-
Zázrak! Za celou hodinu se tady neobjevil nikdo, kdo by tvrdil, že dubstep není techno!
-
Uznávám, že pokud ji tam dal novinář, není to chyba hry. Ale pak je divný ten novinář.
-
No, neřekl bych, že dnešní šampónci poslouchají rock, fakt ne... Mám naopak pocit, že rock u mládeže silně ustupuje a to nejen u nás. Dneska se jede cokoliv, co je nějakým způsobem elektronické (překvapivě i kvalitní kapely, aspoň že tak)...
-
Ten podkres tam asi nedali vyvojari te hry, ale ti, co delali ten rozhovor, tak nechapu, proc to spojujete se hrou, trosku blbe mysleni.
-
To nemá smysl, on stejně nezná ani Metalliku nebo Black Sabbath.
-
To je ale stejný fail, jako dát do hry. Když už dávám podkres, dávám relevantní.
-
*1* Nomen omen jak prase *1*
Na rocku můžeš potkat jakéhokoliv člověka, včetně naivního šampóna, vyholeného neonacisty, zarostlého skorobezdomovce, intelektuála ve svetříku, padesátiletého pivaře a hlavně úplně normálních lidí. Zato na technu jsou v majoritě trosky s hlavou strčenou v bassreflexu a podivnou chorobou napadající motorická centra mozku. -
Hele, kolego, metal není jenom trash alá Megadeth, (gay)hevík alá Iron Maiden (nechtěl bych někoho urazit, ale hoši by to už měli zabalit) nebo deathcore/grindcore, kde se nedá moc poznat začátek a konec jednotlivých songů na albu. *1*
-
Nevím jak zručný Hetero, ale já půjdu poslouchat vážnou hudbu, jazz, blues, klasický rock včetně bigbítu, progresivní rock, hard-rock, melodický punk, grunge, alternativní rock, thrash metal, melodické odnože heavy-metalu...
Tvůj komentář je směšný. -
První díl byl docela good.Jestli to bude aspon stejně tak dobrý jako jednička tak do toho jdu.
-
Ty voe... *1*
(ti konzolisti mají fakt smysl pro humor, jak vidím) -
Vtip ? A to jste jako nepochopili, ze ta hudba neni ze hry ale je to podkres toho rozhovoru ?
-
nevim jestli dubstep poslouchají šampónci.. to u žspíš ten rock.
-
Jn, já radši jednodušší PC noobiku...
-
sniper elite som nehral, ale ja tomu rozumiem tak, že pri zamierení hra vypočíta vzdialenosť a vplyv vetru a to sa ukáže na puškohľade ako červený kosoštvorec... hráč nemusí nič iba zacieliť :-/ ak to je inak tak ma opravte.
-
Neviem odkial si zobral že tam balistika neni ale ak myslíš to že puškohľad nikdy nenadsadzoval tak nebolo treba lebo guľka z hentakej pušky padá až ničo po 100m a ranu na takú diaľku som tam nevidel. *3*
-
To je dobře že jsi jí prodal koukám že je asi na tebe moc složitá.
-
Jasně šampónku. Tuc tuc bum tuc, to je ale bžunda.
-
jasný ale když zapnu hru tak proč mám ve hře zapínat hru?? možná proto sem konzoli prodal :D
-
Běž si poslouchat me(n)tálek.