Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kmotr doplatil na slabé konzole, stejně jako GTA SA. Obě hry měly na svoji dobu díky konzolím mizernou grafiku. Herně to špatné nebylo, byl tam dobrý soubojový systém/krytí, ale zase to konzoloidní ovládání tomu lehce podráželo nohy. Co byl ale otřes byl jízdní model vozů a jejich poškození + vozový park měl asi jen 4-5 vozidel. V porovnání s o 4 roky starší Mafií to bylo velký špatný.

  • Phillios191

    No ono bohatě stačí když se člověk podívá na ty screenshoty a hned je vidět, že Mafia, která vyšla 4 roky před Kmotrem, tak má mnohem lepší grafiku než Kmotr a co se týče příběhu a mísí, tak je to to samé, Mafia má daleko propracovanější příběh, zajímavě napsané postavy a různorodé mise, zatímco Kmotr je takové GTA z NY 30. let a to ještě špatné GTA.

  • Jack1947

    Jenže on to nezmákl úplně ( už měl chatrnej slabej hlas)

    Jinak se mi příběh i líbil pčišlo mi to takové hodně americké, Kmotra jsem třeba nikdy celého neviděl... ale hru jsem hltal i když mi jela celkem mizerně, škoda že to bylo krátké a useklé( byla sranda ten grind tam)

  • uher

    Vždyť to účinkování Branda je v článku už zmíněno.

  • Jack1947

    No rozhodně lepší než druhá Miamský díl, ale jo mělo to co do sebe tehdy 2006 ( když tu bylo jen GTA a Mafia) tak to bylo docela svěží, klído bych bral remaster za zmínku stojí za tam trochu před smrtí, účinkoval Marlon brando... málo ale jo.

    Za mě ok hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit