Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AOE byla první hra co jsem hrál na Windows. Tehdy tam bylo demo kde byly snad dve mapy ktere se hrali porad a porad dokola (na jedne byla trosicka zlata co pamatuju a Hoplita ste si museli convertovat, ale byla to upltimatni jednotka :D) Pak sme se divili proc kdyz se ta ikona ulozi na disketu tak to nejde v DOSu spustit... Velice rad si to znovu po tech letech zahraji, jenom se bojim ze to bude obvykle "10 minut hrani, povzdech nad dobou minulou, vypnuti hry"... Za me palec hore, z cele E3 co sem zatim videl tohle je (kupodivu) nejlepsi oznam :).
    • ja som to nikdy nehral, o to radsej si to zahram teraz. aspon mi nebude vadit retro grafika, prave naopak ten remake sa mi po grafickej stranke dost paci.
  • Paulcz
    Označit původní grafiku AoE2 za "špatně identifikovatelné snůšky pixelů" to chce mít velkou kuráž :)

Jinak tato remake grafika vypadá trošku sterilně. To že to vyrenderovali ve V-Ray nebo něčem podobném tomu dvakrát nepřidává, nemluvě o ještě více prapodivnějších proporcích postav oproti objektům (stromy, domy). V AoE2 to ještě jakžtakž sedělo.
    • Dalsi vec taky je ta, ze vetsinou ty postavy reflektovali nejakou skupinku postav. Vetsina strategii stavi na tom, aby jsi nemel nejake mini postavicky na zemi a tezko je mohl nakliknout.. I vzdalenostne nez by to usli tak by byl problem.
      I soudoby SC2 jsou jednotky vetsi nebo nesrovnatelny velikostne. Viz treba Mothership a vedle toho treba nejaky Templar nebo Immortal, obdobne Siege Tank a medic.
      • Paulcz
        Dalším důvodem je i HW náročnost, čím méně jednotek se vejde na mapu tím lépe. Ale dneska už máme rok 2017, dříve museli vývojáři kouzlit.

Ne všechny RTS musí mít komixový vzhled/proporce, třeba sem to vůbec nepasuje. Do historických kulis to chce realističtější vzhled.
    • Clanek je o AoE1
      • Paulcz
        A jo :) Tak to beru zpátky.
  • HD remake Age of Empires se docka 4k remaku! HURA!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit