Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    hej, vy ste teda hnusný. Podle mě je to prostě normálně napsaná recenze. Jo, mohla tam míň popisovat pasáže ze hry a víc se věnovat něakým technickým detailům, ale vedle kousků D. Kremsera je to pořád masterpiece
  • Hlavní je, že víme, že je to hra, která se hraje
  • BatygameCZ
    Prej nechci tu paní urážet. To víš že jo...
  • Radkaa
    Jaké své recenze zase ? Ještě jsem tu zatím nenapsala ani jednu.
  • Teda vy té Jiříkové dáváte pěkný čoudy koukám. *1*
  • Jack1947
    Budeš psát zase ty své "recenze"? *14*

Já už se "bál" že jsme dostali nějaký skutečný přírustek (holku) do naší Games rodiny.
  • Jack1947
    To nechápu když čtu něco od ní v Levelu (recenzi) tak je v pohodě.
  • Je tam pro mě jedna zásadní změna v hratelnosti oproti předchozím lego hrám a sice, že když se hraje ve dvou a panáci řežou blízko u sebe, málo kdy se zraní navzájem. Věta promiň, já nechtěl tak zazní jen málo kdy. Konečně. Jinak sem tam bug.
  • Recenze se mi velice líbila a přiměla mě ke koupi, protože dinosaury mám ráda. I když se jich taky bojím. A rejpalum odkazuji: Napište si vlastní recenzi *12* *5*
  • ja proti vasi recenzi nic nemam, ale recenze jde napsat i globalne a lze se v ni zavděčit skoro vsem. Ale da to dost práce a vyžaduje to znalosti vetsi nez je normal. Nekdy to zkuste, byla by jste jedna z mala:)
  • Radkaa
    flash: děkuji. *4* (nejde odpovědět přímo na příspěvek)
  • Cekal jsem kvalitnejsi odpoved, neco co by vybicovalo me zavity a donutilo me zadupat ty Puny do africke pudy. Misto toho jste se schovala za smajliky a nejake hodnoceni, ktere mne asi minulo. Pokud tedy nehovorite o plus minus? O te zdejsi deux ex machina. Dobre, nemohu Vam to brat, chvili jsem se domnival ze me civy zachytily pel dobre vyostrene diskuze, ale bohuzel jsem byl osalen.
  • Jestli ti to vadi a dotklo se te to, tak se omlouvam. Jelikož jsi zena tak zrejme potrebujes odlisne zachazeni, to mi nedoslo, většina chlapu ode me tady vydýchalo horsi věci.
    Navíc beres to moc vztahovacne, nemyslel jsem to az tak utocne k vašemu pohlavi, spis mi slo o takoveto chlapske blbeckovani nad kazdou kravinou kdy si hrajou jak maly deti.

pripadnej ban za takovej mensi gamersgate si odpykam na hrachu v rohu:)
  • Nejhorší je srážka s blbcem. A na toho bohužel Kato narazil, ať už je to žena nebo muž..
  • Radkaa
    Myslím, že nick Kato na tebe sedí, jistě znáš význam a víš, kdo to byl. *15* Jeho příspěvek mi vadí a podle hodnocení i více lidem.
    A koule opravdu nemám. *5*
  • Vojta_Ilavsky
    Tady jde o to že ta recenze neobsahuje základní informace a je plná nonsensů.
    Subjektivní je snad každá recenze a bez toho by byla bezcenná, beztak nejde býti objektivně napsána.
  • Napište Vaše připomínky do diskuze pod tím článkem já si to pak přečtu. Děkuji za kritiku. *3*
  • Ano ja vidim tu cast prispevku na, kterou narazite. Nicmene porad operujeme s tim pojmem toho umyslu. Ten tam je nebo neni? Chtel tim nekoho poskodit nebo ne? Dokazete to rict? Nedokazete, takze merit cele veci je v tom, ze se to Vam nelibi? Prominte, ale me se zas nelibi taci uzkoprsi moralisti Vaseho strihu, ale kvuli tomu nebudu zadat Vase zabanovani. On ma pravo si placnout hovadinu a Vy take. Cehoz hojne vyuzivate v reakcich na me prispevky. Ale ocenuji jake mate koule, stat se soudcem a samozvanym katem. Moc se omlouvam, ze jsem nedokazal prijit s genderove vyvazenejsim prirovnanim. Mozna bych mel byt tedy take zabanovan za sexismus a sovinismus? Co myslite?
  • Krásně napsáno. Většina se ale jistě zavděčit dá. Minimálně textem když už ne celkovým hodnocením které bývá problém :)
  • Radkaa
    Kdo ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit