-
Ano, kulka může v určitých fázích letu mít v "bokorysné" projekci i slabě konvexní trajektorii.
Ale chceme se bavit o aerodynamických vztlakových silách, gyroskopickém, Magnusově, Poissonově, Coriolisově, Eötvösově efektu, o důsledcích pohybu hlavně v moment opuštění hlavně? Já radši ne. -
Chapu že vyvojářum přide možna dubstep moderní, ale cpát ho do hry z druhé světové... to rači opraším ps2 a zahraju si starej díl :)
-
Heh. Nad timhle jsem nikdy neuvazoval a neprislo mi to nikdy divne.
-
Jsem rád, žes to přiznal, ale vůbec mě to nezajímá.
-
Za němce se hrálo v prvním díle.
-
1) tlmič má minimálny vplyv na rýchlosť projektilu (pokial sa nebavíme o kontaktných tlmičoch, prípadne s gumovými alebo pryžovými prepážkami - tie sa ale u pušiek nepoužívajú),
2) projektil voči ose hlavni klesá okamžite po opustení hlavne. -
mm ono jde o to že hru za "nácky" by si někdo mohl vyložit jako že je ten bad-guy.. pomáhá "očistit svět" a ne že hraje za LIDI kteří pouze poslouchají rozkazy(určitě se najde naky hater který se mi bude snažit omlátit o hlavu že němci ty zvěrstva dělali naprosto dobrovolně.. ne všichni..) a taky by nejradši byli u svých rodin..
-
Skôr nejaké gayforum pre násťročných *7*
-
tomu se říká mít bojového ducha! neznáš ?
-
jasne keď si nacpeš na pušku tlmič velký jak ... no dosť velký :D tak máš taký úbytok plynu že mieriť na hlavu sa ti po istej vzdialenosti ani neoplatí.
jo a čo sa týka jednotky... tam bullet drop bol... ak keď celé to bolo doarkádované no hra to bola zábavná... len multiplayer už akosi nebol :D
update 2: a nie... neklesá hneď :) -
jasne keď si nacpeš na pušku tlmič velký jak ... no dosť velký :D tak máš taký úbytok plynu že mieriť na hlavu sa ti po istej vzdialenosti ani neoplatí.
-
Němečtí vojáci jsou jen chodícími terči. *15*
-
to sa tu zase zišla hrstka ultra reálnych sniperov :D... games.cz je niečo ako fejsbúk pre chlapcov z légie alebo ako? :D
-
nie, gulka klesá voči ose hlavne okamžite po opustení ústia ... to ostatné je každému jasné, zbytočne sa opakuješ.
-
Jo masový názory byli vždy ty nejinteligentnější *1*
Tvrdit si můžeš cokoliv já ti to neberu... -
Ja to taky uplne nechapu. Pustim hru a misto toho aby mi to skocilo do menu tak se ukaze nakej nicnerikajici vyjev s press start a az kdyz ho zmacknu tak sem v menu. Jak kdyby se ta hra chtela presvedcit ze sem na to menu pripravenej nebo co :)
-
mne to príde fajn, i keď tieto rentgenové pohľady nemusím. Stačili by proste realistické zranenia tak aby projektil vytvoril nejakú tú dieru v tele, roztrhal šaty na otvoroch alebo utrhol časť končatiny alebo pri zásahu hlavy by bola vidieť lebka a mozog ) ...
ono je skôr divné, že sa snažia ukázať akú paseku urobí projektil v tele človeka a na druhej strane v čase 2:08 hráč schytá priamy zásah od nepriatelského odstrelovača a iba to s ním trochu pohne aby sa nepovedalo a pokračuje v boji :) -
Amaroun: Měl by. Patří totiž k modernímu vzdělání a obecnému přehledu o umění stejně, jako Beatles. Samozřejmě netvrdím, že by se mu to muselo líbit.
-
I vzhledem k tvému vajdřování si dovolím tvrdit, že tvoje logika je chybná a nepodložená, a navíc že jsi v menšině.
-
Podlé mé logiky je zase Metal škodlivej... Je ku prospěchu věci ho zakázat? *7*