Přejít na výpis diskuzí
LEGO Worlds vypadá jako přeskinovaný Minecraft, ale komu by to vadilo...
2.6.2015 | Honza Konfršt
44 příspěvků
-
Tohle tu mnelo byt jeste pred Minecraftem.
-
-
"mnelo"??? No ty piiiiico...
-
Souhlasím. Tohle je příspěvek týdne.
-
-
LEGO vládne světu a teď převálcuje i ten, mě nic neříkající, Minecraft *14* Super grafika, super možnosti a hlavně je to LEGO! Naprostá bomba! Vynikající krok!
-
Minecraft bych v životě nehrál, ale tohle je jiný kafe!
-
Na legu jedobre, ze to nejsou jenom kostky, to by mohlo tu hru udelat mnohem zajimavejsi.
-
No spis by se dalo tvrdit ze Minecraft je digitalni LEGO ale dobre.
Nicmene LEGO ma oproti Minecraftu vyhodu ze tam je velka skala typu soucastek (nejenom krychle), coz je super. Jestli si budu moci hrat samostatne (bez otravneho MMO prvku), tak sem s tim. -
-
Ehm ... pro minecrat existujou tisice addonu, ktery rosirujou hru o miliony kostek, a hromada z nich rozhodne neni krychle. Super na tom ovsem je prave ten krychloidni koncept, kdy nemusis resit co kde jak natocit. Ale pokud chces, nic ti nebrani si nahodit addon, a do prostoru jedny krychle se da naskladat i desitky mensich dilku.
Existujou pak cely sety vcetne textur, zamereny na stredovek nebo treba naopak na modernu.
-
-
opravdu je ten cely svet z kostek? neni to jen textura? a destrukce pocita kazdou tu kosticku? snad to nejede v jave jak minecraft...
-
-
*ano
-
ale, celý svět je skutečně z kostek, nicméně dynamická fyzika zatím chybí
-
-
Lego bylo mnohem dřív než minecraft
-
Tak jsem to vyzkoušel (šest hodin v tahu, herdek!) a musim říct, že přestože to zatim fakt odpovídá stavu předběžnýho přístupu (spousta chyb, relativně málo obsahu), dokáže to už teď bejt dost zábavný. Mód stavění je super, pocit z oběvování nových světů (aspoň zpočátku) skvělej. Spousta věcí tam samozřejmě bude potřebovat poladit, taky to chce ještě víc volnosti v samotných možostech stavění (tzn. víc různých kostiček apod.). Jednotlivý generovaný světy jsou vcelku epesní, akorát je jejich rozlehlost podle mě přehnaná. Může se vám totiž snadno stát, že si postavíte krásnej barák v zimní krajině (ok, měl jsem zatim skoro jen základy... který mi ovšem trvaly hodinu a půl) a pak se vydáte zkoumat další ostrovy, kvůli nasbírání assetů a figurek, abyste následně ke svýmu nedostavěnýmu baráku díky absenci mapy (a glitchi, co vás vystřelí někam do stratosféry) nikdy zpátky nedorazili... Což je zatim moje jediná velká výtka, protože věřim, že třeba stavění vlastních vehiklů (stejně jako další spousta komunitou vysněných věcí) tam prostě časem přibyde.
Za mě palec nahoru a dobře utracených 15 éček (s příslibem naplnění obřího potenciálu v budoucnu) -
Luxusní destrukce:)
-
?
Vypadá to jako LEGO a to je mnohem lépe.
Jako tohle... http://assets.vg247.com/current//2015/05/Minecraft.jpg ten de*il nemá ani ruce. Zlaté LEGO. To vypadá a vypadalo vždy dobře. I když jsem viděl v obchodech ty české náhražky LEGA, tak na LEGO to nemělo.
Tohle je vypadá dobře. Lidé si tam něco postaví a pak si to ze stejných součástek si to mohou postavit v reálu. Divím se, že to nevydali ihned po Minecraftu. Součástky mají, prachy taky a patent na vzhled také. -
-
ona je nějaká česká náhražka lega???
-
-
Cheva
-
-
Jj. To se mi nelíbilo. Ale zase lepší než nic. Pořád to byla dobrá stavebnice.
-
Jo, tu si pamatuju ze školní družiny. Bohužel všechny kostičky co jsme tam měli byly totálně rozšmelcovaný a postavit z toho něco chtělo ruku génia.
-
-
-