Přejít na výpis diskuzí
LEVEL 239 je v prodeji: nabízí zdarma RPG strategii King Arthur II a rozhovor s tvůrcem Oculus Rift
21.2.2014 | Inzerce
88 příspěvků
-
Ne, hlavní je ten vzduch z toho igelitového sáčku, ve kterém je časopis.
-
tyhle narážky na recenze nechápu. každý recenzent se nějak profiluje a většinou poznáš podle obsahu jeho textu, jestli se ti to bude líbit nebo ne. to, že recenzent nějak hodnotí hru, ještě neznamená, že ty to musíš vidět stejně a je to přesně to číslo, které bys tomu dal ty. recenze ti tu hru má přiblížit. btw já bych falloutu 3 9-10 klidně dal, ten hejt kolem něj nechápu :)
-
Za to vtipné PS dávám +1 *1*
-
já cosi pamatuju tak časopis byl většinou lidech a o tematech co píšou,ty experti co vidí jen full verzi by měli odejít a přestat obtěžovat.gamestar měl pravdu když říkal že cover verze se stanou obchodním artiklem co časopis zničit docela paradox ale důvodů bude víc.( v mým případě to byly neobjektivní recenze L grygara a pana fridricha kterému bych chtěl vzkázat že fallout 3 si 10 opravdu nezasloužil stačí se podívat na info stupnice hodnocení dojde vám že tu není něco v pořádku.)v jednom podcastu se ptal jeden chytrý čtenář za které recenze by se styděl nebo změnil názor,všichni byli se svými recenzemi spokojeni...NC.
ale abych jen nekritizoval a vrátil se k tematu,občas se nemůžu zbavit pocitu že ti tady nechápou co to znamená vydávat časopis ,ten obsah vyžaduje značné usílí, času a hodně nevděčné práce takže jakou hodnotu to má?v době kdy level vycházel s dvd bonusy byla cena 200 adekvatní ne však 250.cesta levelu za kylíčko bude ještě dlouhá přirovnal bych to k platnu které čeká na své umělce co vytvoří dokonalé dílo.všichni dělaj chyby, level i score dělá chyby,tolerance je namístě vždyt jsme jenom lidé.může vás nakrknout grygar a jeho pohled na věc nebo výtvory viktora bocana který mění nazory jak se mu to zrovna hodí(starcraft hos).je možné že dojde nevyhnutelnému a level přejde do online režimu,bude to ztráta papírového formátu nikolv značky a jak známe drakena ten si vždycku
umí poradit. -
Docela smutné, ale což i lživá reklama je reklama. Nebylo by přeci jen vhodnější napsat - přibalen je kod na tuto hru, odkaz na recenzi a KONEC, pokud se nejedná o nějakou kvalitní záležitost?
PS: To rovnou můžete napsat, přibaleno je lejno, ale nebojte se už je uschlé a nesmrdí. -
Jen tak na okraj, Joe Hill pise knihy...napr vanocni rise
-
To ze vychazi LEVEL ktery vyjit treba uz nikdy nemusel, to nikoho netrapi. Lidi jsou nevdecny ale kdyby meli udelat sami neco (nerikam ze vsichni) ukazalo by se ze jsou na tom velmi blede.
-
Je to tuším deváté číslo od záchrany Levelu a pokaždé se řeší to samé. Jedni vidí chudou hru, ti chytřejší kvalitní časopis. Už je to trapné.
-
Já bych ji nerušil. Pro mě je to tak, že když už ji mám, daruji, když ji nemám, tak mám radost z nové hry. Navíc si myslím, že cena té hry jako náklad bude nejmenší položka a rozdíl 20-25 kč už není nic, co bych si nepřiplatil.
-
Pro takové časopis není, respektive nečtou ho. Pro ně Score musí být naprosto ideální 5-6 plných her a v češtině, k tomu stačí přibalit jen reklamní letáčky.
Časopis si kupuji abych si četl, klidně bez hry. -
právě, jestli tu plnou hru prostě nezrušit, zadarmo to určitě není a pochybuju, že někdy někoho přesvědčila ke koupi (a nic jinýho než marketingovej tah to není) - kluci by ušetřili a ještě by jim furt nikdo nenadával
-
Ráno přišlo, plakát pěkný, dostal soused, protože je v tom věku, kdy pokojíček celý poplakátovaný (mimochodem ten Titanfall plakát vypadá fakt pěkně). Zatím mám rozečtené a říkám si, že škoda, že jste to nepřebrali dříve. Zase po letech čtu nějaký tištěný časopis a nemůžu si ho vynachválit. Jen tak dál.
P.S: Řešit přílohu u takového časopisu a ještě srovnávat se Score (kde mimochodem takový Aquanox mám zdarma+2. díl ještě z Gamestaru (tak 7 let mrtvého herního časopisu), Darksiders za 1 euro na Steamu....Řešit hry je nesmysl. Level si nekupuji kvůli hře, ale kvůli tomu, abych si přečetl rozhovory, retro a jiné rubriky.... -
Pro ostatni hnidopichy, kdyby v Levelu nebyla zadna hra kolik z vas by si ho koupilo jenom kvuli obsahu... proto podotykam hnidopichy ( poc hybuji ze by si ho nejaky koupil). Ja treba jo.
Neprijde mi tedy na miste kritika plnych her vubec. Pac je to jen takovy BONUS nikoliv podminka pro koupi a ophanet se internetem je taky ohrana pisnicka pac tam ty clanky
vetsinou nejsou, temata atp... proste komu se nelibi ma radsi SCORE at de do nej. (cteny to neni spatny ) ale LEVEL to je proste LEVEL kdo nezna nepochopi.
Fakt jste tak maximalne k smichu... tot vse. -
Ano, cena časopisu 99 Kč a dají ti gift na 250 Kč....A na iOS? U nás? Kdy i WP má více? *7* Proboha.....A pokud jsi myslel Mac OS, tak ten je na tom ještě hůře jak iOS, srovnatelný s Linuxem.
-
mimochodem skvely clanek, precetl jsem jednim dechem
-
A kolik % by tu hru na Ios využilo ? 3, 4 ?
-
Darksiders jsou dobrá hra, daly se už mnohokrát koupit za pár korun v akcích. Crosswords je oproti Warriors of the north, co byl v předminulém Levelu, starší a podle recenzí i horší. Aquanox už byl kolikrát u časopisů. A Dungeon Lords stojí za starou bačkoru. Nehledě na to, že tématem čísla je Kingdom Come, o čemž jsme si před měsícem přečetli v Levelu. Dungeon v češtině není, o což ti jde asi především, a stejně to jsou všechno, krom těch Dungeon Lord klíče na steam. Score bohužel stojí a padá na plných hrách, ne na článcích.
Ale co ti budu povídat, stejně ses sem přišel jen vykřičet. *1* -
A Ios není ? *7*
-
Přijde mi, že většina těch co tu nadávají na hry, si přinesou Level domů, rozbalí ho, aktivujou hru na Steamu a časopis letí do šuplíku... *7* Pokud vám jde jen o ty hry, tak si tu stovku radši nahrejte na Steam a pak na isthereanydeal nebo podobných stránkách sledujte slevy a budete spokojenější...
-
Asi sis zapomněl při posílání Steam klíče odticknout notofkaci na email když vyjde novej Level *3*