Přejít na výpis diskuzí
League of Legends za rok 2013 vydělala přes půl miliardy dolarů
20.1.2014 | Aleš Smutný
143 příspěvků
-
nebo Warwicka, kterým teď Darien drtí topaře na LCS, Annie - nejnečekanější support s obrovským burst damagem, atd. Za 450 IP je i Garen, který je naprosto nechutným tankem. Ten výběr je celkem kvalitní. :)
-
Ale vždyť tu hru hrajou i normální, klidní lidi co nenadávaj kvůli každý píčovině.. jen je najít, já hledám už dva roky a asi to brzo vzdám *15*
-
Když jsem si přečetl nadpis, tak mě hned napadlo "A přitom je to taková blbost"
-
Člověk si řekne, že jeden skin v slevě není moc a přeci jen toho champa hraje často. Řekne si to znova a znova a utratí třeba za půl roku 300kč na skiny. Nebo mám i kamaráda co hraje necelý měsíc Lolko a do něj dal přes 700 kč jen na skiny, aniž by věděl jestli bude hrát dál.
-
Jde koupit za ingame měnu != pay2win
-
je tam toho kup si za 450ip mastra yi k tomu runy a do lvl 30 si to budes davat solo v rankedoch ten rozdiel ci mas 100 herov alebo 20 je uplne jedno aj tak novy hrdinovia stoja za prd...
-
peníze
-
psal jsi že jediné věci mají autoři z okrasných věcí, to je evidentně lež. jsi lhář
-
ajé, zas ta Dota pro noobíky (čti casual hráče) *3*
-
Jestli si někdo koupí champa za RPčka a neumí si na něj našetřit? TOhle prostě neuznávám. A navíc je to celkem blbost --- 1. Začátečník si nekoupí champa za Rpčka jelikož neví který je OP a neví zda bude hrát lol tak dlouho. 2 Ti co hrajou dýl mají všechny champy co chcou za IP...
Navíc to hodně rujnuje rozpočet. Ale je v tom taky nějáká pravda bohužel. -
až na nakupování hrdinů
-
ako keby to neni jedno ci si kupis hru, konzolu, herny hw alebo skin...
-
Jacku?
-
Za jake dospelacke veci utracis penize ty?
-
Já jsem se tvůrcům Doty odvděčil tak, že jsem si prostě na své hrdiny nakoupil nějaké předměty v hodnotě cca 20 dollarů. Nic víc. Jedna se pouze o změnu vzhledu jako jsou zbraně atd. A pak samozřejmě courier. Což při 1000 hodin v té hře strávených je 20 dollarů naprosto tragicky směšná částka.
-
bejt dopělej a utratit jedinný dolar za ikonku ve hře styděl bych se
-
LoL určitě. HoN a Dota sotva.
-
No to bych také netvrdil. LoL má nejhorší systém týdenních otoček hrdinů, jaký je v MOBA hrách. Navíc platící hráč má vždy dříve přistup k novému hrdinovi, protože si ho prostě koupí. Přeci jenom 6300 za nového hrdinu je dost. Tudíž má pak více času na seznámení a naučení a tím pádem je pak lepší než ten, který ho dostane v týdenním přístupu nebo si ho koupí za herní peníze, pakliže začínal na 0.
-
tak uz by konecne riot mohol spravit EUW,,,,inac som prekvapeny ze lolko zarobilo tolko na skinoch
-
MOBA = MOney from BAbies