Přejít na výpis diskuzí
Letní slevy na Steamu nakoply prodeje plošinovky Fez
16.7.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Ale nikolv ty vazane na steamu a ja mluvim o steamu.
-
nejsi spíš jako důchodce ty? vždyť hry bez DRM jsou spíš na vzestupu...
-
GOG je k hracum mnohem privetivejsi, zadne drm, zadny klient a podobne prasarnicky. A pak mam rad i GamersGate.
-
PC hraci jsou jak duchodci, vidi napis sleva a uz se hrnou a nevidi a neslysi, co na tom, ze steam je drm s nutnosti online pristupu a klientem pernamentne sledujicim hrace a omezuje i retail verze her :-). Takto neslavne konci otevrenost a svoboda pc platformy, je prodana ve slevach. To na konzolich se microsoft se zlou potazal, kdyz chtel tento system zkopirovat, pravda, zapomnel na ty slevy.
-
Dont Starve je zrovna ve flash slevě.
-
V poslední době jsem koupil pár her ve slevě, úžasnou logicko / strategickou hříčku Reus a mlátičku ze středověku War Of The Rosses. Škoda, že mi utekla sleva na Dont Starve! Další bomba kousek. Každý den, nejen v létě, sleduju, co je na steamu za zajímavost v akci a sem tam se paypal peněženka otevře, pečlivě vybírám a pak nikdy nelituju :) Místo krabky cigár a tří pivek si koupit za pár éček gamesku je bezva deal :)
-
Poslední dobou kupuji více her na GoGu než Steamu.
-
ja koupil v akci civilizaci V ale ne proto že byla v akci ale protože jsem ji stejne chtel koupit *4*