Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se za názor nerelevantní ke článku, ale budu reagovat na některé komentáře. Tahle nenávist k LoL je od hráčů DotA a spol. typická, přitom jen málokdy vidím opačné názory. Je jasně vidět, která komunita se jak chová... LoL hraju už pěkných pár let, mám pár skinů, občas narazím na hloupé hráče, co flamují chat kvůli každé hlouposti, ale jsou tu také fajn hráči, se kterými se dá vyjít a je jich dost na to, abych je potkával denně. DotA jsem zkousil, systém mě odradil (možná jsem zvyklý na LoL, takže to je nerelevantní). Toť vše *4*
  • wenceslaus
    Nebýt vydavatelů, nebyla by hra? Hluboká myšlenka... :-D
  • Ale vzdyt sis ve druhem odstavci vlastne sam odpovedel. Kdyz to cloveka bavi;-).....
  • u TF2, jsem si musel zaplatit 0,13 aby se mi zvětšil batoh (sice jsem si to vydělal v CS:GO) ale taky tam je něco na poplatek
  • Heroes of the Storm

ale o to vůbec nejde, každý někde bere inspiraci, jenže tohle nebyla inspirace ale sprostá krádež, provedená navíc tím nejvíc zm*dským způsobem, jasně že se LoL za těch 5 let posunulo a přidalo leccos svého (jestli dobrého nebo špatného je jiná věc) ale napsat že "Dota je LoLkařům ukradená" u hry co je postavená na věcech vykradených z Doty je poněkud úsměvné
  • Superman_z_pekla
    Je jich dost. Ale staří hrdinové nejdou příchodem nových do světa zapomění....Což je u LoL pravidelnost.
  • Superman_z_pekla
    Tohle je moje pravá identita, když nepíšu jako datel..... *7* Ale jo, budeme tomu říkat Veskoslav, ať jsi spokojený.
  • Jen jedna věc - Opravdu mi leze krkem řeč o OP hrdinech. 1. v Dotě jich je taky dost, v Honku si jmenovitě vzpomenu na Predatora. 2. Zrovna nad Jinx brečí lúzři. Je silná, ale nikdo není silný aby vyvážil skill. (Vím to, support here)
  • Kr.Pa
    Veskoslav ? "zabanovaný" *2* LoL hater a prdelvleza doty ...

a ty tři posledni argumenty, které nemá riot jak ovlivnit, jsou opravdu vtipné
  • Nebýt Valve tak žádná Dota 2 neni
  • Ono to p2w je i vlastne trochu sporadicke, pokud ma clovek nasrane v rukach a v hlave, tak mu nepomuze ani vlastni zlaty dul:-)
  • Nebýt toho, že polovina věcí z LoL jsou ukradené koncepty z původní Doty, nebýt toho, že Asijaté do toho valí takové prachy, že to není možné (proto jsou také postavy dělány občas tak hrozně infantilně) a nebýt toho, že do toho Riot natankoval takové prachy, že by to zaplatilo asi dvacet vývojů SW ToR. A nenávist? Tu už jsi předvedl tolikrát jako Lolkař. Systém LoL je prostě špatný. Už jenom proto, že osobně jsem na spoustu hrdinů pako a proto je zkouším proti botům. Jde to samé říct o LoL? LoL postupně přidává předměty, které mají alespoň nějaké schopnosti o wardech ani nemluvit. Smiř se prostě s tím. LoLko je zajímavá omalovánková MOBA, která se doplňuje s Dotou. Ale systém hrdinů je tam prostě katastrofa. O tom, že v současné sobě se lagují evropské servry, nejhorší komunita děcek a Poláků (to i ti Rusáci v Dotě jsou stravitelnější) a nevyváženost nových hrdinů (Jinx a spol) ukazuje, že Riot hledí poslední dobou na kvantitu před kvalitou. Nic víc.
  • XorxoxTalarius
    Uprimne nemam rad MOBA hry a asi moc nechapu to ze to nekoho bavi a jeste mene pochopim to ze nekdo investuje takove prachy do F2P hry (jelikoz tam musi byt jedinci co solidne utraci).
    Jako chapu kdyz nekdo ma rad nejakou hru a ta se mu libi a tak posle vyvojarum nejaky prachy, sam to delam a kdyz nejakou FB hru hraju dlouho (treba pul roku) tak jim poslu tu petistovku (ovsem jenom tu petistovku). Ale kolik se tam musi objevit lidi a co si mus koupit aby se k sakru dostali k takove castce, to je silene.
    Jako jeste jsem schopen akceptovat kdyz chce nekdo mit kompletni train simulator, ale i tak ... vzdyt je to na palici. Je to same jako kdyz tady byl kdysi clanek ze v Dark Orbit prodavali jeden virtualni predmet za 10K Euro a za jedinej den jich prodali nekolik tisic ...
    Proste tohle jde mimo muj ramec chapani ...
  • Kr.Pa
    řekni mě, která jiná moba hra nemá podobné šampióny/předměty? dota prostě založila nový žánr, stejný jako třeba ARGP a hned je prostě další podobná hra kopírák ? podobně jako je vše kopie MC ?

to že byl Pendragon parchant je jiná věc, i ted v riotu je uklizený pěkne v chládečku
  • Okolo 80 herov
  • To akoze z okolo 80 Graves len op ? A co je op ? :D vsetcia opckary len cumia na streamy top farmerov kopiruju buildy a hraju to iste a hovoria tomu op :D bohuzial je tam vela kvalitnych characterov ktore sa nehraju lebo ich akurat nikto nehra z tych eu/us mantakov
  • Nevím, jaké hry hraješ, ale zjednodušeně řečeno je to druhý strom talentů. Akorát si runy kupuješ, zatímco talentové stromy jsou dané. Ve finále ti dají různé bonusové staty, armor, magic resist, attack damage aj. Je to další velmi určující faktor pro to, jak budeš hrát svou postavu. Ne mechanicky, ale z hlediska statistik.
  • on to fórum ukradl celé, zavřel to tam a místo toho dal jen odkaz co vedl na stránky LoL, teď po 5 letech milostivě zveřejnil zálohy co měl doma, ale vše dúkladně promazané, aby tam nebylo nic kompromitujícího. vykradl především koncepty postav do Doty, které se pak úplně náhodou skoro v nezměněné podobě objevili v LoL
  • XorxoxTalarius
    No dovol, SWTOR neni P2W ... to si vyprosuju *1*
  • Lidi se odjakziva separuji do vzajemne znepratelenych skupin i kvuli vetsim blbostem. Nehledej v tom logiku, to je otazka pro psychology a genetiky, mame to proste v sobe;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit