Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kedaro
    To už jsme mohli vidět jak Mrkvosoft podporuje PC hraní, takže vše bude zase jen na Win10.
    • toho bych se nebál. Podpora do teď byla jalová a do budoucna žádné změny nečekám a jsem jedině rád, že Win.Live se moc neprosadila. Když jsem to viděl na krabici tak jsem viděl rudě.
  • Tohle nezměníme prostě windows je jenom jeden a nic jiného není, takže pro pc hráče nutnost, jestli budou hry běžet teda v dx12 ...Myslím že MS na tohle sází a vím dopředu že w7 a w8 dx12 mít nebudou, jinak by nebyl důvod kupovat tohle, ale spíš mi děla starosti jiná věc a to upgrade grafiky, k té se budou vázat i další komponenty ... ale co, pc... byl, je, a bude drahý koníček, za ty roky, už mně to ani nes.re ...
    • Drahý koníček? oproti čemu? konzolím? Konzole jsou dotované hrami tak že se ten rozdíl v ceně postupem času srovná ( pokud si kupuješ hry ) Na konzolích jsou hry nehorázně drahé téměř jednou tolik co na PC. Z dlouhodobého hlediska je hraní na PC levnější než na konzolích. Pokud nejsi ovšem technomaniak co potřebuje grafiku za 20 tis. *3* ( někdy se mi to stane *1* )
  • walltar
    Já nevím, ale pokaždé, když tohle od MS slyším, tak se začnu bát. *1*
    • Já se zase pro změnu směju. *1* Tolik vtipů v prohlášení MS o hraní na PC se jen tak nevidí. *5*
    • HALO na PC ? :D
    • MARTASLJ19
      Príchod Dead Rising 3 a RYSE na PC hádam naznačujú svetlejšie zajtrajšky. Dobré je, že tá ich otrasná GFWL služba aj keď pomaly, ale postupne umiera *1*
    • XorxoxTalarius
      Normalne u mne to vyvolalo stejnou reakci jen co jsem precetl nadpis *1*
  • Jack1947
    Win10 bude vypadat jako na obrázku? no takto díky ale ani ne... tphleto je na tablety a stačí mi Win8 ve škole. Nemusím to mít i doma fůj. *11*
  • OMG už stím Mrkváči zase začínaj, přesně tyhle kecy meli před 2 rokama, když mleli o tom že W8 bude mít official emulator na Xbox hry a nic. Propadák typu GFWL jim nestačil a budou do toho šťourat znova. Nepochopili že jediná skutečná DD je Steam. Jako Origin ten už zase ze zoufalství začal rozdávat starý hry typu Sims 2000 zdarma. Prostě Microsoft.
  • http://diit.cz/clanek/windows-10-zdarma-freemium
  • Takže další DRM sr€čka přímo zabugovaná v OS *11*
  • Mám Origin, mám Steam, jeden klient (který bude navíc určitě integrovaný v systému) mě nezabije.
  • „přišel čas mluvit o hraní na Windows.“ To mi zní, jako kdyby se měli hry na počítače teprve tvořit... *8*
  • v mym pc bydli jen steam,nic jinyho tam nikdy jindy nebude,takze jestli maji vychazet hry v dalsi distribuci s nejakym stupidnim klientem,automaticky se radi do skatulky "tohle zwarezit"
    • Spades
      Když to bude integrované do Windows, tak tu službu stejnak budeš mít. Není důvod si tam ty hry nekoupit.
      • tak si poridim takovy windows, z kterejch to nekdo vyklesti, zadnej stres...
    • to je o preferencich, ja mam jen uplay a všechno ostatní warezim
      • Tak to máš s Ubisoftem asi docela šťastný život. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit