Přejít na výpis diskuzí
Letecké souboje vám přináší červencovou betu World of Warplanes
11.6.2013 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
World of Warplanes mě hodně baví a zkoušel jste už někdo War Thunder? http://www.letecke-hry.cz/war-thunder/ Někdo říká, že je lepší War Thunder a někdo raději World of Warplanes, jak z toho ven?
-
"byla obrovským úspěchem a my jsme na jejím základě implementovali do hry mnoho věcí na základě hráčské odezvy"
lol ... kdo vi jakym zpusobem resi WG hracsky pripominky, tak se musi valet pod klavesnici ... tak se neumlatte smichy ... -
-
já bych řek že na připomínky ruský komunyti i celkem rágují ale evropu a zbytek světa ignorují
-
-
Rusove si snima taky neberou servitky ... jestli trochu rusky umis, tak si pocti ... nekolikrat sem tam videl posty, kde je vylozene tisice lidi poslali do <>e, protoze jednoduse zverejnovali zcela evidentni lzi o tom, jak veci fungujou.
Kdyz na eu serveru napises neco, co se jim nelibi (a klidne ve vsi slusnosti) tak to v lepsim pripade jen smaznou, ale klido za to dostanes ban.
Mimochodem, wotko je asi hra s nejvetsim poctem cenzoru. -
-
ale na těch ruských forech se aspon občas objeví nějaký vývojář který i na něco opoví nebo tak ale to co napíšeš v evropě je jim natolik ukradený že se ti nanamáhají dát ani ten ban *1*
-
-
-
-
http://www.2i.cz/35d785af7c
Jedno letadlo z WT:) -
-
To vypadá jako catalina na steroidech. *4*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=A8KZiwFuYZU tady ho máš i na hýbacích obrázacích z reálu. Komentáři sice nerozumím, ale snad není podstatný. Teď mi najdi dobové video britských stíhačů tier 5-10 z WoT. http://wiki.worldoftanks.com/Tortoise Jen tenhle byl skutečně postaven v několika kusech navíc až 1947, nicméně pochybuji, že to bylo nasazeno. To samé modifikace Churchila. Zbytek jsou jen fáze želvy, které ani nebyly postaveny. Max na papíře. To mi na WoT vadí nejvíc. Těch sci-fi tanků je tam každým updatem víc a víc. Jsem zvědav, kdy se objeví Rattle nebo Mamoth z C&C až někde najdou zase nějakou "zaručenou" skycu tanku, který byl možná ve vývoji.
-
-
Šak stejný problém má i WoWP ... ty letadla co existovali tam nejsou a stromy sou plné šíleností co nikdy neletěly.
-
nejhorší je že i ty tanky co si nevymysleli mají většinu charakteristik vymyšlených
-
-
Vetsinou vychazi z dostupnych dokumentu nebo nakresu. Ale to je jedno. Mne se libi, ze jsou tam i stroje, ktere byly jen jako prototypy. Vsichni snite o historickych tancich. Ted z pohledu hratelnosti. Kdo by hral s T34/85 kdyby tam byl neprustrelnej KING TIGER? Vsichni by zkoumaly a nakonec jezdili jenom s Kingtigerem. Koho by to bavilo mit na kazde strane 15 vs 15 KT? Nelibi se vam povalecne tanky. Skoncime s KT a na druhe s IS2 u americanu T26 Pershing atd. Vsichni nakonec skonci u tehle par tanku a tim pro ne skonci cela hra. Navic by byl problem udelat kompletni stromy jednotlivych statu.
Kolik nadsencu do tanku hraje tuhle hru? Par tisic. Kolik lidi, kteri nemaji paru o nejakych charakteristikach tanku a typech ve 2 sv. hraje tanky? Miliony.
Xharakteristiky tanku se proto musi balancovat pripadne upravovat aby lidi neskoncili u par historicky nejsilnejsich tanku. Stejne to bude i u WT pokud nechteji skoncit v propadlisti dejin a par s tisickou nadsenych hracu do historie tanku z 2 sv., ktere by to stejne prestalo bavit pokud by hrali s 3 nejsilnejsimi tankami, protoze jich vic nebylo a oni nechteji tzv. scifi tanky z vykresove domunetace nebo ktere existovali pouze 1-2 prototypech. -
-
Ale King Tiger nebyl neprustrelny. T-34/85 ho mohlo v pohode objet z boku ci zezadu, protoze to byl pomaly neohrabany 70ti tunovy kolos proti rychlemu strednimu tanku. Navic i ted te to soupne proti tankum, co celne neprostreli, tak jaky by byl rozdil?
-
-
-
-
-
-
WT má u letadel velkou šanci porazit WoWp. Ovšem co se týče tanků, tam to pro ně nevidím moc růžově. Komu se bude chtít svoji pracně vybavenou garáž opustit, zvlášť když WoT má nějaký ten pátek náskok a hru už trochu odladil
-
-
Tou odladenou hrou myslis nefunkcni spotting, a mm? Nebo ti prijde OK, kdyz dostanes 10x za sebou s tier3 tankem v zakladu tier 6 protivniky ...? Statisice lidi svoji plnou garaz davno opustili, sam mam ve wotku mozna 50 tanku v garazi ... a uz rok a pul to defakto hraju jen kdyz me nekdo ukeca => tak jednou za mesic. Pokazdy zjistim, ze to funguje cim dal hur, je to cim dal narocnejsi na HW (a nikde to neni videt) a zakladni bugy dal zustavaji ...
Sak ti idioti nejsou shopni ani takovy detaily, jako pridat do cety tier, abych nemusel porad zkoumat co to je zakrabici, pripadne pridat filtr na tier tanku, abych nemusel rolovat pres tech 50 v liste ... a hledat neco odpovidajiciho. -
-
Ja s WoT seknul loni v prosinci, ted jsem se na zkousku vratil. To byla ale blbost. Vetsinu veci jste zde shrnuli. Totalne zastaraly engine, neumoznujici podporu vice jader, neumoznujici vetsi mapy, neumoznujici vykreslovani objektu na velke vzdalenosti (proto ten totalne zmrseny spotting, ktery ale fanboys budou do krve obhajovat, jak je skvely). Samozrejme absolutne zadny vyvoj. Velke halo s fyzikou, ktera jen vyustila v to, ze x desitek tun tezke tanky skacou ze skal a NIC se jim nestane, maximalne si poskodi pasy. Nove mapy snad navrhoval simpanz, protoze s*acky typu Dragon Ridge, Serene Coast ci Pearl River by mohly zmele soutezit o ceny nejstupidnejsi mapy v MMO hre.
Za sebe bych pridal naprosta ignorace artyparty, ktere nam jeste v 8.6 osladi tim, ze artiny budou top tier a budou mit stejny MM jako tanky. Uz se take tesite, az bude S-51 strilet po tier 5 tancich? To bude zabava az budou vsichni oneshotnuti orbitalnimi kanony.
Ale co mne osobne vadi opravdu nejvic a proc jsem s tim seknul je invaze totalnich bezmozku. Tolik kretenu jsem v zadne jine hre jeste nepotkal. Vcerejsi serie 12ti proher po sobe, kdy 3/4 tymy zhebnou behem peti minut aniz by udelali JEDINY bod poskozeni, byla posledni kapka. A jelikoze neco jak ranked MM nehrozi a jelikoz ve hre nemusite umet absolutne nic (staci klidne byt v kazde bitve afk a stejne se drive ci pozdeji dostanete na vyssi tiery) bude se to jen a jen zhorsovat. Uz to tu take bylo zmineno, spousta veteranu a dobrych ci prumernych hracu s tim sekla, protoze jakakoliv zabava se z te hry vytratila. Bohuzel je nahradili tito zombies s jednou mozkovou bunkou, diky ktere umi zmacknout W...
Takze v okamziku, kdy budou tanky ve War Thunder, bude to spasa pro vsechny ty, kteri maji v hlave mozek a chteji si hru uzit. Jen doufam, ze se Gaijin nevyda stejnou cestou. Ale to ukaze az cas. -
-
Moje slova. *3*
-
LOL. Clovece uvidis, ze WT budou mit stejne problemy jak vymyslet mechaniku hry. Nevim jaky system spottingu bys chtel na mapy, ktere maji maximalne 1x1km. Malinovka start, vsichni spottnuti v 1 sekunde a nastava bitva. Do minuty 90% mrtvych. Ti co nestihly dojet za skalu nebo za horizont. Tohle bys chtel? Vykreslovaci vzdalenost. To same. Spottnuty tank bude videt pres celou mapu a bude dostavat rany od lidi co budou na druhe strane mapy. Na Malinovce budes dolu u posledniho domu a z kopce budes dostavat rany. Opet skvela hratelnost. Prvni bys nadaval.
AFK, boti, hraci s IQ tikve a dalsi veci co ti vadi. Opravdu doufas, ze ve WT budou hrat jenom super skilleri s IQ 150 a min od 18+. Opravdu veris, ze jejich MM bude nejaky zazrak?
Pokud nemas paru jak slozity je udelat dobre fungujici MM tak radsi nic nepis.
Zkus si neco o tom precist. Ono je rozdil nasat co vsechno to ma mit a pak to udelat tak aby to dokazalo udelat bitvy do 30sekund abys dlouho necekal na bitvu.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/170470-history-of-the-mm-and-why-there-is-no-number-cap-for-any-vehicle/#top
MM od Gaijinu bude taky hodne pod palbou od nespokojenych lidi tak jako je to ve wot.
Hlavne neverte tomu, ze oni neco na zacatku nastavi a uz nikdy nebudou nerfovat ani buffovat tanky a ze budou poslouchat kazdy narek nespokojenych lidi. -
-
Opravdu nechapu, jak muze nekdo WoT jeste obhajovat. Ty musis byt opravdu velky fanboy. Kolik uz jsi jim nasypal za zlataky?
Nicmene k veci. Presne o tom pisu. Vetsi mapy slibuji uz pres dva roky, ale skutek utek. Protoze ten jejich zastaraly engine to proste nerozdejcha. A jaky spotting? Co treba takovy, ze kdyz strilim na tezky tank uprostred pole, ten najednou zmizi jak romulan s mazkovacim zarizenim? To, co popisujes je aktualni stav na Malinovce. Takze nic.
Kazda normalni spolecnost afkery a boty banuje. Jen WG je vesele ignoruje. Takze ano, toto tam predpokladam nebude. A d*menti s jednou mozkovou bunkou? Ti zustanou u WoT, kde tu bunku nemuseji zapojit. Vis, uz ted ma War Thunder tri mody. Jeden z nich je random battle, ostatni jsou tusim realistic a historical (pls opravte mne). Takze ano, tech par bezmozku, co se tam objevi bude v random. Btw na zacatku WoT to take hrali hraci s mozkem.
A ano, vymluvy o tom, jak desne je to slozite slysime porad. Tak nas pouc, urcite jsi zkuseny programator, co naprogramoval desitky match makingu. Tak se podel s nami, co nemame ani tuseni. A i ted se na bitvy obcas ceka pres 2 minuty, tak co? Oni by se lidi neposrali, kdyby to trvalo dele. A arty? Jednoduche. Chces hrat totalne OP vozidlo s naprosto uchylnou mechanikou a chces oneshotovat vetsinu nepratel? Fajn, tak si pockej. A nebo jine reseni, no arty mode. Ale to taky nehrozi, protoze kazdy normalni clovek by si ho zvolil a artyny by mohly hrat leda tak proti sobe. Coz by bylo pro vetsinu hracu super.
Problem je, ze WG na hrace totalne sere. Delaji si vlastni zmeny, i kdyz jim vsichni dopredu i po testu na serveru reknou, ze je to na hovno, stejne se to pak objevi ve hre. Jak uz tu zaznelo, neznam jinou firmu, ktera by tak z vysoka kaslala na hrace. To je tim, ze maji monopol. A uz z toho duvou budou tanky ve WT vitany, protoze WG konecne bude muset zacit neco delat. -
-
jj artyhater si vzdycky neco najde. 45sec (+15sec) je mu malo, cas zamereni je mu malo, presnost z 0,48 na 0,90 je mu malo, znizeni pohyblivosti je mu malo.
Cokoliv nemuze byt lepsi nez WOT pokud to jeste neexistuje. Az to bude tak klidne at je to lepsi. Zahraju si to tak jako tak. Problem hracu je, ze si nic nevazi. Drtiva vetsina tomu nerozumi ale budou mudrovat jak by to melo fungovat. Kazdy zna pravidla Clovece a ted bys porad plakal, ze jsou spatna, protoze prohravas. Oni maji taky nejakou mechaniku tak se ji prizpusobim nebo to nehraju, kdyz ji nerozumim.
Nadavaji na WOT a stejne to porad hraji. Pockejme si na tanky od Gaijinu a pak muzem hodnotit co je lepsi. Pokud me to bude vic bavit tak to budu hrat. Ale muzu ti rict, ze ti co nadavaji ve Wot na spotting a maskovani budou nadavat i ve WT. Protoze pokud si nenastuduji mechaniku hry tak stejne budou mit spatne statistiky.
Mne treba zajima jak to bude u tanku od Gaijinu fungovat. Protoze mechanika hry se da vymyslet na ruzne zpusoby. Tesim se az si to budu moct vyzkouset. Jestli budou mit i nenavidene artilerie nebo ne. Jak si poradi s MM.
Chapes ja neodsuzuju ani WT ani WoT a dokazu se na to divat i z te druhe strany.
U ARMy taky dokazu lecos odpustit.
Hraju to co me bavi. -
Heh, opravdu? Zajimave, ze vetsina lidi pise neco jineho.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/252712-86-arty-nerfs-no-no-no-no-and-no/#top
Tento to shrnul pekne.
"The only real change this nerf brings is that you'll 1shot some baddie every 45secs instead of 30secs as it is now (RoF cut + aim time nerf). Bring the neg reps. Especially the German T8 (and US M40/43) is going to be so hilarious in a T8 battle. On a serious note I'm kind of sad they messed with T8 arty balance as it was just about perfect."
A k memu vysneni. To neni sen, to je realita. Protoze cokoliv bude lepsi nez WoT v soucasnem stavu. -
jen pro upresneni,
WT ma vice nez jen 3 mody (Arcade, Historical Battle, Full Real Battle) co se lisi modelem fyzikalnim, letovym a poskozeni ...
je zde tez Tutorial mise, mise a kampan pro jednoho hrace
a navic jsou zde COOPerativni mise a kampan pro vice hracu
no a pak je moznost hrat volitelne bitvy (pve, pvp)
je zde editor mise (prozatim zjednoduseny)
ve hre zatim neni kampan pro vice hracu proti sobe
tj. zabavy na hry co si muzes stahnout a zahrat je dost
a to jeste nejsou k dispozici ani vozidla ani lode *5* -
Mozna te to sokuje ale nedal jsem do toho ani korunu. Ja zas nechapu proc sis vysnil WT, ktere maji tanky na artwortech a uz rikas co bude lespi aniz bys vedel jak ou maji mechaniku hry. Ja budu hrat co me bude bavit. A co kdyz maji tri mody? Rekni mi kolik lidi hraje realistic mod. Urcite mene jako random. Kolik lidi hraje historical. Urcite mene jako random. Protoze lidi co zajimaji letadla je jeste mene jako lidi co se zajimaji o tanky. A kazdy nema doma Saitek X52 pro nebo Logitech G940. Co se tyce cekani na bitvu tak prave naopak, lidi by se pos.ali kdyby se cekalo na bitvu 3 a vic minut. Si poradne precti ten odkaz co jsem tam dal. V 0.8.6 se artiny meni. Dyl nabiji i zameruji a maji i dalsi nerf na rychlost a pohyblivost. Na testu kdyz potkas 3 artyny v T10 tak je to zazrak. Ted vsichni hraji na testu s TD. Tvori i polovinu tymu.
Kde slibovali vetsi mapy? Ve vlaknu rusove odpovidaji? To je jenom informativni vlakno. Kde na oficilni strance mas napsane, ze budou vetsi mapy? Uvazuje se o tom ale jak to bude se uvidi. Protoze vetsi mapy neznamena automaticky lepsi hratelnost.
Jak chce postihovat AFK hrace? Jak rozlisis, jestli odesel schvalne nebo musel. Chtel bych te videt, jestli bys musel od klavesnice a dostal bys tydenni ban nebo ja nevim co si predstavujes. Boti me serou taky. Stacilo by dat treba omezeni, ze pokud hrac nenahraje urcity eff s tankem tak i kdyz ma vyzkoumany dalsi tank tak se neda koupit. Ale to je na nich jakou politiku zvoli. Nechteji omezovat hrace, kteri se chteji jenom bavit = hracum je jedno jakou maji statistiku. Pro nas je to sice nah.vno kdyz potkame dementy ale tim, ze to neomezuji maji vic hracu = vic penez. Jsem zvedav jak to bude resit WT. Proste co je dulezite pro tebe jako jednotlivce nemusi byt dulezite pro firmu. Ty bys to delal stejne na jejich miste. Mel bys posledni slovo co tam nakonec bude nebo nebude.
Mas replay toho tezkeho tanku s romulanskym maskovacim zarizenim z Malinovky.
Kdyz chces srovnavat tanky od wot a od WT tak si pockejme na ty od WT.
Letadla maji jasne lepsi protoze maji engine s wings of prey letecka arkada a maji s tim zkusenosti. Ale tanky budou pro ne vetsi orisek hlavne ten spotting a maskovani.
-
-
-
co máš proti bezkozkům? díky nim aspoň neni problém nastřílet několik zabití za bitvu, zatim co s dobrym týmem spoluhráčů je člověk nakonec rád že si stihne vystřelit než všichni nepřátelé zařvou
mimochodem artilerii poslední patch naopak oslabený takže co o ní píšeš je nesmysl -
-
Vis ... problem je, ze to neni zabava ... v bete, kdyz tam ejste tolik bezmozku nebylo, mi vazne nevadila prohrana hra, kdyz bylo videt, ze obe strany delaj co maj ... pak proste vyhraje ten lepsi ... ale abych mel 10 100% killu sam ... a nakonec posel, protoze ti bezmoci neumej enemaka ani naspotovat ...
-
A k cemu mi to je, kdyz jich mam ve svem tymu 14 a proseru jednu bitvu za druhou, at udelam, co udelam.
A ne, to co pisu neni nesmysl, nesmysl je, arty oslabi. Prave naopak. Posili a to totalne nechutne. Se koukni na fora nebo si zkus test server. -
-
To dělostřelectvo je celkově nesmysl. Hlavně nikdy nebylo nasazené tak, aby zaměřovalo jednotlivé tanky (ještě přes satelitní pohled ve WWII). Na to nebylo dostatečně přesné a ani munice nebyla určená na likvidaci tanků.
Zkoušel jsem německá děla, ale je to docela bída. Největší porblém je, že 3/4 hráčů přesně ví, kam mají jet, abych na ně nemohl střílet a když už na někoho natrefím, tak než stihnu zamířit, už mi ho rozcupují vlastní tanky nebo ho minimálně vyplaší, takže mi ujede. Ale když už se někam trefím, tak to stojí za to. Jenže pak mě to hodí někam k vysokým tierům, a těm na jednu ránu uberu ani ne 10% života, mám cca 15 střel a nabíjím extra dlouho. Takže je to spíš zlo za to hrát.
Pak vyrazím s KV-1 a někdo s rychlopalným dělem na mě posílá jednu střelu za druhou, sice nedává poškození, ale ničí mi moduly a posádku, krom toho mi většinou vyřadí pásy a střílí rychleji než já opravuji, takže buďto mě na x ran udolá, nebo si mě všimne někdo s větším dělem a sundá mě. Ty děla bych zrušil.
-
-
-
-
-
Vřele všichni přejdou od WoT, protože od VI. a výše je to bez kreditů takřka nehratelná, sehnat partu schopných lidí je těžší než postavit Mount Everest z kostek Lega. Každý spratek, má tank, co obyčejný člověk "shání" měsíce, on ho má díky click, click. O grafickém zpracování, kdy místo toho, aby zapracovali na poškození, výbuchy, nové mapy atd. Tak hází nové stanky (srračka Tanky) místo toho, aby makali na těch starých. Ta hra není špatná, ale to co se z ní stalo je obyčejná pračka na prachy, která po pár zápasech naprosto přestane bavit, protože vyváženost této hry je asi taková, že snazší je vyvážit nevyvážitelné závaží než ten paskvil, co se stal z WoT.
-
-
Co myslis, ze ve WT nebudou premiove tanky a veci co pudou jenom za penize. Jste tady na meko a jeste jste ty tanky ani nehraly. Kolik slibu uz lidi od developeru slyseli a pak jenom ..... viz Colonial Marines. Tedy si pockam az se to bude dat hrat a pak se uvidi. Uvidite, ze i oni budou balancovat v patchich tanky. Si nemyslete, ze ted je nastavi a tak to zustane navzdycky.
-
-
Velkou šanci porazit? Mám pocit, že porazilo. Co se týče letadel, tak je WT hodně vpředu. U tanků je to zatím opačně, ale pokud bude možné nastavit reálnost/arkádu, tak půjde WoT do kopru. X let nevymysleli nic převratného co se týče hratelnosti. Stále je to 15vs15 různých tanků, ale že by šlo bojovat jako v WT národ vs národ nebo přidávat smysluplné herní mody typu objectives nebo i coop stále vázne. Jediné co se děje, tak je vylepšování vzhledu a přidávání tanků, kde jich je čím dál víc sci-fi (to je asi největší důvod, proč zůstávám na nižších tierech, kde to hyzdí jen frantíci). Od 5 výš je to jeden prototyp vedle druhého nebo jen oživlá skyca.
Jinak by mě zajímalo proč je tu každou chvíli článek o tomto nesmyslu a o poznání kvalitnějším War Thunder téměř nic. -
-
WoT dopadlo presne tak jak jsem predpovidal budou ladit nesmysly a pridavat hromadu tanku az to bude nehratelny.Samej prototyp a nebo tanky ze 70. let .Fakt bych se nedivil kdyby tam nacpali Merkava Mk4 ci M1A2 Abrams ci LeClerc nebo T2000 Black Eagle.A jejich system nakupu premiovych tanku tuhle hru shodil taky na kolena.Udelali to ze si je hnedka koupi i petilety decka kterym kredit vobstaraj rodice a oni si z fleku koupi IS8 nebo ja nevim Loewe ci T34 aniz by prosli od zacatku vlastnim vyhravanim a prohavanim a ziskavanim zkusenosti a hlavne o tom o cem ta hra je a to o teamove praci a strategii a ne o tom ze jedu a hotovo a starejte se ostatni jak umite o hru a kdyz nahodou zdechnu nebo prohrajem tak vsem vynadam ze to neumej hrat a ze jsou taci nebo onaci ze mu chudakovi nepomohli.Ne proste WoT jde update od update pomalu k bodu mrazu.Je to smutny pohled.Tuhle hru jsem si na zacatku kdyz jsem ji zacal hrat zamiloval protoze tam byly klasicky tanky co brazdily bojiste ve svetovych valkach ale co tam je ted to je neuveritelny chaos a zmet cehosi.Clovek uz ani nevi kam kterej tank trefit pac si to ani nemuze nikdy zapamatovat pri tom mnozstvi.Je mi po prvnich verzich WoT velmi smutno.Doufam ze WT me mile potesi.
-
I rychlost přidávání map do WoT je hrůzná, WT hraju jen chvíli, ale během ní se objevilo tolik nových map co je v WoT dohromady v celé hře. Jezdit tisíce her pořád na stejné mapě je další impuls k přestěhování garáže ke konkurenci.
-
-
-
Jak někdo napsal na jiném fóru. WoP je taková ta sranda pro nooby, co potřebují sestřelovat letadla jak na běžícím pásu. Pakliže hledáte letadla, stíhačky nebo i sci-fi stíhačky. Tak k první jmenované skupině rozhodně War Thunder, kde model poškození i souboje nejsou arkádovou debilitou jako ve WoP a pakliže na sci-fi tak doporučuji Star Conflict:)
-
Uz aby pribyly Land battles. To bude teprve neco. WoT se bude moct jit klouzat.
-
-
mozna blbej dotaz ale ty Land battles budou jenom samostatně nebo spojený s letadlama a pak i těma loděma?? jestli maj v plánu to spojit všechno tak podle toho jak vypadaj ty letadla by to byla epická pařba...navíc zadax
-
-
Spojeny to nebude, protoze by to nevybalancovali. Jak budes strilet z tanku po letadlech?
Pak ti hodi 250kg bombu na hlavu a je po tobe. Lode ti napali salvu 406mm (16") granatu a je po tobe. JAk budes strilet po lodich z tanku? Ted se nadava ve wot na delostrelectvo. Co pak budete rikat na salvy z lodi. -
-
Heh a co se deje ted ve WoT? C*rak s artinou na tebe hodi satelitem rizenou bombu z druhe strany mapy...
Tady pak bude zalezet na tvem tymu ve stihackach, aby holt ty bombardery sejmuli driv. -
-
nebo holt mezi ty tanky zamichas par FLAK vozidel
-
-
no to se tesim jako prase teda :)
-
-
-
No já doufám, že tam budou jak rozdělené tak spojené bitvy ... stejně jak už teď mají 3 různé mody pro letadla.
V tom spojeném modu by se aspoň ukázalo jak teamově hráči hrajou ... jinak máme věci jako protiletadlové děla, které by chránili tanky a těžké dělostřelectvo, které by mohlo střílet i na lodě ...
V BF 1942 taky byli lodě, tanky a letadla na jedné mapě ... -
-
maji tam byt spolecne bitvy pod woeld war co sem naposledy cetl takze ano, letadla budou hazet bomby na tanky a na lode atd...ale vzhledem k tom uze tam stalo i neco jako ze bude 80 vs 80 tanku na jedne mape jak to je s lodema to netusim.
-
-
to je holt valka
-
-
tak na to se velice tesim, zvlast jestli tam budou i ponorky
-
Mám pocit že tady to má byt všechno sloučeno, ale ruku do ohně bych za to nedal.
-
-
To by muselo byt opravdu znacne lepsi, aby me to donutilo opustit tanky, ktere uz mam a zacal na novo.
Ale pokud budou mit vsechny hlavni neduhy WoT poresene lepe, tak proc ne.
Rozhodne to vyzkousim. -
No já bych neříkal hop, dokud si to nezahrajem, ale taky doufám, že to bude lepší než WOT ...
-
Samozrejme myslim Land battles ve War Thunder :)
-
-
Hrál jsem World of Warplanes a asi před týdnem jsem se tady dočet o War thunder tak jsem to zkusil a nestačil sem zírat...warplanes letěli okamžitě pryč z PC
-
Tak podle většiny komentářů, co tu píšete, budu muset War thuder vyzkoušet. World of warplanes se mi vůbec nelíbily. Hlavně to ovládání bylo moc arkádový. Prostě mě to vůbec nezaujalo. Teď zkoušim Star conflict a potom se asi vrhnu na WT.
-
no snazi se, ale war thunder je jina liga
-
Tahle hra se jaksi vubec nepovedla.Cele je to jakesi divne.Ovladani je neco mezi chaosem a arkadou.Jednotlive prvky do sebe jaksi v celku nezapadaji.Uprime receno uz jsem byl k teto hre skepticky od prvnich informaci o ni jak to bude vlastne cele fungovat a tuseni me nezklamalo.Nedokazal jsem si predstavit jak se v tehle hre da nejak taktizovat kdyz tu nejde delat normalni uhybne manevry.A vubec nesedi system health pointu.V tomto ohledu je War Thunder mnohem lepsi. Nechcu ani domyslet jake budou World of Warships.Jestli budou obrovske bitevni lode schovane za ostruvky jako v krytu a strilet po sobe aniz by se videli a budou uhybat dopredu a dozadu tak hbyte jako t50 ve WoT *15* Ne opravdu si tudle hru nedokazu predstavit.
-
-
Lode se budou pizlat na 30m - proste vystrelis salvu ze svych 30ti del ... a uvidis jak cili ubylo ... 10hp ... a to bude tak vsechno. Sak se podivej na tanky ... nekdy pred 2ma rokama slibovali, ze s fyzikou bude mozny tanku ustrelit trebas vez ... a ....hwno.
-