-
kritizovat umí každý, chudáci
-
-
Cennější než tvoje ho#no do pranice. Vskutku jsi nám ukázal jak vypadá konstruktivní kritika kritiků kritika.
-
-
Není ta recenze nějaká krátká?
-
Zas Lucie tyvole. Na ni už začínám bejt alergickej. To se u vás rovná Lego hra = Lucie, nebo co? Tak hroznej recenzent jako ona se tu snad ještě nevyskytl.
-
-
To nechápu když čtu něco od ní v Levelu (recenzi) tak je v pohodě.
-
Mistr Kremšer jí, ale začíná vcelku slušně šlapat na paty *15*
-
-
"Krucinál. Ujel mi autobus. Nevadí. Za 15 minut jede přece další. A těch patnáct minut na zastávce využiji pro napsání recenze! Třeba na hru LEGO Jurassic World!" Možná to je ode mě nefér, ale je fér, když se tady editují takové sračkoidní recenze? A sexismus v tom není.*16*
-
Lucku nechte na pokoji. Je to fajn holka a píše dobré recenze.
-
Mě mrazí po zádech ze skutečnosti, že něco takového vůbec vyšlo na veřejnost. Nejedná se o recenzi, ale preview vyplněný útržky informací z gameplaye a několika nesmyslnýmy bláboly.
Úroveň blogového příspěvku. -
-
proste lucie jirikova, na tuhle babu uz jsem alergicky
-
-
To je opravdu recenze? Toto? Jedina informacni hodnota z celeho clanku je, ze se to autorce libilo vice nez par predchozich Lego her. A pak jeste to, ze v Lego Hobbit autorka nepochopila, ze co dela ktery panacek, je u kazdeho z nich napsane, a tudiz opravdu neni potreba preklikavat jako pako.
-
To jako vážně? Recenze? To je horší než když čtu zdejší týdeník, nulová informační hodnota a znechucení tím větší, protože games.cz nejsou lokální stránkou se 70 tisíci čtenáři.
A jestli jsou na ni náročné ostatní LEGO, jak naráží, tak by je hrát neměla. Navíc přepínání postaviček protože byly unikátního druhu, to je spíš plus než mínus, lepší než jedna univerzální co otevře všechny dveře atd. -
Protože tu recenzi psala Jiříková. Mrkni se na www.pctuning.cz , hrozná amatérka na kterou všichni nadávají, neumí psát a není moc inteligentní celkově, strašné do očí bijící nesmysly a chyby píše, nezajímavě, neumí si dohledat fakta, nic se nedozvíš atd.
-
-
Tak to na Games zapadne...
-
-
Tak mi přijde, že jsem se nedozvěděl z téhle recenze vůbec nic.
Co takhle říct něco o interface? Hudbě? Dabingu? Systémové náročnosti? Sbírání spec. kostiček? Kupování charakterů? Celkové hrací době? Různorodosti prostředí? Množství použitých lego kostek? a mohl bych pokračovat dál...
Kdybych nehrál předchozí díly, ani bych si nemohl sám domyslet (kvůli ultra krátké a slabé recenzi) co mě asi v Jurassic Worldu čeká. -
-
zenam to takhle staci, pro ne je to informativni ve spravnych smerech, ta nase chlapska hracickovatost je nezajima:)
-
-
Byl jsi nahlášen. *3*
-
-
Za co byl nahlasen? Za to, ze se projevil? Za to, ze se projevil v nesouladu s Vasim nahledem na svet? Ano chapu, na hranici s nim s kacirem.
-
-
Myslím, že nick Kato na tebe sedí, jistě znáš význam a víš, kdo to byl. *15* Jeho příspěvek mi vadí a podle hodnocení i více lidem.
A koule opravdu nemám. *5* -
-
flash: děkuji. *4* (nejde odpovědět přímo na příspěvek)
-
Cekal jsem kvalitnejsi odpoved, neco co by vybicovalo me zavity a donutilo me zadupat ty Puny do africke pudy. Misto toho jste se schovala za smajliky a nejake hodnoceni, ktere mne asi minulo. Pokud tedy nehovorite o plus minus? O te zdejsi deux ex machina. Dobre, nemohu Vam to brat, chvili jsem se domnival ze me civy zachytily pel dobre vyostrene diskuze, ale bohuzel jsem byl osalen.
-
Jestli ti to vadi a dotklo se te to, tak se omlouvam. Jelikož jsi zena tak zrejme potrebujes odlisne zachazeni, to mi nedoslo, většina chlapu ode me tady vydýchalo horsi věci.
Navíc beres to moc vztahovacne, nemyslel jsem to az tak utocne k vašemu pohlavi, spis mi slo o takoveto chlapske blbeckovani nad kazdou kravinou kdy si hrajou jak maly deti.
pripadnej ban za takovej mensi gamersgate si odpykam na hrachu v rohu:) -
Nejhorší je srážka s blbcem. A na toho bohužel Kato narazil, ať už je to žena nebo muž..
-
-
Za sexismus a šovinismus.
-
-
Ano ja vidim tu cast prispevku na, kterou narazite. Nicmene porad operujeme s tim pojmem toho umyslu. Ten tam je nebo neni? Chtel tim nekoho poskodit nebo ne? Dokazete to rict? Nedokazete, takze merit cele veci je v tom, ze se to Vam nelibi? Prominte, ale me se zas nelibi taci uzkoprsi moralisti Vaseho strihu, ale kvuli tomu nebudu zadat Vase zabanovani. On ma pravo si placnout hovadinu a Vy take. Cehoz hojne vyuzivate v reakcich na me prispevky. Ale ocenuji jake mate koule, stat se soudcem a samozvanym katem. Moc se omlouvam, ze jsem nedokazal prijit s genderove vyvazenejsim prirovnanim. Mozna bych mel byt tedy take zabanovan za sexismus a sovinismus? Co myslite?
-
Jestli to v jeho příspěvku nevidíš, tak je to tvůj problém a asi bys s tím měl něco dělat. *4*
-
Jake nevhodne chovani? Projevit svuj nazor je nevhodne chovani? To muze poskodit deti? Misto aby jsme je nechali udelat si vlastni usudek, tak jim predem nalajnujeme co si maji myslet? Porad jste neprokazala, ze ten prispevek napsal s umyslem nekoho osocit ci poskodit. Porad je to tedy pouze nazor jednoho cloveka. Kde je tedy ten problem? Proc Kartago jeste nemuze padnout?
-
Pozor, mohou sem chodit také děti a takové nevhodné chování není ten správný příklad. Možná, že i flash sám je dítě a o to by to bylo horší. *13*
-
A opravdu to v tom prispevku je? Nedosadila jste si to tam sama? Kdo chce psa bit hul si vzdycky najde. Prokazte umysl chovat se sexisticky a sovinisticky. Dokud ho neprokazete tak jenom blabolite. Navic pokud ten umysl nedokazete prokazat, je nasnade se domnivat, ze jste to Vy kdo se chova diskriminujicim zpusobem. Meli by tedy zabanovat Vas.
-
No a? Plácnul sice nesmysl, ale jak se začnem perzekuovat za názory tak se můžem rovnou sebrat a táhnout do řiti.
-
-
-
-
Sexistické prasátečko opět zasahuje.
-
Lol. Špatná recenze je špatná recenze, a tý nerozumí ani ženská ani chlap.
-
-