Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191

    No ono bohatě stačí když se člověk podívá na ty screenshoty a hned je vidět, že Mafia, která vyšla 4 roky před Kmotrem, tak má mnohem lepší grafiku než Kmotr a co se týče příběhu a mísí, tak je to to samé, Mafia má daleko propracovanější příběh, zajímavě napsané postavy a různorodé mise, zatímco Kmotr je takové GTA z NY 30. let a to ještě špatné GTA.

  • Jack1947

    No rozhodně lepší než druhá Miamský díl, ale jo mělo to co do sebe tehdy 2006 ( když tu bylo jen GTA a Mafia) tak to bylo docela svěží, klído bych bral remaster za zmínku stojí za tam trochu před smrtí, účinkoval Marlon brando... málo ale jo.

    Za mě ok hra.

    • uher

      Vždyť to účinkování Branda je v článku už zmíněno.

      • Jack1947

        Jenže on to nezmákl úplně ( už měl chatrnej slabej hlas)

        Jinak se mi příběh i líbil pčišlo mi to takové hodně americké, Kmotra jsem třeba nikdy celého neviděl... ale hru jsem hltal i když mi jela celkem mizerně, škoda že to bylo krátké a useklé( byla sranda ten grind tam)

  • Kmotr doplatil na slabé konzole, stejně jako GTA SA. Obě hry měly na svoji dobu díky konzolím mizernou grafiku. Herně to špatné nebylo, byl tam dobrý soubojový systém/krytí, ale zase to konzoloidní ovládání tomu lehce podráželo nohy. Co byl ale otřes byl jízdní model vozů a jejich poškození + vozový park měl asi jen 4-5 vozidel. V porovnání s o 4 roky starší Mafií to bylo velký špatný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit