Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co na tom nechápeš? Takhle se prostě na konzoli spouští hra si na nich snad někdy už hrál ne?
  • Čím dál lepší už aby to tu bylo.
  • no verim skor tomu co vidim nez tomu co tvrdi niekto to ma zaujem na tom aby sa hra dobre predavala ;)
  • může mi někdo vysvětlit k čemu je u novejch her zezačátku to press start??koukám že tady je to taky a funkce týhle kraviny mi uniká..
  • Mechwarrior_bw
    ak som dobre počúval spomýnal nie len distance ale aj windage a bude zohladnený aj tlkot srdca... samozrejme všetko je to evidentne zjednodušené na kosť. Ale systém zranení vyzerá výborne... i keď to je asi tak všetko, animácie sú fakt zlé :)
  • jindra.veliky
    ten treti pohled se k tomu nehodi a jeste doufam ze ve hre nikdy neuvidime ten pohled zasahu do kosti protoze to pusobi stejne "cool" jako v black ops ty zpomaleny zabery zasahu do obliceje *7*
  • stoupeek
    Je zvláštní, že mluví o "bullet drop" a balistice, ale na částech s gameplay to moc vidět neni. Tak doufám, že tam byly třeba záběry ze střelby na malou vzdálenost a nebylo to tak patrný.
    Ten gameplay se mi moc nelíbí, ale stealth akce a sniperský témata mám rád, takže to pořídim.
  • No já bych techno zakázal úplně, ne jenom ve hrách z druhé světové.
  • To je nějaké postižení cpát do takové hry techno? A co fyzikální model, balistika, nic? Operace Flashpoint je lepší sniperská hra, i když to vůbec sniperská hra není.
  • tak to mame naopak .. jak se vic a vic odhaluje z jednotlivych titulu tak si je skrtam z wishlistu .. alespon pro prvni kolo nakupu .. nerikam, za to za rok nekoupim v nejake akci za 100,- ... tohle vypada jako jednicka, do ktere pridali pruhlednost kuze a masa pri deathcamere .. divne animace, neohrabane ovladani (alespon z videa tak pusobi), nepochopitelne velky zamerovaci kriz u zbrani, tagovani, balistika zalozena snad jen na vzdalenosti .. sice bych to nerad odsoudil predcasne, ale nevidim zadny prinos proti jednicce .. a demo predpokladam tradicne nebude ...
  • O tech konzolovkach uz nema cenu ani cist
  • A do pytle.. já si naivně myslel že můj Wishlist bude tenhle rok dost chudej - tak už druhá hra :-D
  • Hra o sniperech z WWII bez balistiky a s dubstepem... tak do toho nejdu
  • Animace se jim nepovedly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit