Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    mam rad tieto lego hry, ale ak su precizne spravene .. toto je jeden velky gulas, a nepomoholi ani nadabovane postavy a este horsi pribeh... kamera pre coop otrasna az z nej bolia oci ..a hra sa viac ako 2hodiny hrat neda aj to je maximum ptm mi z nej drpkalo ..strasne divne mi to pride nemalo ma tam co zaujat, iba ak plus za supermana,aj tak to cele omrzi velmi rychlo,preto 7
    skor sa tesim na pana prstenov lebo to bude parodovat aspon film co je vecie plus
  • Jenom bych se zeptal někoho, kdo to hrál (třeba autorky recenze). Jak je tam řešená herní obrazovka v coopu? V některých LEGO hrách to bylo tak, že to nabízelo jakoby jen jednu scénu a pokud chtěl např. jeden hráč jít do leva, tak musel počkat až půjde i ten druhý, v opačném případě ho blokoval "kraj obrazovky". U jiných (snad SW?) to bylo tak, že se to v podobném případě přeplo do splitscreenu a obě postavy mohly být na jiných místech mapy, což je daleko příjemnější.
  • Už se těším až si opět zahraju s přítelkyní. Mám rád celou LEGO sérii, jsou to hry, které si na nic nehrají a přinášejí jen příjemný gameplay. Navíc, jedna z mála her (herních sérií) pro děti u kterých si člověk nepřipadá trapně.

Ale sám bych to asi nehrál. :)
  • jindra.veliky
    Jakmile vidim u Batmana toho bu...Robina tak se rozsiruje ignor list. *4*
  • Veskoslav
    Dabing naprosto luxusní, takhle jsem se dlouho nesmál:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit