Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za co ty minusy ? Socky záviděj ? Taky jsem nakupoval ale hlavně indie hry.
  • Jelito, ty jsi psal kolik stojí "ted" a ne kolik stál předtím..
  • kubi-wan
    Spoustě z vás by offline mód prospěl...
  • Jack1947
    Fez opet neco co mi uniklo?, nebo se nak ztracim ale neslysel jsem o tom, znam jen rez a to je hodne stara bra zalezitost jeste z rannych dob PS2.
  • TheGGG
    Teď jsem na steamu nakoupil pár AAA her. Velká spokojenost.
  • Nikto to nezmienuje? Ved sa o tom popisalo kopec clankov a blogov, praveze uz by bolo na case aby sa prestali taketo veci riesit. Je to cisto jeho vec a volbu spravit port na PC beriem ako velmi prijemny krok smerom ku hracom. A ked je to len kvoli peniazom, no a co? Spravil spravne rozhodnutie a navyse je vysoko pravdepodobne ze zarobene peniaze minie z vecsej casti na vyvoj novej hry.
    Dookola vytahovat nejake jeho reci z minulosti moze posobit ako usmevna zmena nazoru, ale robit z toho nejake hejty je uplne mimo ...
  • No ja mam svoje prava velmi dobre nastudovane a steam pouzivam kvoli sluzbam a nie len zlavam. Vobec nemam obavy, ze by som mal akykolvek problem s hranim svojich hier aj po krachu Valve. Je to totiz PC , otvorena platforma kde nie je absolutne ziadny problem software si upravit aby fungoval.
    Na konzolach nemas ziadnu sancu urobit nic, ako sa pan rozhodne tak budes fungovat...vid online passy v strede zivotneho cyklu, platenie za multiplayer v dalsej generacii a aj drm, staci ze sa rozhodnu. A nemusia ani skrachovat, staci skoncit podporu...vid Xbox. Skoncia s vyrobou konzol a ak sa tvoja pokazi a nezozenies inu tak smola, ziadna spatna kompatibilita. Mozes si akurat kupit HD remaky nanovo.
  • Veskoslav
    Super. Akorát, že Hitman stal 6,55 euro a to je kolik? No kolik? Takže mlč.
  • Myslis ze je to kritika slev? Zdae se mi ponekud nepricetny.
  • Ty si zrejme myslis, ze hru na steamu vlastnis :-). Tak ty jsi ten pravy, kdo mi muze doporucovat, abych si neco nastudoval.

A co se tyce steamu, tvrdil jsem ze zkusenosti, ze steam vyzaduje online pripojeni, vsichni to popirali, nadavali mi, urazeli a nakonec se ukazalo ze mam pravdu a klient steamu online pripojeni pravidelne vyzaduje, je bez nej nepouzitelny. Takze si bez podminky sve oblibene sluzby s drakonickym omezenim nastudovat radsi ty sam.

To ze lide na steamu nakupuji dobrovolne chapu, jsou zaslepeni slevami, psal jsem to hned v prvnim prispevku. Prodali tak svobodu pc platformy a dostali se pod primou kontrolu valve. Uvidime jak se na to vsichni budou tvarit, az je Valve bude tlacit do Steamboxu s gamepadem, popripade Steam zmeni majitele, treba EA, pak teprve pochopi, jake jsou bezmocne loutky.
  • Akeho vyvojara? ;-) Vyvojari su obmedzovani uplne inak ako hraci...certifikacia, nutny gamepad, platenie obrovskych penazi za devkity a patche, nutnost implementacie trophy / achievement. Vsetko co som pisal su obmedzenia HRACA. Na konzolach nemozes slobodne vobec nic, iba strcit DRM software pod kontrolou jednej spolocnosti do mechaniky / prihlasit sa na PSN / live a konzumovat. A pripadne platit za moznost hrat online, co bude v dalsej generacii nutnost aj ked bude hra p2p. To je naozaj sloboda na kazdej urovni ;-)
  • Mas to naozaj trochu pomylene. Steam nie je PC platforma, publisheri sa sami a dobrovolne rozhoduju aky druh a ci vobec drm pouziju. Takze ak chces niekoho kritizovat musis publisherov oni uzavreli zmluvu s Valve, ze vyuziju ich celosvetovu distribucnu siet a drm. Steam je produkt ako kazdy iny, mozem vyuzit jeho sluzby a nemusim. Vzdy mam volbu, aj ked nie u kazdeho titulu. Pri konzole moznost volby bez DRM nemam u ziadneho titulu, bud DRM nutnosti optickeho media alebo DRM PSN / LIVE. Prosim daj alternativu , ktora ponuka SLUZBY na urovni steamu bez DRM, hned po nej skocim.
  • Divam se na to z pohledu hrace, nikoli vyvojare, pro ktere jsou na konzoli omezeni. Nelegalni aktivity pak neuvazuji. Z pohledu hrace, ktery je na pc pod primou kontrolou klienta, jenz sleduje hracovi aktivity a jenz vyzaduje byt online, do ktereho musis registrovat i retail hry cimz vznika rada omezeni, sorry, to je nesvoboda jako prase a daleko vetsi nez na konzoli.
  • Ronox
    Když jsi pokrokovej, tak nechápu tu tvou paranoiu o tom jak Steam chce všechny ovládnout. Byl první, je stabilní (za těch let od uvedení do provozu s HL2 jsem se nesetkal s žádným crashem nebo tím, že by se mi něco nechtělo stáhnout) Vývojáři jsou s ním spokojený. Navíc valve pracuje s komunitou jako žádná jiná společnost a hlavně s tím obřím supportem od komunity začlo. Valve se aspoň snaží tam, kde ostatní firmy na to kašlou. Viz jejich psaní v big picture módu. Několikrát lepší varianta než u konzolí. Rychlý a intuitivní. Já mám valve prostě rád. Necítím se nijak omezován a s jejich službama jsem nad míru spokojen.
  • Cim dal tim vic her vyzaduje steam, neni mu na pc uniku, je to mor pc platformy. Pokud hra vyzaduje steam, neni pred nim zachrany ani s zadnou jinou distribuci. Nicmene u her, ktere dosud nejsou kontaminovane steamem, je GMG casto vyhodny, zvlaste u novinek. Míva dobre dobre zavadeci ceny, navic v dolarech, takze neplatis steamovskou euro dan. U takovych her umoznuje i odkup, takze si zaslouzi doporuceni a proto ho doporucuji. Bylo by to mnohem krasnejsi, kdyby to platilo pro vsechny hry, kdyby zadna hra nebyla postizena nutnosti registrace na steamu. Bylo by na pc platforme krasneji a volneji, kdyby nebylo steamu.
  • No lenze to sa pozeras trosku neskoro, Hitman stal v daily okolo 6eur. Cize smola, Veskoslav ma pravdu.
  • Tak chytráčku, Hitman na steamu stojí nějakých 320,- kč. A krabicovka Hitmana absolution Např na http://www.hrypc.cz stojí 329,- Tak mi tady nevykládej nesmysly co mě učili ve škole..
  • no já to teda nekoupil

za mě prozatím koupeno - System Sock 2 (75%), Sim City 4 (70%) a Just Cause 2 (80% - no neberte to, za dvě libry)
  • Veskoslav
    GMG Jejdásku? Vážně? Kupoval jsi tam někdy?:-D Polovina věci je následně nutno aktivovat na Steamu a spol., tudíž rada jak prase:)
  • Kr.Pa
    Sorry, ale ty faily co ted casto vychazi, neni nadto si svobodne zahrat stare mistrovske kousky s podporou pro Linux/Win7/Win8 bez zadnych omezeni a zavratnych cen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit