Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem rad, ze jdete cestou- uvahy, rozhovory. Kdyby bylo jen po mym nepotreboval by jsem recenze vubec. Ty jsou na netu. Proste casopis o hernim byznysu. Mlady stejne neprilakate, takze ja byt vama bych se zameril na dospelaky, coz stejne delate a myslim, ze to vas drzi. Teda doufam. Proste kaslete na recenze, piste o hernim zakulisi. Stejne uz vas bavi spis ten smelc okolo, nez samotny hrani :) Factorio super. Tenhle level byl lepsi nez ten minulej. Ja se bal, ze v levelu budou jak to bylo pred 100 lety hlavne recenze a to bych ho koupil asi jen jednou. Takhle to asi pujde, pokud se to nezmeni.

    Poprosil bych jmeno autora clanku dat viditelne na zacatek a nejen na konec. Rad vim, kdo to pise a takhle musim listovat dozadu a pak dopredu.
    • jo a watch dogs jste zase rozmazavat nemuseli, je to vsude. Samozrejme proc to cist znovu. Nene. Proste casopis uz dnes plni jinou funkci- Informace, ktery jinde jen tak nesezenu pohromade. Kdo to pochopi se udrzi- myslim tim casopisy a noviny nesponzorovane bakalou, babisem a jinou pravdolaskou
  • score je mnohem lepši protože je tam vic obrazku
    • Od kdy víc obrázků dělá lepší časopis? Mne tedy daleko víc vyhovuje čistý býlý podklad a minimum obrázků. Daleko lépe se to potom čte ;) a oto myslím by mělo jít především. K čemu jsou obrázky z her o velikosti 5x3cm, když na netu se jich válí plno ve vysokém rozlišení, kde si je můžeme opravdu prohlédnout.
  • zdeeneek
    Hele, jdou nekomu normalne ovladat auta ve Watch Dogs? Zacal jsem to hrat na PS4 a jezdim jak nejakej ret@rd. Pritom jizdni model ve starsich hrach jako GTA (vice city, 4cka, 5tka), just cause 2, saboteur, sleeping dogs, saint rows mi nikdy problemy nedelal.

    Ve WD jezdim bud na motorce nebo radej beham po svejch. *1*
    • nechapu ty pozitivni recenze na watch dogs, hračum se ta hra vylozene nelibi
      • Jack1947
        Musí z něčeho žít, bohužel. *3*
    • nightborne
      WD ma ponekud arkadovitejsi a lidove lehce sisaty jizdni model, taky mi dost trvalo si zvyknout a taktez jsem az do konce hry radsi jezdil na motorkach.
      • Jack1947
        Pokud ti to tedy stačí takhle obhájit že bylo jen pouze "arkadovější" tak ok. Jinak je to samozřejmně nedodělané až hanba. *4*
        • nightborne
          Jizdni model si takto obhajit samozrejme nemam problem, ostatni aspekty hry uz jsou ponekud jinym pribehem =).
    • Jack1947
      To je nedodělaností hry z toho si nic nedělej. *4*
  • Ta hra je přetěžká. Po třech hodinách hry jsem zjistil, že když dojdou životy, tak je to konec příběhové linky a hraje se od znova, jsem byl tak neuvěřitelně našvanej, že to šlo z disku. :)
    • kdyby jsi přemýšlel, tak by ti došlo, že můžeš nahrát stage a pokračovat v příběhu jakoby nic. takže méně emocí a více prozkoumávání menu.
      • To samozřejmě vím, jenže ztratíš všechny powerupy a nasyslený zbraně a je to nedohratelný i na Normal obtížnost. :( Už je to moc HC i na mě. Podobnou frustraci jsem zažíval u hry Pid. Motivace dál hrát se vytratila.
      • Jack1947
        Jo jenže až od začátku Levelu, takže beztak si musí šecko projít a sice né od začátku ale jen od začátku levelu a když má level např 3-4 části je to vážně legrace. *4*
    • Jack1947
      Njn, HC no... cos čekal. *3*
  • Jack1947
    Sine mora jsem hrál na androidu a kupodivu mě to bavilo tedy až na pár technických chyb ale byla to parádní hra ale poměrně těžká nedopařil jsem. U Levelu bych toto rozhodně nečekal... safra to mi řiká že bych si asi měl zase obnovit předplatné. *4*
  • Sine Mora? Tak za to máte chlapci velké významné plus. Hodně dobrá věc, která mi dala vzpomenout na starý časy s 3310kou a nekonečný pařby Space Impactu.
  • Budu psát diplomku o crowdfunding neporadíte mi prosím někdo nějakou dobrou literaturu? (budu asi i citovat level :-D )
    • Co? To jako fakt? To zas otevřeli školu v Plzni nebo co? Nemůžeš přece citovat z LEVELU, tam nejsou žádné odborné informace, akorát pár názorů a nějaký recenze. Dnes fakt může dělat školu každej.
      • Pokud by jsi dělal např. nějakou práci dopad her na společnost, tak nevidím jediný důvod proč necitovat něco z Levelu...
        • A co bys jako chtěl z LEVELU třeba citovat? :))) A jestli to myslíš vážně, tak rovnou můžeš citovat i z BLESKU.

          To je hrůza, kam to naše školství došlo... Už se nedivím, že každej druhej má titul, jestli tohle na některých školách typu Plzeň prochází.... Jako jestli ty vaše práce projdou přes obhajobu, tak bych zrušil všechny VŠ...
          • Do seminárek či bakalářech se normálně používáji odborné časopisy a jsme v teoretických rovinách, čili jak jsem psal, kdyby jsi psal seminárku o dopadu her na společnost a předtím něco podobného např. řešil L.Grygar v Levelu, tak nevidím jediný důvod proč L. Grygara necitovat...
            • Haha: existují celé teoretické spisky z oblasti psychologie, sociologie a pedagogiky, které se tématem počítačových her zabývají. Ano, nikdo nebude psát akademickou práci na téma, "jak jsem hrál CS 1.6 a strašně se mi to líbilo", ale to je snad každému jasné, ovšem práce na téma, "didaktické využití Minecraft v e-learningu", už tak nereálná není. A doporučil bych prozkoumat zahraniční vědecké databáze, možná by jsi se potom divil.
            • Veskoslave: To nech na mě, jestli to pochopím, nebo ne :))) Hoď mi sem ten odkaz, aspoň si tu tvojí práci přečtu.
            • Ježíšku na křízku kolik je odborných časopisů v oblasti her??? Navíc jsme pořád v teoretické oblasti. Ono není moc pravděpobné, že budeš psát seminárku v oblasti her. Možná někde na informatice, ale to asi taky ne. Možná za pár let...
            • Veskoslav
              Co sem pleteš Blesk atd?! Ať se ti to líbí nebo ne, tak Level je docela úzce specializovaný magazín. A budeš se hodně divit, ale kamarádka využila cca 2 citace právě z Levelu (rok 2011) ke své závěrečné diplomové práci v oboru psychologie a to v rámci práce: Psychologický vývoj dítěte. Takže si už s promunitím dej facku, nauč se chápat psaný text, který 100% nechápeš viz tvé "poučení" o wikipedii a podej si přihlášku, stále se můžeš dostat na nějakou VŠ a zjistit, že Blesk a spol dokonce můžeš citovat. Stačí si najít důvody citace a proč se to cituje třeba při obhajování bakalářských pracech na žurnalistice v Olomouci. A pokud ani to, doporučuji si nějaké práce vyhledat. Většina je nahrána v systému. A ne, skutečně pro svou bakalářskou práci nemůžu využít Blesk a spol. či Level. Vlastně by jsi ani nechápal o čem byla;)


              To s Tebou souhlasím Ježíši. Ale sám víš, že není citace jako citace, což "oponent" evidentně dost nechápe. Navíc citace k práci, které se zabírají problémem musí mít určitou odbornost, což Level nesplňuje, ale jako citace v rámci práce být použito může:)
            • Veskoslav: to netvrdím, ostatně jsem za studií také citoval z jiných, však podobně obskurních zdrojů, pokud to bylo relevantní. Nicméně byl bych nerad, aby lidé zaměňovali odborné časopisy s časopisy typu Level.
            • Oponente, očividně jsi to celé nepochopil *7* A co Tě čtu, tak IQ bahna ještě hadra *1*
            • Hoši (haha a veskoslav), docela rád bych si přečetl ty vaše práce, jestli čerpáte při psaní bakalářek a diplomek z LEVELU, BLESKU, ŠÍPU, AHA, SUPER apod. a citujete odborné kapacity jako je Lukáš, tak to můsí bejt fakt pecka...:) Myslím to opravdu vážně, jestli je to možný, tak mi to hoďte na uloz.to a dejte mi sem odkaz. Třeba se pletu a fakt to bude kvalitní práce, ve které jste něco vyřešili, popř. došli k zajímavému závěru :))
            • Veskoslav
              Ježíši, citace nemusejí být pouze z odborných časopisů, je na to i ISO směrnice v jakých případech lze použít citace;)
            • Jack1947
              Hlavně aby ty citace byly udělany správně podle Citace.com jinak to nemá ani smysl. *3* *15*
            • Level/Score není odborný časopis.
          • Veskoslav
            Co máš vystudované ty? Chytráku. Evidentně jsi skončil se SOŠ.....
            • Veskoslav
              Zklamu Tě soukromou VŠ nemám a na mezistupeň bakaláře jsem skutečně musel makat, kdy 60% lidí se nedostalo do 3. ročníku a dalších 20% neudělalo státnice. A rozhodně nemám žádnou sociologii a podobné srandy. Pokud mě chceš urážet, zkus to jinak. A už toho nech, ukázal jsi, že neumíš ani chápat psaný text a v jakém případě je možno něco citovat a máš evidentně nějaký skrytý problém a snažíš se tady hrát na něco, co nejsi. Většinou tvrdí o našem školství takové věci jako ty lidé, co vyletěli ze školy a tak si to kompenzují.
            • A co si jako myslíš, že když někdo má SOŠ, tak je blbej, nebo co? Pokud si studoval nějakou školu ty, tak to jedině musela bejt nějaká soukromá, kde vystuduje každej... A ještě něco, kdyby vedle tebe postavili absolventa SOŠ, tak bys mu nesahal ani po kotníky.
      • Veskoslav
        A na to jsi přišel jak? Citovat můžeš z časopisů a to nejenom odborných. Záleží, co cituješ. Na myšlenku můžeš čerpat článků z internetu (wikipedie a spol. se opravdu v tomto nepočítá). Takže pokud by bylo rozebrané téma Chování hráčů ve hrách a dělal by jsi práci na téma sociologického výzkumů chování náctiletých, tak by jsi v rámci citace mohl využít názor redaktorů. Samozřejmě pouze okrajově. Protože není citace jako citace a mnohdy stačí i jeden řádek a doslovné citace se většinou už nepoužívají vůbec. Protože práce nesmí přesáhnout 15-25% (podle školy) obsahu z kterého vypracováváš práci.
        • Pane bože, už doost Veskoslave myslím že mi opět krvácí oči, z těch tvých "odborných" keců už začínám mít pomalu a jistě tiky... přestaň prosím prosím . Ve jménu našeho pána, tvé choré mysli. Děkuji moc. *4*
        • Ty jsi taky nějakej plzeňskej student... Zrovna na wikipedii bych se v práci neodkazoval, protože její obsah tvoří čtenáří... Nemáš vůbec jistotu, že jsou tam pravdivé informace...
          • Veskoslav
            Asi nechápeš psaný text. Protože jsem o Wikipedii napsal to samé, co ty. Takže ty jsi nejspíš nějaký ten student z Plzně *7*
  • Nemohli bychom se domluvit, že slovní spojení "watch dogs" se už na těchto stránkách neobjeví? Dostal jsem už na to alergii.
    • Jack1947
      Ačkoli si blb tak s tebou souhlasím WD... už nechci nikdy slyšet možná až o dalším (1)DLC kdy budeme hrát za mladého hackera co ho omrzel život, bude se snažit zabít ale aby to vypadalo jako nehoda např. Vykolejení soupravy nadzemní dráhy či ziscenovaná autonehoda pomocí semaforů... vždyt možností je přeci spousta. *3*
      • Že vtipně glosuji tvoje nesmysly pro pobavení čtenářů diskuze nemusí nutně znamenat, že jsem blb. Něco racionálního nevymyslíš? Že půjdeš s kůží na trh je tvoje svobodná volba, chceš-li se vyvarovat posměchu, začni psát rozumně. Nebo alespoň normálně.
        • Jack1947
          Jo ale tvé kecy, jsou ohrané... Zzz *6*
          • S čím souhlasíš? A jaké kecy jsou ohrané?
            • Jack1947
              Tvé, ty jedna gloso... nechceš dělat glosy do lidových novin ... když si takovej frajer... aspon by byl od tebe nachvíly klid. *4* John "Dead" Abruzzo. *3*
    • Ale musíš uznat, že je to chytrý nadpis. Je v něm skrytý odkaz na Strážce (the Watchman) od Alana Moora. Právě on použil latinské přísloví "Kdo střeží strážce (quis custodiet ipso custodes)" pro popis svého komiksu, v kterém přináší realistický pohled na superhrdiny, nebo lépe řečeno, samozvané strážce pořádku (Vigilanti).
      • Watchmen ne Watchman
        • Grammar Nazis *15*
    • a jak tomu tedy máme říkat? wannabe GTA?
      • Veřejně si tady přiznejme, že Watch Dogs je vyhypovaná hra, která zdaleka nesplnila očekávání a dostává daleko větší prostor, než si zaslouží.
        Tudíž už o tom můžeme přestat diskutovat a nechat to upadnout spolu s ostatním šedým průměrem.
  • Veskoslav
    První, co bych pochválil je obálka a hlavně bych chtěl poděkovat za ten plakát od H. R. Gigera s původním návrhem vetřelce, ten je prostě pecka. Jinak počtení opět kvalitní, jenom článek hrajeme na MACu psal opravu nějaký hodně veliký fanoušek, protože dávat jako "výhodu", že má touchpad lepší jak ostatní výrobci, to už je vážně nouze. Tam by to příště chtělo mnohem lépe zpracovat, protože to vyznělo, že MAC je vlastně skoro hlavní platforma. Obzvlášť když mu "rostou" prodeje, což autor tam pletl dohromady snad všechno ostatní vs MAC. Navíc člověk se dozvěděl, že jsou tam tisíce her, ale to jsou i na Linux a žádná sláva. Takže tohle je jediné, co bych tomu číslu vytknul. Jinak jsem naprosto spokojený a pokud Vám to vydrží, tak nevidím důvod neprodloužit předplatné.

    A hra? Doporučuji všem, pecka. A že ve score jsou hry jako takové? Všechny se daly sehnat pod 50 Kč (DA Prameny za 1,99 Euro na Steamu, na GoG bylo něco zadarmo atd. Časopis si nekupuji kvůli hrám, ale kvůli čtení a jsem rád, že ještě někdo vydává časopis, který není plný reklam jako je Score či "pánský" magazín Maxim.
    • Kolik hodin jsi strávil u Macu? Já u něj sedím denně skoro osm let a můžu ti odpřísáhnout, že lepší touchpad než macbooky nemá žádný jiný notebook na trhu. Takže nekopej..
      • Tilwaen
        A co tak skvělého na tom touchpadu hraješ? Zřejmě jsi onu narážku nepochopil.
    • nekromant33
      i kdybych si kupoval časopis kvůli hrám, tak šance na to, že nějakou mít nebudu je spíš u těch méně známých z Levelu, než AAA tituly od Score, který pokud jsem chtěl, tak jsem si je sehnal dřív a nečekal 5+ let na to, až je někde náhodou uvidím na stánku
    • Ono celkově psát o hrách na macu je zbytečné. Kdo si chce na macu seriozně zahrát, tak si tam přes bootcamp dá i Widle a nemusí nic řešit.
    • firebug
      Plakát mě taky moc potěšil! Skvělé překvápko. Jinak jsem zatím stačil přečíst jen téma: "Kdo hlídá hlídací PSY?" a musím říct, že Jiří Pavlovský píše jedny z nezábavnějších článků. Ze začátku to bylo trochu WTF, ale pak mě to strhlo a párkrát jsem dokonce vyprskl smíchy - super!
  • Danny28
    Kéž bych o WD už nikdy neslyšel ani slovo... *15* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit