Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radkaa
    Jestli to v jeho příspěvku nevidíš, tak je to tvůj problém a asi bys s tím měl něco dělat. *4*
  • Tak je to pravda! On se vratil! *14*
  • Recenze představuje subjektivní názor recenzenta na hru, není možné se zavdečit všem.
  • Jake nevhodne chovani? Projevit svuj nazor je nevhodne chovani? To muze poskodit deti? Misto aby jsme je nechali udelat si vlastni usudek, tak jim predem nalajnujeme co si maji myslet? Porad jste neprokazala, ze ten prispevek napsal s umyslem nekoho osocit ci poskodit. Porad je to tedy pouze nazor jednoho cloveka. Kde je tedy ten problem? Proc Kartago jeste nemuze padnout?
  • Jiříková + Bleskař = konec
  • To snad ne, Jiříková ! Kdo se chce pobavit, běžte na PCT, její články typu "Ubisoft prodal za qartál hry v hodnotě 100 miliard dolarů" (!) stojí za to :D Co článek (špatně napsaný článek) to vždycky chyba nebo do očí bijící nesmysly a chyby jsou úměrné délce jejích jak to nazvat, pokusů o psaných text. Nechci tu paní urážet, odemě už si vyslechla dost tam, ale jestli hodlá psát i sem, tak teda potěš.

Zdraví PC-hráč *1*
  • Nedelni, pardon.
  • Neres to. Typickej sobotni vecer na games, kdy trollove sedi doma na prdeli a pisou na games.
  • Radkaa
    Pozor, mohou sem chodit také děti a takové nevhodné chování není ten správný příklad. Možná, že i flash sám je dítě a o to by to bylo horší. *13*
  • BatygameCZ
    Co?
    Co proti té recenzi ksakru máte?
    1. Recenze je povedená. Pravdu,četl jsem lepší, ale taky o dost, dost horší
    2. Zkuste si to napsat nějakou recenzi sami, když jste tak chytří...
  • A opravdu to v tom prispevku je? Nedosadila jste si to tam sama? Kdo chce psa bit hul si vzdycky najde. Prokazte umysl chovat se sexisticky a sovinisticky. Dokud ho neprokazete tak jenom blabolite. Navic pokud ten umysl nedokazete prokazat, je nasnade se domnivat, ze jste to Vy kdo se chova diskriminujicim zpusobem. Meli by tedy zabanovat Vas.
  • nightborne
    No a? Plácnul sice nesmysl, ale jak se začnem perzekuovat za názory tak se můžem rovnou sebrat a táhnout do řiti.
  • Radkaa
    Za sexismus a šovinismus.
  • Za co byl nahlasen? Za to, ze se projevil? Za to, ze se projevil v nesouladu s Vasim nahledem na svet? Ano chapu, na hranici s nim s kacirem.
  • Radkaa
    Musím se přidat ke kritice - Lego hry jsem na PC nikdy nehrála a nevím o co jde, ale vysvětlení "ten dělá to a ten zase tohle" je opravdu zoufalé, stejně jako recenze. O hře samotné jsem se nic nedozvěděla a ani mě nijak nepomohla ke koupi.

PS: prosím o zabanování uživatele "flash" ze zřejmých důvodů, děkuji.
  • Radkaa
    Byl jsi nahlášen. *3*
  • Sr_Lobo
    Mistr Kremšer jí, ale začíná vcelku slušně šlapat na paty *15*
  • Vojta_Ilavsky
    Cennější než tvoje ho#no do pranice. Vskutku jsi nám ukázal jak vypadá konstruktivní kritika kritiků kritika.
  • michal.c.havlik
    kritizovat umí každý, chudáci
  • Není ta recenze nějaká krátká?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit