Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidem jde o pocit, o to že ho vidí ostatní. Je to uvnitř člověka.
  • Tushan
    lolol blizní uspěch je postavenej na tom že vykrádajá naprosto vše, pak to osekají aby do zvládl každej dežo *7* *1*
  • Promin, posledni dobou se chovam skarede. Asi jsem snedl moc cukru...
  • Tushan
    není vubec pravda. garen jako starej old schooler se třeba hraje pořád stejně jako mundo a spol to je jen takovej vymyšlenej hejt a tvuj názor
  • Nebyt matek a otcu vydavatelu, nebyli by vydavatele....
  • ked mas jinx za op tak tvoj koment nema hodnotu lebo mozes mat tak max bronze..
  • Odulin
    Joo LoLko. Čuchnul jsem k němu a Dotě před pár měsíci a jsou to bez debat skvělé hry. Nechal jsem jim tam taky pár stovek za hrdiny (LoL), čehož vůbec nelituju, protože zábava to královsky vynahradila. Škoda, že teď nemám tolik investovatelného času, potřeboval bych moc moc trénovat. :)
  • Ale zase muzes sjetej vpalit hlavou do zdi, bo to neboli:-)
  • "Blizzard nikoho nevykrádá" :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  • Ale božínku, urazil jsem snad tvou oblíbenou hru, u které trávíš veškerý svůj volný čas? No tak to se moc neomlouvám, že mi je u řitě nějakej náhodnej salám, kterýho vůbec neznám;-)
  • je to jasné, lol goty 2013 zdejší redakce
  • XorxoxTalarius
    Chces rict v 99% pripadu vykrada Warhammer ne?
  • XorxoxTalarius
    No jo ... jenze ten skin je vec kterou muzes kopirovat do nekonecna, ten kokain nenamnozis za pomoci F5.
  • ano, Blizzard nikoho nevykrádá, pouze sami sebe a občas Warhammer
  • myslím, že žádná online hra nemá co vytýkat těm druhým. především moba hry jsou na tom nejhůře s lol v čele.
  • MidnighT91
    K čemu jsou tam dobré placené skiny? Pamatuju se, že když jsem to kdysi zkoušel tak jsem si z netu mohl stáhnot jakejkoli skin. Pamatuju že jsem si jeden charakter předělal na Laru Croft...
  • přesně, někdo utratí 10k euro za skiny do her, někdo za kokain, šampaňský a děfky... hlavně že se u toho oba dobře baví
  • Ano, pro člověka je lepší dát do do cigaret, alkoholu, drog a... Bitchees.
  • XorxoxTalarius
    No jenze poslat jednou za zivot 500 a nechat tam treba 10k Euro je docela rozdil ...
  • Kr.Pa
    Heroes of the Storm, které používá hrdiny z ostatních blizz her, nic nového, takže to je super, protoze blizzard ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit