Letošní Call of Duty bude mít singleplayer
-
Taky jsem to nepochopil. Nevím, zda to byla kritika z hlediska MP, protože jsem CoD vždy hrál jen kvůli singlu a IW byla naprosto parádní béčková sci-fi jízda!
-
Jo, Infinite Warfare a Advanced Warfare měli vysoce nadstandartní kvalitu Single-playeru vůči ostatním CoD.
A to fakt byl na Infinite Warfare nějaký hate?? Ani jsem si nevšimnul. Jediné, co na Inf.W. bylo smutné, byla smrt hlavní postavy na konci. Předpokládám, že tu smrt asi někteří hráči nerozdýchali.
I když třeba já jsem nad tou smrtí jenom kroutil očima, ta smrt byla dost hloupá. Ostatní vojáci měli pořádné helmy z kovu a jenom prosklené hledí před očima, ale hlavní hrdina Reyes nosil helmu téměř celou ze skla, "aby měl lepší výhled". Vůbec to nebylo žádné překvapení, že při sebemenším kontaktu s nějakými létajícími střepy ta helma hned praskala. V průběhu kampaně problém s prasklou helmou a unikajícím vzduchem Reyes řešil hned 3x !! Předpokládám, že normální člověk by si z toho vzal poučení a vzal si příště pořádnou helmu, ale to by se scénaristům nehodilo do příběhu... -
Singleplayer zas na 4-5 hodin
-
Modern Warfare 4 prosím! 😍
-
Bral bych další Infinite Warfare. Jediný SP, který měl za poslední roky v sérii smysl a nebál bych se ho označit jako dobrý. Docela paradox, jakej se na ten díl strhl hate.