Přejít na výpis diskuzí
Lednová Windows 10 konference přinese novinky o PC hraní
15.12.2014 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
zabanujte uživatele max, v nejlepším případě ho zastřelte
-
nechame tu spam, ale nedajboze aby som napisal slovo prd3l. ban:D
-
N7N7 alias max se fakt rozjel, hlavně že tu cenzurujete prkotiny. Když už sem chceš kopírovat úryvky z mein kampfu, tak alespoň českou verzi, nebo německý originál ty pozére, vsadím se, žes to ani nečetl
-
Dokud neuvidím, neuvěřím tomu, že by se MS snažili udělat pro PC víc, než jsou Windowsy a další neherní software. Nevěřím tomu, protože dělat něco více na platformu, kterou nevlastní, pro ně, podle mě, nemá smysl a Xbox jim získá o dost prachů víc.
Ale pokud něco představí, jsem tomu celkem otevřený (např. na Win 8 a WP nedám dopustit). -
Kolikrát jsme už něco podobného tady měli a vždy to vyšumělo do prázdna. Pro MS hraje prim xbox, co se her týče a dost pochybuju, že se na tom něco jen tak změní. Ostatně se jim ani nedivím.
Beztak přijdou zase s nějakým paskvilem ala games 4 win live v propojeni s xbox uctem a to bude cele.
Ale na novy DirectX jsem zvědav, nicméně se obávám, že to bude win8/10 only. -
urcite vymysleli zase nejaky GFWL bullshiet
-
Nějak mi není úplně jasný vztah DX a AMD Mantle, Četl jsem sice http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/mantle-faq.aspx , ale nějak jsem to nepochopil. Co je správně z následujících tvrzení?
1) hra využívající Mantle není závislá na verzi DX
2) hra využívající Mantle je závislá i na verzi DX (tzn. může např. vyžadovat DX11)
3) hra využívající Mantle nepoběží ani v emulaci v rámci DX na kartách bez Mantle (Nvidia) -
Zabanujte toho spamera naprosto neherních žvástů...pls.. *16*
-
HALO na PC ? :D
-
OMG co to je za spamera... no coment proste...
-
Príchod Dead Rising 3 a RYSE na PC hádam naznačujú svetlejšie zajtrajšky. Dobré je, že tá ich otrasná GFWL služba aj keď pomaly, ale postupne umiera *1*
-
Normalne u mne to vyvolalo stejnou reakci jen co jsem precetl nadpis *1*
-
Tak to máš s Ubisoftem asi docela šťastný život. *1*
-
toho bych se nebál. Podpora do teď byla jalová a do budoucna žádné změny nečekám a jsem jedině rád, že Win.Live se moc neprosadila. Když jsem to viděl na krabici tak jsem viděl rudě.
-
Který PC hráč by si nepřál porty mezi XO a PC..teď, když na XO bude nová Tomb Rider a Halo 5, + už je Halo MCC.. *14*
-
Drahý koníček? oproti čemu? konzolím? Konzole jsou dotované hrami tak že se ten rozdíl v ceně postupem času srovná ( pokud si kupuješ hry ) Na konzolích jsou hry nehorázně drahé téměř jednou tolik co na PC. Z dlouhodobého hlediska je hraní na PC levnější než na konzolích. Pokud nejsi ovšem technomaniak co potřebuje grafiku za 20 tis. *3* ( někdy se mi to stane *1* )
-
To už jsme mohli vidět jak Mrkvosoft podporuje PC hraní, takže vše bude zase jen na Win10.
-
Tohle nezměníme prostě windows je jenom jeden a nic jiného není, takže pro pc hráče nutnost, jestli budou hry běžet teda v dx12 ...Myslím že MS na tohle sází a vím dopředu že w7 a w8 dx12 mít nebudou, jinak by nebyl důvod kupovat tohle, ale spíš mi děla starosti jiná věc a to upgrade grafiky, k té se budou vázat i další komponenty ... ale co, pc... byl, je, a bude drahý koníček, za ty roky, už mně to ani nes.re ...
-
Já nevím, ale pokaždé, když tohle od MS slyším, tak se začnu bát. *1*
-
Win10 bude vypadat jako na obrázku? no takto díky ale ani ne... tphleto je na tablety a stačí mi Win8 ve škole. Nemusím to mít i doma fůj. *11*