-
Zas Lucie tyvole. Na ni už začínám bejt alergickej. To se u vás rovná Lego hra = Lucie, nebo co? Tak hroznej recenzent jako ona se tu snad ještě nevyskytl.
-
"Krucinál. Ujel mi autobus. Nevadí. Za 15 minut jede přece další. A těch patnáct minut na zastávce využiji pro napsání recenze! Třeba na hru LEGO Jurassic World!" Možná to je ode mě nefér, ale je fér, když se tady editují takové sračkoidní recenze? A sexismus v tom není.*16*
-
Lucku nechte na pokoji. Je to fajn holka a píše dobré recenze.
-
I'm very sorry but not.
-
proste lucie jirikova, na tuhle babu uz jsem alergicky
-
Mě mrazí po zádech ze skutečnosti, že něco takového vůbec vyšlo na veřejnost. Nejedná se o recenzi, ale preview vyplněný útržky informací z gameplaye a několika nesmyslnýmy bláboly.
Úroveň blogového příspěvku. -
Česky to napsat neumíš?
-
Tak to na Games zapadne...
-
To je opravdu recenze? Toto? Jedina informacni hodnota z celeho clanku je, ze se to autorce libilo vice nez par predchozich Lego her. A pak jeste to, ze v Lego Hobbit autorka nepochopila, ze co dela ktery panacek, je u kazdeho z nich napsane, a tudiz opravdu neni potreba preklikavat jako pako.
-
Sexistické prasátečko opět zasahuje.
-
Lol. Špatná recenze je špatná recenze, a tý nerozumí ani ženská ani chlap.
-
To jako vážně? Recenze? To je horší než když čtu zdejší týdeník, nulová informační hodnota a znechucení tím větší, protože games.cz nejsou lokální stránkou se 70 tisíci čtenáři.
A jestli jsou na ni náročné ostatní LEGO, jak naráží, tak by je hrát neměla. Navíc přepínání postaviček protože byly unikátního druhu, to je spíš plus než mínus, lepší než jedna univerzální co otevře všechny dveře atd. -
zenam to takhle staci, pro ne je to informativni ve spravnych smerech, ta nase chlapska hracickovatost je nezajima:)
-
Protože tu recenzi psala Jiříková. Mrkni se na www.pctuning.cz , hrozná amatérka na kterou všichni nadávají, neumí psát a není moc inteligentní celkově, strašné do očí bijící nesmysly a chyby píše, nezajímavě, neumí si dohledat fakta, nic se nedozvíš atd.
-
Tak mi přijde, že jsem se nedozvěděl z téhle recenze vůbec nic.
Co takhle říct něco o interface? Hudbě? Dabingu? Systémové náročnosti? Sbírání spec. kostiček? Kupování charakterů? Celkové hrací době? Různorodosti prostředí? Množství použitých lego kostek? a mohl bych pokračovat dál...
Kdybych nehrál předchozí díly, ani bych si nemohl sám domyslet (kvůli ultra krátké a slabé recenzi) co mě asi v Jurassic Worldu čeká. -
I agree:)
-
ja nikdy temhle Lego hram neprisel na chut. z jedne casti to je asi tim ze jsme na to uz asi starej, a z druhé casti to bude tim ze když sem byl malej tak Lego bylo občas jen v Tuzexu:)