Přejít na výpis diskuzí
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - recenze
16.12.2014 | Lucie Jiříková
30 příspěvků
-
"Pořád zábavná, ale již notně ohraná" a 6/10? a nove CoDko ma 8/10 tak kde je rozdil? je to porad to same tak proc si LEGO zasluhuje horsi hodnoceni? *10*
-
-
"Čísilka", hoho to tu dlouho nebylo *15*
-
To se nejspíše nikdy nedozvíme, kde je rozdíl... COD je COD a LEGO je zase LEGO. Upřímně, COD zachraňuje jenom ohraný MP, který zřejmě stále lidi baví. MP pokaždé té hře vynese tak zhruba 3 body navíc. Tak si to spočítej. Když má COD 8, tak vlastně hodnocení za SP je čisté 5 a to je to číslo, které se ke COD hodí. Už to není ta revoluční střílečka jako třeba 2. díl a už je to vlastně 9 rokem furt to stejné a já opravdu netuším jaktože ta hra stále získává takové známky. Peníze dělají svoje. Oni tu značku ždímou a ždímou až přijde ta doba , kdy ji doždímou a budou jak se říká v "prd*li", protože jiné zkušenosti vývojáři než se střílečkami ve stylu COD nemají. LEGO mám jako dospělý člověk rád. Prakticky jsem na té hračce vyrůstal a rád jsem rozvíjel svou kreativitu. Nejvíce se mi osobně líbil Indiana Jones, ale každý si v Legu přijde na své. I když u Batmana jsem si nebyl úplně jistý kvalitou. Nějak mi to LEGO u superhrdinů nesedí. Ale jak říkáš: Je to nefér oproti jiným hrám, když jsou stále zábavné a špatně hodnocené, když COD je to samé devátým rokem a stále hrabe 9 a 10 u redakcí jako IGN a spol. , které hry hodnotit neumí.
-
-
Odvoláváte se na multiplayer, ale neberete v potaz že Lego hry všeobecně excelovali hlavně v lokálním co-opu, který dnes nabízí máokterá hra. Takže z tohoto pohledu MP/Co-op si jsou myslím obě hry rovny.
-
-
-
A zase tady máme recenzi která je tak objektivní jako článek o Božksém kájovi v Blesku
-
-
*Božském
-
-
Recenze nerecenze, stejně si to zahraju. A proč? ... PROTOŽE JSEM BATMAN!!! *1*
-
-
Hele hele klidně si bud co chceš ale Batman jsem já !!!
-
-
To bych se hádal *5*
-
-
Stějně bych vás všecky postupně jednoho po druhém zavřel do klece s Killer Crocem z Arkham Asylum a byl by klid *1*
-
anyway guys...you have my permission to die *4*
-
-
-
-
Stačilo přece napsat že nemáte ráda lego :D. Lego hry jsou výbornej lokální co-op a naopak mi přijde že čím více tím lépe, kvalita šla rozhodně nahoru. Tohle je zase recenze jak brno.
-
škoda když to nejvíc frčelo že někdo neudělal Lego Bonda
-
Předchozí hry jsou zábavné tak co to nízké hodnocení? Podle mě to bude další báječná LEGO hra. Nevíte jestli je na PS Vita méně postav nebo normální počet? U MARVEL super heroes bylo na PS Vita mnohem míň postav než v normální hře.
-
Jen bych si dovolil upozornit, ze verze pro 3DS a VITU jsou uplne jine hry a nemaji s recenzovanou hrou nic krome nazvu spolecneho. Autorka sice recenzuje snad kazdou LEGO hru, ale toto ji vzhledem k seznamu platforem evidentne zcela uniklo. Plati to i pro predchozi LEGO hry.
-
-
To je na PS Vita - MARVEL Super Heroes. Tam je mnohem míň postav než na jiných platformách a vůbec tam je spoustu rozdílů.
-
Evidentně ty dvě platformy nikoho nezajímají. *3*
-
-
Kam se poděli videorecenze???
-
-
poděli? mě mrdne .. vezmi radši do ruky knihu
-
Gamestv ti nestačí? bylo to náročné a tak od toho upustily ve prospěch věcem jiným důležitějším. *3*
-
-
jako je překládání zahraničních článků.. juchůů
-
-
-
Mě by spíš zajímalo jak to vypadá s DLC do Hobbita. O přidání třetího dílu stále nevíme ani slovo.
-
-
To je pravda... taky mě štve, že ten jeden blbej rok do trojky Hobita nepočkali a nevydali to pak se všema třema dílama... takhle ani nemám chuť si tu hru kupovat, když vim, že je nekompletní. Navíc LEGO hry byly vždycky super v tom, že fyzická kopie nemá žádný online DRM (aspoň co si pamatuju, naposled jsem kupoval Piráty z Karibiku a druhýho Harryho Pottera), takže nutnost pořídit si do Hobita celou třetí epizodu jen jako DLC se mi vážně nelíbí.
-
To si nefandi. Bude to "plnohodnotna hra".
-
-
Hru jsem asi pred 14 dny dohral na 100 procent. Tak jako i ostatni predchozi lego hry (x360), nektere i dvakrat. A tak si doufam muzu za sebe rict, ze bohuzel Batman 3 opravdu JE HODNE slaby dil a to nejen v batman trilogii. Ano, asi jsem se uz namlsal, ale chybelo me mesto jako bylo v B2 a v Marvelu. A to nemluvim o Hobitovi a jeho velkem svete. Nemusim pana prstenu a ani film hobit, ale tohle "detske" RPG me opravdu pozitivne dostalo! Ale on i Batman 1 byl proste lepsi, prehlednejsi, neprepatlanejsi a s lepsimi ukoly. Ano, jsem rad za kazdou Lego hru, mam je vazne hodne rad - asi nejradeji. Jedinej vyvoj v B3 je ono automaticke prehozeni funkce postavy. Ale na druhou stranu, me to predtim nevadilo - spise naopak. A ke komentum - doufam, ze vyjde Hobit 2 jako plna hra a ne DLC. A kez by vysel nejaky Marvel2, nemelo to vubec chybu.. Jasne, je to Lego, takze diky za nej, ale bavilo me to snad jeste mene nez HP. A to na postavu Batmana nedam dopustit a odpustim ji hodne. Tentokrat ale ne. Za me podprumer a tedy 4/10. Bohuzel.
-
-
Zapomnel jsem napsat pozitiva: Adam West a retro bonus level.
-