Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemohl by ty LEGO hry recenzovat nekdo, kdo k tomu ma nejaky vztah a hraje to pac, ho to bavi? Nevim jak jinak si vysvetlit, ze jiz ve druhe rencezi na LEGO hru za sebou jsou vycitany chyby, ktere vsak ve hre vubec nejsou. Viz. napriklad spatna rozlisitelnost postav a jejich vybaveni. Toto je naprosto mimo. Pri prepinani postav primo hra ukazuje, co postava muze delat a jake ma vybaveni. Pokud je recenzentka timto zmatena, tak je to zpusobeno jejich neschopnosti, nikoliv hrou.
    Taktez vycitat LEGO hre, ze je princip porad stejny, a neprinasi zadnou revoluci, me prijde opravdu hodne ujete. Je to uz asi desata hra, kde je princip stale stejny. O tom ty hry jsou a na tom jsou postaveny. Kdyz to stale vychazi, tak to asi lide chteji. Prijde mi to jako by nekdo vycital Assassins Creedu, ze je uz 6 dilu o tom samem.
    • Na vytýkání repetitivnosti nevidím nic špatného a LEGO hry si to rozhodně zaslouží. Assassin's Creed má aspoň vždy podobné zasazení, ale když se Star Wars, Indiana Jones a Batman hrají skoro stejně, tak asi někde bude problém.
      • Lego hry proste definuji svuj vlastni zanr. Strilecky jsou si take podobne i kdyz maji ruzne prostredi. Na tom nic spatneho neni, kdyz je o to zajem. Nekomu to vadit muze, ale to je subjektivni zalezitost. To by pak nekdo mohl kritizovat hry i za to, ze jsou originalni a inovativni. Je dobre rozlisovat mezi spatnym a mezi tim, co se mi nelibi.
    • smajdal
      Nemyslím si, že recenze musí být jen pro zaryté fanoušky Lego her. Já jsem jich pár hrál, ale každá další mě díky stejné hratelnosti bavila méně a méně až v mých očích upadli do průměrnosti a dál se o ně nezajímám. Proto bych i souhlasil s recenzentkou a jejím verdiktem, navzdory tomu, že je to žena a herní scéně z této pozice tak logicky nemůže rozumět.
      • Veskoslav
        Jako že žena nemůže rozumět herní scéně? Co je to za píčovinu? Jestli jsi to myslel takhle, tak asi jediná žena, co ti dá polibek bude tvoje matka a babča, bo takové tupé názory jsem už fakt dlouho neslyšel a to říkám jako člověk, co by feministky věšel na každou lampu.
        • VaZqeZ_EU
          +1!!!
    • Hej, ale pri CoDku a assassinovi je to vycitanie v pohode?
    • A ono je třeba vyčítat, že Assasins Creed je pořád o tom samém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta hra je naprosto stejná jako předchozí díly, žádné změny v hratelnosti. To už Fifa, Nhl má více změn, proto je dobré, že to píše ničím nezaujatý pisálek. Vzpamatujte se.
      • Ristoro
        Možná je to tím, že my fanoušci chceme v podstatě to samé :D. Neříkám, že by se nemohly vyvíjet herní principy, ale základ hry (infiltrovat, pronásledovat, velké města, volnost pohybu) chce většina pořád stejný. A ti co to hru nemají rádi prostě budou říkat, že je to pořád to samé :D. Pojďme vyčítat takové Forze, že se tam pořád jezdí v autech....
      • A ono to vadi? GTA je taky porad stejne od prvniho dilu, jen se od trojky zmenil pohled kamery. A neznam nikoho, kdo by si na tu monotonnost stezoval a prodeje hovori za vse. Ostatne u toho AC taktez.
        • RakeW
          Rýpat do GTA, které má sice stále stejné východisko (hra na mafiána v otevřeném světě), ale v každém díle zpracované na úplně jiné úrovni, v souvislosti s nekonečně se točícím mlýnkem na Lego kostičky od TT... Ale no tak.
        • To jsou kecy bože. GTA ma x variací questů. V AC máš tři. Vyslechni, zabij, sleduj, Tohle obhajují jen největší idioti..
          • Aha, takze nove kvesty/mise jsou inovace. Ok, to jsem netusil.
  • Hádate sa tu nad legom jak malé deti :D
    • https://www.youtube.com/watch?v=H0XciX1cXIY
    • Neblbni!
      Náhodou s tím přestanou a nebude tu mít smysl nadále chodit.
  • Pete.palis
    moje mladá se u toho bavila a nestěžovala si, což je pro mě důležitější, než zmiňované recenze...;)
    • Čerstvě zamilovaný?
      • Pete.palis
        co plácáš??...to, že neřeknu po buransky moje stará, tak jsem čerstvě zamilovaný??
        • A výraz moje mladá není buranský? Což takhle má partnerka?
          • Partnerka? A co svátost manželství?
      • Mart9
        Neboj, on taky dojde do fáze, kdy nebude říkat moje mladá, ale moje stará *2*
      • God-of-War
        Závidíš mu? *3*
  • Pepinator
    Podle mě to bylo povedenější než třeba Star Wars. Level ve kterém figurky pobýhají po zapasících kamených obrech byl koulervoucí. *1* Ale u mě vede LEGO MARVEL.
  • Trisska
    Nesouhlasím s hodnocením, to zas určitě hodnotil někdo koho bavěj akorát střílečky. *7* Za mě jednoznačně 10 a možná i nominace na hru roku, jelikoš pochybuji že letos vydaj ještě něco lepšího. A všechny LEGO hry jsou skvělí!!!
    • No 10 asi ne, ale 5 je taky zcestne. Je fakt dobre, ze sem dali to hodnoceni Metacritics. Alespon je videt, jak jsou casto uplne mimo realitu.
      • Ristoro
        Ono v některých případech sedí spíše User review, než od redaktorů. CoD Ghosts tam má myslím kolem 70-80 a od uživatelů kolem 20-30, což sedí :D.
        • Ctenarske recenze jsou naprosto mimo. Hateri davaji nula, coz si ani to COD nezaslouzi, jini zase davaji 10, coz si taky skoro zadna hra nezaslouzi, ale kompenzuji tim ty 0 hateru. Takhle se fakt neda nicemu rozumnemu dopracovat
          • tak třeba DS. behěm 48 hodin asi tak 200 nul kvůli nějakým hdmi problémum a absenci ikonek. Absoulutně nulová vypovídající hodnota. Takže podle čténařů je Goat Simulator lepší než DSII, Diablo III, TitanFall.
        • Ty čtenářské recenze jsou úplně, ale úplně mimo. Podle mě je už lepší si přečíst recenze uživatelů na Steamu, na metacritic hodnotí kokůtci.
        • Ale zase v těch user reviews je často několik lidí kteří jenom hejtují a okamžitě dají 0, i když to třeba nehráli viz Diablo 3. Proto nemá smysl se řídit user reviews.
          • Ristoro
            Taky jsem napsal v některých případech. Ale u velké škály her to fakt sedí.
          • Killer
            No ale ty nuly jsou vyvazeny temi 10/10 od lidi, co tam nikdy predtim ani potom hodnoceni nedaji, takze ve vysledku jsou ty Metacritics dobre voditko.
      • Mart9
        Už jsem si chtěl rýpnout, ale protože má tady Tomb Raider 7/10 a na metacritic naprosto zaslouženě 86, dávám +1
        • x_ander
          1,6 bodu rozdílu v hodnocení (oproti jedinému a dokonalému metacriticu) je skutečně něco, za co by měla redakce shořet v pekle. A ty bys měl konečně vytáhnout hlavu z Lařiny prdele, už to začíná být ohrané.
        • A kdy bude svatba?
          • Mart9
            Sorry, ale nejsi zvaný.
  • Lego hry se mi líbí, už jsem hrála Harry Potter years 1-4 a years 5-7 a Lord Of The Rings. U Hobbita mi trochu vadí nemožně se pohybující obrazovka, ale dá se to vydržet. Docela mě baví někde pobíhat, místa, kde se běhat dá se mi líbí víc než v LOTR, ale pořád si myslím, že je LOTR lepší. Co mě vždycky naštve, je když musím bojovat s Azogem. doteď jsem nepřišla na to, jak ho porazit, protože se mi to nějak divně zpomaluje, zrychluje a i když udělám všechno tak, jak to píšou na obrazovce, stejně vždycky prohraji. Když jsem se ze zoufalosti koukla na youtube, jestli je to tak i u ostatních, vyšlo najevo, že není. To je trochu na zabití... *16* Jinak celkem pěkný a i docela vtipný, ale bojím se, že to snad nikdy nedohraji. *9*
  • To je fakt k pláči, kam se tyhle sr*čky hrabou na starý dobrý oficiální hry Pána Prstenů *13*
  • Dexikovicek
    Ani mi tak nevadí, že LEGO Hobbit neobsahuje více nových funkcí. Nejvíce mi vadí absence humoru. U LEGO Pána prstenů jsme se alespoň několikrát od srdce zasmáli. Tady ani jednou. *13*
  • jj star wars byl nuda , marvel taky moc nebral,ale po piratech dalsi dobrej dil hl tedy ve dvou
    • Právěže Star Wars byl úplně nejlepší... Doteď si tu hru sjedu s malým bráchou
      • Ristoro
        Přesně tak. Ještě i dneska bych si to klidně sjel. Na svoji dobu to byla strašná bomba.
        • deridon
          tak pokud pamatuji dobře, tak to byla hlavně první LEGO hra tohoto typu
  • PravyMonty
    Tak ta blbost filmového Hobita je asi nakažlivá...
    • Podle hodnocení Tvého komentáře se zdá, že máš pravdu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit