Přejít na výpis diskuzí
Legrační troll Bruz shrnuje všechno, co jste kdy potřebovali vědět o Middle-Earth: Shadow of War
6.10.2017 | Václav Pecháček
16 příspěvků
-
Všechno co jsem kdy potřeboval vědět o Middle-Earth: Shadow of War je na jeden řádek:
"Je to hra, do jejíhož single playeru jsme narvali lootboxy odemknutelný za reálný peníze."
Proč kvůli tomu potřebovali dělat video jde mimo mě... *8* -
-
Ještě že tuhle chujovinu nehraju.
-
aby si se nepopo... *7*
-
-
Neboj se nic *3*
-
-
-
Taky se vám tu už začalo tak nějak znechucovat? tolik článků tu nemá ani COD! LETOS *16*
-
-
Stejné to bylo i u Zaklínače. Tyhle články už naprosto ignoruju, abych si nekazil zážitek.
-
-
Mě už ho pokazily Lootsroxy
-
-
Beru to jako ááno *4*
-
-
Takže když ti řekne třeba holka ne,tak ty to bereš jako ano? Pozor, máme tady potenciálního sexuálního delikventa *3*
-
-
Nechápu jakou dedukcí si vydedukoval nějakou tvou hloupost *7*
Já jsem to bral dle plusů to že se ozvali anonymové už není můj provbém. Bacha už to zavání blbostí a někdo by mohl něco podobného brát jako i kyberšikanu a to je legálně postihnutelný čin. Just saying.
-
-
-
Ne
-
-
Recenze už jsou venku. Nicméně třeba na PC Gameru vyšla dost odbytá a nic neříkající. Osobně už se hodně těším až si budu pižlat vlastní armádu, ikdyž celkově už to nebude takové terno jako první díl.
-
-
spíš to bude mnohem lepší
-
-
Super hra. U zaklinace 3 jsem zíval nudou.
-
Myslím, že nás čeká opravdu pořádný metabombing...
-
-
přesně to samé mě napadadlo taky, myslím že PC blbečci z Youtube se už připravují, tohle bude mít zase 0 bez toho aniž by to někdo hrál. Jinak už jedničku jsem nedohrál, takže uvidíme, možná někdy ve slevě..
-