Přejít na výpis diskuzí
Letní slevy na Steamu nakoply prodeje plošinovky Fez
16.7.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Ty jsi další takový to zpátečnický hovádko? Já nechápu jak v dnešní době tohle může někomu dělat problém. Budu se opakovat, ale tablety, telefony umí tetherovat internet. Mobilní internet stojí 150 měsíčně což na autorizaci a login stačí. Offline mód musíš mít povolen nebo dřív to aspoň u steamu tak bylo. Nevím jak to je dnes. Pro mě má Steam víc výhod než nevýhod resp žádné nevýhody nepociťuju. Je to příjemnější než instalovat z cdčka nebo i GOGu atd. Dvakrát kliknu a stahuje se, dvakrát kliknu a proběhne instalace potřebnýho softu třetích stran a hra se mi spustí.
Friend list, jednoduhchý invite na MP/coop, slevy, odměny, community hub, workshop a hlavně mám všude s sebou knihovnu se svýma hrama. Když jsem měl dovolenou a byl mimo a neměl jsem nainstalovaný některý hry, tak jsem se napíchnul na wifinu a stáhnul si, co jsem potřeboval ze své knihovny. Nemusím s sebou tahat externí disk, instalačky atd.
Spíš co mě s*re je, jak ubisoft a ea ho chtějí napodobit. Já chci hry u jedné digitální služby a u té nejlepší. Nechápu proč mu nenechají prvenství, které mu stejně zůstane do doby než jedině přijde doopravdy kvalitní streamovací služba. -
Co ze si to povidal na komoleni prezdivek, pokrytecky krivaku?
-
Jejdasek: To musíš odpojit Internet. Takovou tu věc přes kterou zrovna píšeš. Pak ho ani nemusíš zapojovat. Všem by se nám ulevilo. Jestli máš nějaký reálný problém, tak kontaktuj Steam Support.
-
Cyx: me ne, po me chce prihlaseni.
-
Co třeba si prvně přečíst, co je napsané na krabici od Skyrimu. Ale chápu, nejsou tam obrázky, tak je to problém:)
-
Jenze spousta her koupenych jinde stejne ten steam vyzaduje, vcetne retail verzi - a pak uz zadnou moznost volby prave nemas a proto je steam spatny, valve se skrz nej snazi dostat pod kontrolu pc platformu. Kdyby moznost volby byla, tak ani neceknu. Nejhorsi je, ze tyhle steam praktiky budou mit snahu se sirit i na ostatni platformy, viz microsoft. Takze je nutno to hlasite kritizovat, nebo si za chvilku bez techto spolecnosti ani neuprdnes.
-
To nemá cenu. To je prostě Jejdásek, "dospělá" forma GGG.
-
Je fakt divné, že mám zapnuté FTL, aniž bych měl online mód Steamu. Chyba je opět mezi židlí a klávesnicí. Vrať se ke konzolím, ty nejsou tam blbůmvzdorné jako Steam:)
-
Tak to jsi to asi zkoušel nějak špatně, protože při chybějícím připojení k Internetu se Steam spustí automaticky v offline módu.
-
To jsem prave zkousel, nemel jsem internet a steam mi nabizel prihlasovaci dialog, ktery me bez internetu nepustil dal.
-
1. No comment.
2. Dát si dvě facky o zeď a premýšlet mozkem. -
A Jejdofil dorazil;) Co nám ještě povíš za nová moudra, ať se můžeme smát tvé debilitě. Už ten tvůj známy po dvou měsících zprovoznil Steam nebo je stejný hlupák jako ty?
-
případ 1 - koupil sis hru svázanou steamem, těžko jí můžeš vyčítat, že je propojená se steamem
případ 2 - UTFG -
Seženeš si mozek a .. pustíš Steam. Schválně si odpoj Internet a pusť ho. A budeš koukat na ty kouzla..
-
slevy nejsou jen na steamu a hráči nenakupují jen na steamu... každý má svobodnou volbu rozhodnutí, tak do toho důchodce netahej...
-
Jak se dostanes do offline modu bez internetu?
-
Fajn, pripad 1. - koupim retail skyrim, mam pc nikdy nepripojene k internetu, jak si ten skyrim bez internetu zahraju?
Pripad 2. - mam na notebooku steam s magickou, jsem mimo pripojeni k internetu a chci si ji zahrat, nastartuji windows, spustim ji, ale chce steam, steam se nespusti bez prihlaseni na internet, co mam delat? -
90% které mám na steamu jdou hrát v offline módu. Ten zbytek je od Ubisoftu s tím jejich Uplayem. A onlinovky nezmiňuju.
-
aspon si nastuduj ked nieco povies. Online pristup nie je vobec nutny.
-
Ty sis dovolil říci něco proti Steamu či Valve? *16* *16* *16*