Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tiež som ako decko prešiel spomínaný Supaplex aj Ugh!. Aj keď ma LEGO hry bavia, som zvyknutý na inú obtiažnosť, strašne mi chýba nejaký strach o život.
  • Přísahal bych, že už jsem někdy četl velice podobný komentář, takže to asi spamuješ u každé Lego hry. Každopádně k odpovědi na tvoji otázku: Lego hry jsou založeny na humoru, který se do hry s klasickým vyobrazením dá těžko aplikovat, nemluvě o možnostech, které právě užití lega přináší (na puzzly a blbiny je to jako dělané). Navíc cílovou skupinou jsou děti, se kterými hru mohou hrát i rodiče a obě skupiny jsou spokojené. Je v tom i část nostalgie, kdy si asi každý ze starších hráčů někdy hrál s legem a zažíval u toho skvělé časy, tak proč si je touto formou trochu nepřipomenout. Názor ohledně ohavných figurek lze přjít pouze myšlenkou, že jsi byl chudák, který si s legem nikdy nehrál (navíc děti mají daleko silnější fantazii a jakýkoliv vizuální nedostatek si rádi nahradí v mysli). Super na hranatejch stavbách z kostiček je, že je můžeš rozbít a postavit z nich něco úplně jiného, co ti pomůže v postupu hrou dál, a to zábavnou formou. A animovaný lego seriál? Proboha živého... JE TO PRO DĚTI a platí pro to stejné věci, co jsem zmiňoval výše! A co se týče vzhledu a vlastností tak ano, mohou si stvořit cokoliv chtějí, ale rovněž není důvod nevytvořit lego hru, jejíž vzhled je roztomilý a řídí se pravidly a vlastnostmi, které známe z dětství? Navíc značka lego slibuje určitou kvalitu a slouží rovněž jako propojovací prvek napříč hrami (v dobrém i špatném smyslu), což opět odpovídá zaměření na určitou věkovou skupinu. Jestli je to marketing? Ale jistě že ano. Lego hry jsou tu s námi už několik let, stále si vedou skvěle, každá hra je trochu jiná a hlavně stále baví. Byl by to idiotský nápad poslat sérii jako je tato k ledu.
  • Ja nak nevim proc bych mel chtit hrat hru zalozenou na legu? Lego je nahrada reality prevedena do minimalisticky podoby z praktickejch duvodu..PC hry tahle omezeni naprosto nejsou nutna tak se ptam proc mam chtit ovladat debi*lni lego figurku kdyz muzu na PC ovladat skutecnou postavu ktera vypada jak ve skutecnosti. Co mi ohavna figurka majici naky tri ctyri klouby da vic oproti realistickymu vyobrazeni? Co je tak supr na hranatejch stavbach z kosticek? To samy sem ted nedavno videl nakej animovanej serial v podobe lega..proc? Dyt muzou dat postavam jakej chtej vzhled a vlastnosti a oni se chtej omezovat lego figurkama? Je to marketing?
  • Amylee.Anderson
    Tak já ty hry začnu spouštět přes příkazovej řádek, abych se konečně stala hráčkou se všim všudy. Jsem nevěděla, že tohle proto musím udělat. Konečně!
  • je to těžce infantilní tyhle lego hry. lego star wars sem fakt žral
  • Veskoslav
    Co je těžkého spustit hru přes příkazový řádek? *1*
  • 13_11
    Tak už to chodí.
  • MickeyMutant
    Aragorn
  • Pete.palis
    vynikajcí hra, hlavně pro moji drahou polovičku...ženský jsou do toho ulítlý *1*..jinak pro mě nejlepší hra na téma pána prstenů;)
  • Mladý Hobit se setkává se starým čarodějem a partou divných existencí, které hodlají vyrazit na dalekou výpravu, na níž číhají mnohá nebezpečenství.
  • film kde se chodí, chodí a chodí. a potom. no. chodí
  • ano je to krásné roztomilé minimalistické a celkový dojem z hraní je v konečném důsledku velmi pozitivní (takřka všechny Lego hry)bohužel/bohudík jsem byl jako dítě odchován na hrách jiné obtížnosti (supaplex, ugh, prince, sokoban)...takže sry děcka ale kdo nezažil spouštění her přes příkazový řádek není u mě hráč... *1*
  • Kozy
    No dobře :D, musel jsem si vylít zlost, protože i když mám lepší sestavu než doporučenou tak se mi to hryže. A teď mi vlastně došlo že mluvim o hře a ne o filmu, jaj.
  • Coffin.Corner
    Tak to seš vedle... co jsou padající mrakodrapy proti souboji skalních obrů... *3*
  • Kozy
    je tam málo výbuchů, honiček a padajících mrakodrapů, takže ne
  • Veskoslav
    Koupil jsem neteři, ale jaksi to neteř nakonec nedostala. Jsem teď v Helm´s deep a jedna z nejlepších her pro děti, co jsem měl tu možnost hrát. A dabing je skvělý a podtrhuje atmosféru hry:)
  • BoB.2
    *1* opraveno (dobře doufám)
  • Hra me bavi,ale to ovladani je klasiky sileny...Jenze neni z ceho moc vybirat kdyz clovek dostane po shlednuti Hobita chut travit vsechen volnej cas v kouzelne Stredozemi.....
  • ringmancz
    tady chodí jenom holky?
  • BoB.2
    Co Hobita už jste viděli?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit