Přejít na výpis diskuzí
Legend of Grimrock nechá vzpomenout na Dungeon Master
25.8.2011 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Tak toto je herní orgasmus.
-
je to možné ? stále ta atmosféra má něco do sebe...
-
Protože to jsou základní archetypy, všechny něčím typické. A celkem dobře naplňují onu pradávnou dobu dungeonů. Plus dodávají, že v případě potřeby mohou další dodat. Plus se budou jednotlivá povolání lehce prolínat, takže rogue bude na vyšším levelu i trochu kouzlit.
A nemyslím si, že zrovna tihle lidé by byli tupci. -
cas je vzdy len si ho treba najst, ja si vzdy cas najdem na dobre veci v hernom svete, a to uz som po 3 desiatkach, skratka kto hlada najde
-
Tak to je nádhera. Hrozně se na to těším, opravdu jsem nečekal, že v dnešní době se někdo odváží udělat takovýto kousek a jsem za to hrozně rád. Už se nemůžu dočkat :D Asi taky opráším Brány Skeldalu :)
-
jenze ishar4 by byl urcite 3d a s nekonecnym zivotem. Radeji bych opravdu jen predelavku toho nejakeho stareho (nejradeji jsem mel prave dvojku) v grafice jakou ma tady ta ukazana hra.
-
Protože podstatné budou skilly a jejich rozvoj? Nechápeš na tom něco?
-
Proč remake. Nejlepší by byl Ishar 4.
-
nechápem prečo dávajú iba 3 povolania tupci
-
souhlas, asi tak pred mesicem jsem dohral Brany Skeldalu a bylo to uz po 16te, holt dobra hra je dobra hra... melo by se vyrabet vic dungeonu, fakt to na hernim trhu chybi...
-
už instaluju brány skeldalu *1*
-
Haha, skvělá práce! To vypadá na jasnou koupi :)
-
Urcite koupim a podporim vyvojare a s radosti zahraju. Jen vic takovychto pocinu na ukor soucasnych masovych hernich prostoduchych zlocinu.
-
Dungeon Master a Eye Of The Beholder byla, je a bude pro mne tou největší klasikou. Miliony hodin strávených u klávesnice a studování pater pořád dokola. Jsem rád že je tu něco nového.
-
až mi srdce zaplesalo... vybavujú sa mi spomienky na brány skeldalu 1 to bol SKVOST!!!!
len ten boj mohol byť ťahový... to si človek premyslí čo a jak... -
Luxus *14*
-
Tohle by chtělo na Android. Na PC tohle hrát už asi nebudu (není čas). A iPhone si kvůli této hry kupovat nebudu.
-
http://www.thegaminguniverse.org/forum/index.php?board=211.0 - tu sa pozri pracuje sa na takom niecom, je to taky fan project, ale vyzera to zatial dobre, ako som to tak cital pokracuju celkom dobrym tempom
-
KONECNE, konecne uz niekto sa zobudil a urobil ci sa snazi urobit takuto hru, o tomto som uz mnohokrat kecal ci pisal, ze ako by to mohlo vyzerat takyto dungeon s dnesnou grafikou, tak asi nejak takto, nadhera, neviem sa dockat az to vide, super
viem mozno tento prejav radosti vyzera tak ako ked male decko dostane nieco pod stromcek ale jednoducho uz je to dlho co vysla nejaka poriadna dungeon hra a no konecne tu nieco je co sa nie len tvary ale ona aj je -
Jestli nezafunguje tohle,tak nechci zit.