Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zagro
    Jo musela. Nedávno jsem ji zrovna hrál.
  • Zagro
    Rád se k té menšině taky hlásím *3*
  • Walldstein
    Začít trailer "Wololooo" byl geniální nápad *14* A jinak souhlas s názorem některých diskutujících, že by si remake zasloužila spíše dvojka a ještě větší souhlas s autorem ohledně touhy po důstojném nástupci této skvostné RTS...
  • Ok, tak pro ty omezenější: Remake = Inspirujete se původní hrou, ale výsledek se může trochu lišit upravenými herními mechanikami, nejspíš bude nový engine a kompletně předělaná grafika, kampň bude mít pravděpodobně nový příběh. Viz Settlers 10th aniv. Remaster = Záleží jak se k tomu tvůrci postaví, ale existuje několik variant A) Ideální - dle možností převedení původní grafiky do vyššího rozlišení, opravení bugů co ve hře zůstaly, optimalizace UI - přidání pár tlačítek pro pohodlnější ovládání, případně drobné vylepšení herních prvků. B) OK - pouze grafika a odstranění bugů C) Chci na tom vydělat = Jen mod na vyšší rozlišení + integrovaná podpora nových systémů, ale většinou kupa nových bugů viz Age of Mythology když vyšel remaster, i když teď už je to trochu lepší. Autor článku tu míchá termity, ale co z toho vlastně vznikne můžeme jen odhadovat.
  • Narayann
    Yuri's Revenge povinně *3*
  • Jack1947
    4K HD lol
  • ano, ten je take velmi povedeny, pred cca dvemi, tremi mesici jsem dohral i s datadiskem a stale povedena zabava:)
  • Paulcz
    Dalším důvodem je i HW náročnost, čím méně jednotek se vejde na mapu tím lépe. Ale dneska už máme rok 2017, dříve museli vývojáři kouzlit.

Ne všechny RTS musí mít komixový vzhled/proporce, třeba sem to vůbec nepasuje. Do historických kulis to chce realističtější vzhled.
  • "Pokud se bude jednat jen o vyšší rozlišení textur a jinak stejnou hru, tak to bude hodně k pláči,.." - REMASTER (to je sakra rozdíl)
  • Narayann
    Paráda!Asi sem v menšině, ale patřím k těm co si před vydáním AoE2HD přáli víc předělávku prvního dílu.*3* Jinak včera sem schodou okolností rozpařil kampan v Titánech.To nemůže být náhoda. *1*
  • Narayann
    Řekl bych, že to asi nebudou nějaký zásadní změny v gameplayi jako takovým, ale spíš menší úpravy jako možnost poskládat produkci jednotek a upgrady za sebe.Jestly si pamatuju správně tak se musela v prvním díle výroba jednotky klikat po každým vojáčkovy znova(?) *2*
  • Dalsi vec taky je ta, ze vetsinou ty postavy reflektovali nejakou skupinku postav. Vetsina strategii stavi na tom, aby jsi nemel nejake mini postavicky na zemi a tezko je mohl nakliknout.. I vzdalenostne nez by to usli tak by byl problem.
    I soudoby SC2 jsou jednotky vetsi nebo nesrovnatelny velikostne. Viz treba Mothership a vedle toho treba nejaky Templar nebo Immortal, obdobne Siege Tank a medic.
  • Narayann
    V rámci C&C nejradší vzpomínám na Red Alert 2. *5* I ted si ji zahraju radši než trojku. *4*
  • No do p*či ja z toho kluka umru :-D
  • Remake nebo remaster? To je sakra rozdíl. Pokud se bude jednat jen o vyšší rozlišení textur a jinak stejnou hru, tak to bude hodně k pláči, pokud si za to zase řeknou nějaká 20e. Doufám, že tam přidají minimálně možnost předklikat si pole z datadisku AoE2. Každou chvíli ručně sázet nová pole by dnes bylo hodně na palici.
  • ja som to nikdy nehral, o to radsej si to zahram teraz. aspon mi nebude vadit retro grafika, prave naopak ten remake sa mi po grafickej stranke dost paci.
  • Já chcu remake command & conquer tiberian dawn *2*
  • ja mam teda jako prvni Tiberian Sun:)
  • Paulcz
    A jo :) Tak to beru zpátky.
  • Nééééééééééééééééééééééééééé
    Nedočká se 4K REMAKU, ale dočká se 4k REMASTERU!!!!

!!! Už tady s váma !!! (vykřičník jako zlo a hněv)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit