Přejít na výpis diskuzí
Legend of Grimrock nechá vzpomenout na Dungeon Master
25.8.2011 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Dungeon Master a Eye Of The Beholder byla, je a bude pro mne tou největší klasikou. Miliony hodin strávených u klávesnice a studování pater pořád dokola. Jsem rád že je tu něco nového.
-
až mi srdce zaplesalo... vybavujú sa mi spomienky na brány skeldalu 1 to bol SKVOST!!!!
len ten boj mohol byť ťahový... to si človek premyslí čo a jak... -
Luxus *14*
-
Tohle by chtělo na Android. Na PC tohle hrát už asi nebudu (není čas). A iPhone si kvůli této hry kupovat nebudu.
-
-
cas je vzdy len si ho treba najst, ja si vzdy cas najdem na dobre veci v hernom svete, a to uz som po 3 desiatkach, skratka kto hlada najde
-
-
Nechapu za co má příspěvek nade mnou "mínuska". Taky mě jako první napadl "android". Zahrát si tohle na tabletu cestou vlakem ze školy nebo z práce...proč ne?
-
-
-
KONECNE, konecne uz niekto sa zobudil a urobil ci sa snazi urobit takuto hru, o tomto som uz mnohokrat kecal ci pisal, ze ako by to mohlo vyzerat takyto dungeon s dnesnou grafikou, tak asi nejak takto, nadhera, neviem sa dockat az to vide, super
viem mozno tento prejav radosti vyzera tak ako ked male decko dostane nieco pod stromcek ale jednoducho uz je to dlho co vysla nejaka poriadna dungeon hra a no konecne tu nieco je co sa nie len tvary ale ona aj je -
Jestli nezafunguje tohle,tak nechci zit.
-
chtel bych remake ishar 2 :(
-
-
Proč remake. Nejlepší by byl Ishar 4.
-
-
jenze ishar4 by byl urcite 3d a s nekonecnym zivotem. Radeji bych opravdu jen predelavku toho nejakeho stareho (nejradeji jsem mel prave dvojku) v grafice jakou ma tady ta ukazana hra.
-
-
Rovnou bych to vzal od 1 az do 3 vcetne Crystals of Arborea a tentokrat se stenami na cely jeden ctverecek! :)
-
-
nadhera, proste nadhera
-
Brány Skeldalu bych si znova dát mohl:)
-
Tak to vypadá dokonale, proč nikdo takovou dobu neudělal podobnou hru to nechápu. Běžně mě tyhle hry moc nešly (tím nemyslím jako že by mě nebavily ale byl jsem na ně levej :D) ale mám pocit, že tohle určitě zkusím. *1*