to je zas jinam. -
No vícenásobné zabíjení a podobně neměli překládat. Jinak doporučuji smazat poslední větu 1. odstavce, protože spousta Vašich čtenářů Vám ten nesmysl s tou volbou neodpustila;)
-
Vsak ty si taky muzes koupit za IP. Samozrejme kdyz si zaplatis mas je hned. Ano platici je tedy teoreticky zvyhodneny casem, ale neplatici neni omezen protoze to same muze ziskat zadarmo... A to je pro me opravdu f2p model.
-
a co rune page?
-
V dnesni dobe se tam dostanes tezko, jeto samej skill po tech letech . Novacci jsou drceni a ponizovani.
Tyh mobky jsou stejne na jedno brdo. -
supr dik za info ... tak to vyzkousim !!
-
Ano nemusis dat ani korunu. Muzes si zaplatit jen rychlejsi expeni uctu na level 30, kterej stejne vcelku rychle udelas, pripadne vic ziskanych bodu za hru, za ktery kupujes sampiony a runy. Jejich hlavni zisk je z toho ze si lidi kupujou blby skiny, ktery jen zmeni zakladni vzhled sampionu. Proste a funkcni... Neni tam zadny omezeni, nebo znevyhodneni platici vs neplatici hrac.
-
NEPŘÁTELSKÝ PĚTIZÁŘEZ!
Řvu smíchy *1* -
Jako nektery veci jsou prelozeny zbytecne doslovne, coz pusobi opravdu komicky a bije to do oci (usi) - "petizarez" vylozene exceluje. Chtelo si s tim pohrat a nechat nektery veci v originale. Rovnez spousta nadabovanych hlasek nesedi bud intonacne nebo vubec hlasem k postave. Kazdopadne treba to jeste poladi. A kdyz ne, i tak za investovani do lokalizace pro nasi malou zemi jim patri velky dik a ocenuju snahu ukazat ze jim cesti hraci nejsou uplne lhostejni.
-
Jak u LoL funguje ten F2P model ? Dá se to hrát bez peněz a nebo to je jen na oko F2P a bez placení si člověk hru neužije ?