Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plnou hru vem čert, v dnešní době se dá koupit legendární hra která vydrží desítky hodin za pár eur a to nemluvím o slevách a všemožných akcích, takže nemá smysl abyste vy za zprostředkování průměrné indie záležitosti vyplázli každý měsíc desítky tisíc korun. Já bych poradil redakci soustředit se na "obsah který nestárne" - právě ta témata, rozhovory, sloupky vývojářů, analýzy, to dělá váš časopis jedinečným. Speciáně retro je podle mě dost "chabé" ve smyslu objemu. V žádném, ani zahraničním časopise, jsem neviděl nic jako zpětné rozbory ne úplně starých her, ale třeba hlubší analýzy titulů řekněme z let 95-2005 - to jakým způsobem ovlivnily další generace apod. Zajímavé že tyto hry se masivně hrají dodnes, možná ještě více než současné tituly. Dále třeba historie jednotlivých herních týmů - hodně zajímavých intrik, obchodů a roztržek se odehrálo v herní společnosti... Klidně bych ještě nabídl dalším českým herním vývojářům prostor pro nějaké své sloupky, co víc, dokázal bych si představit nějaký workshop - dílnu na pokračování. Třeba "Designérskou školu" od D.Vávry nebo V.Bocana, těch zkušených lidí je u nás fakt neskutečně moc, klidně řešit grafiku, nastínit problematiku programování... proč ne. Ty mladý lidi tohle zajímá a dnešní počítačová mládež se učí takovým tempem, že se kolikrát nestačím divit. Jinak se mi líbí že hodně článků necháváte na externistech - jen tak dále, kouknul bych se po dalších odbornících, klidně i akademicích, znáte třeba tuhle pani: http://cas.famu.cz/gameart ? Tohle všechno by však asi znamenalo obětovat nebo výrazně přehodnotit recenze... přijde mi, že se pořád nemůžete rozhoupat jakým směrem se vydat - zda to táhnout klasicky jako Score přes recenze a "obsah který každý najde na webu" anebo se naplno vrhnout směrem, kterým se předtím ještě nikdo nevydal, což je, chápu, risk. Tak to v mých očích zatím jedete pro obě publika na jistotu... Mně se to těžko kecá, moje prachy do toho nejdou, nadruhou stranu pokud dobře chápu, tak vás z větší části živí provoz Games.. další varianta by byla pojmout Level úplně jinak, třeba jako dvouměsíční sborník autorských textů, což zní asi hodně punkově, ale solidní základnu máte - nepočítám 15ti leté ichtyly kteří denně zaplavují diskuze nesmyslama, ty stejně Level nekupují, protože kapesné od maminky utratily za drogy. Pokud byste to drželi cenově na těch 100kč a nabídli ještě více toho, co nikdo jiný nenabízí, jsem si celkem jistý, že by to mohlo klapat. To je jen několik mých postřehů a názorů. Jo a jinak nevim proč víc nepíše M.Bach, P.Poláček, L.Grygar, P.Dobrovský... vlastně celé osazenstvo Fight Clubu. Právě tyhle lidi mají u nás nejvíce zkušeností a přehledu, tak je škoda toho nevyužít.. nechal bych je prostě psát o čem chtějí a jak chtějí, už si něčím prošli tak na tohle myslím mají nárok. Ale nepsat vůbec, na to nemá nárok nikdo kdo se věnuje herní žurnalistice ;)
    • Skvělý námět!! Taklhe bych si to předplatné i dokázal představit, ovšem udržet tempo a kvalitu zdrojů k takovým tématům není nic jednoduchého... Ta dvouměsíční periodika taky stojí za úvahu. Plácám po rameni!!
    • Draken69CZ
      Postřehy pěkný, ale úplně mimo většinu co hraje hry a zároveň je ochotná koupit si časopis, ale pokud to pro tebe a ty co ti dají plus udělaj proč ne.
      • No z osobní zkušenosti vim, že hry nehrajou žádný socky který by nepustili kilo za časopis a znám dost lidí kolem 25-35 kteří berou hry fakt seriozně a se vší úctou. Mají sice rodiny a nepaří 12 hodin denně Call of Duty, ale vychutnávají si videohry podobně jako Francouzi víno, berou to jako přirozenou součást moderní společnosti a jsou ochotný do toho vrazit peníze. Na druhou stranu jsou odkázaný na zahraniční weby pokud je fakt zajímá něco víc než jen recenze - chtějí podobně jako bych chtěl já takovej ten přesah, třeba do byznysu, umění, dozvědět se něco ohledně zákulisí a "making of", prostě jak jsem psal nahoře. Protože hry už dneska nejsou jen pro nerdy, hraje svym způsobem každej protože "hrát si" je pro člověka přirozený a prospěšný a hlavně videohry jsou nový médium, který spojuje spoustu starších médií jako film, literaturu, komiks, stolní hry, což je pro mnoho lidí fascinující a chtějí o tom číst a vědět víc, ne jen dojmy autora z aktuálně vydané hry (=recenze). Hlavně dnes kdy jsou i betaverze her letsplayovaný na YouTube pár hodin po vydání a to dá za padesát recenzí.
        • Draken69CZ
          Ano hraje skoro každej, ale většina si ani ty recenze nečte natož něco o pozadí her. Kouknou na web hodnocení 8-10 oblíbenej žánr, známá série a jde to koupit. Já si LEVEL koupil první tři čísla, přečetl jsem jen první a ne, že by mě to nebavilo, ale nemám na to čas, nemám skoro ani na to hraní takže si raději zahraju hru než abych si četl o jejím vývoji.
    • dobre podnety... kluci podle me ale nepisou, protoze maji plno prace s casakem a webem samotnym a na psani uz nezbyva. i kdyz pavel dela treba rozhovory, retro... nejvic me na tom ale dostava, ze to delaji zadarmo, ve volnem case. a misto aby to lidi ocenili, tak se skodolibe posmivaji a mluvi o potapejici se lodi. ceska zavist a neprejicnost v praxi... *9*
      • Jasně že třeba šéfredaktor nemá na psaní tolik času jako "řadový redaktor"... mimochodem, dneska jsem na WC pročítal starý Level tuším z roku 2001 a fakt jsem čuměl kolik toho napsal jeden jediný člověk - Michal Štika, nebo Michal Sumec, to jméno si přesně nepamatuju :) .. ale byly tam od něj recenze, preview, hardware a asi tři druhy slohů/témat, asi 3/4 jen od něj. Prostě nářez, když se někomu chce a baví ho to....
        • tak zalezi, jestli to byla jeho jedina prace vid... a taky se to podle me pak podepise na kvalite, radsi jeden velky dobry text, nez psat polovinu casopisu
        • Draken69CZ
          Tak ono když se koukneš na net tak Rybka toho píše pořád hodně a i přes kritiku, že toho už je trochu moc mi to přijde pořád čtivé a kvalitní.
      • Draken69CZ
        No na začátku se kasali že se to vzájemně ovlivňovat nebude. Co konkrétně dělají zadarmo? FC a TC to je aby natáhli lidi na web, mají za to (práce na webu) placeno a jako v každé lepší firmě máš základ + osobní ohodnocení (prémie) kde se jim to určo projevuje, proč myslíš že tam Grygar vysedává a mlčí?
        • kde co mlci? a nemaji zaplacenou praci na levelu. nevim, kolik berou na games, ale level není financovany tiscali, alespon to rikali. jestli mají nejake premie za vyssi navstevnost, no to nevim, to jsem v zadne netove redakci nevidel a par jsem jich zazil
          • Draken69CZ
            Aha na LEVELu trochu jsem to poplet, no to pak už dělaj jen z kamarádství, ale tak trochu jejich problém.
  • Dogkiller
    Jack1947 ty jsi co za internetovou chudinku, že tady každému jen nadáváš?
    • Miserius
      On se jen zoufale snaží někam zapadnout... Jako když byla ve škole parta kamarádu a jeden podivín chtěl být součástí... Určitě to tak bylo všude... Jack tu zkouší každy tyden jinej pristup, jednou je hater na vsechno, pak zase vse miluje, pak urazi veskoslava, pak urazi s veskoslavem ostatni ale porad je to jen nějakej pomatenec kterej nikam nepatri
    • Vypadá jak insider :DDD
    • Jack1947
      Předně o tobě jsem nic nenapsal tak nevím proč se ptáš a pak, mě k tomu dohnali ale s partou nýmadnů se nemá smysl hádat ty umí jen křičet kopat a a nadávat. Takže si užijte, tu chvíly co vám zbývá a ahoj.
    • On každému nadává protože všichni nechtějí kupovat Level...
  • Takze ban pro Jacka nebude? Zase ta slepa spravedlnost.Redakce se zase vyznamenala.
  • Ahoj, vysvětlete mi prosím místní diskutující jednu věc. Píšete časopis jde do kopru, čísla mluví za všechno... Level se prodává a prodává se slušně, ta čísla mi nepřijdou špatná. Redakce reaguje na nezájem o plné hry, ale časopis normálně frčí dál a třeba v tomhle čísle je ten rozhovor s Brabenem luxusní. Tak proč všechny ty kecy, které tu dělají jako by byl konec světa?! Level funguje, kluci to nějak zkoušejí upravovat za pochodu a ta snaha je mi sympatická, i když zdaleka ne všechny články dosahují kvalitou třeba rozhovorů. Ty bývají super. Tak co tu dokola melete jak Nostradamové, že něco nemá smysl? Smysl to má, vy to třeba nekupujete, to je vaše věc samozřejmě. Jiní to kupujeme a baví nás číst o hrách i na papíru. Hotovo.
    • Protoze konkurecne ma neustalou potrebu zakladat tady ucty a psat kraviny. To je cele. Ignoruj to.
    • Paulcz
      Sami píšou, že jim to nevynáší.. což je u podnikání priorita :)
      • taky pisou, ze to delaji z nadseni... zisk je prijemnej vždycky, ale pokud něco delas, protoze chces aby to bylo, tak je priorita to udrzet v provozu, ne na tom ziskat
        • Paulcz
          Vydávání herního časopisu není charita a jak je vidět tak to nestačí ani na ten provoz, když spojí dvě čísla do jednoho. Pokud někdo něco nedělá s nadšením tak to nemá smysl, To bych spíše bral jako základ.A bez zisku se nedá inovovat, motivovat zaměstnance, najmout lepší lidi, koupit techniku atd.
    • Jack1947
      +1 *5*
  • Ronox
    Jak píše Gringo. Dvouměsíčník a narvat to jen tématama, rozhovorama, pohledem do zákulisí a udělat rubriku "game changer" pro hry, které ovlivnily mechaniky, vyprávění atd. Klidně i ty tipy od vývojářů a zasvěcení do problematiky vývoje a jejich řešení. Udělat z toho takovej herní Forbes.
    • Lenze problem je v tom, ze tento region nie je dostatocne velky pre herny forbes. Okrem toho vyse 15 rokov bola herna zurnalistika len o sofveri na prilozenom hernom nosici a detskych recenziach. Preto tu nie su "vychovani" citatelia pre casopis tohto typu. A aj mnohi ti, ktori by o nieco podobne mali zaujem, sa k restartovanemu levelu ani nedostanu, pretoze s casopismi skoncili uz davno. Pripadne, ak su mladsi, tak s nimi ani nezacali.
      • Ronox
        Udělej seriál o vývoji s Unity a hned se ti přetetelí lidi, kteří by si to chtěli zkusit.
    • Nesmysl, na to nejsou finanční ani jiné kapacity. Chce to být realista.
    • ak z toho ale spravia herny Forbes, tak by mali aj cenu upravit... 5 eur za casopis je mrte. doteraz to mohlo byt ospravedlnene prilozenou hrou, teraz ked uz hra nebude tak za co mam platit 5 eur?
      ziadny casopis podobneho rozsahu (podobny pocet stran) nestoji 5 eur, maximalne tak polovicu. (mozno playboy stoji 4 eura, o inych tak drahych casopisoch neviem)...

      level mam rad, redakciu tiez, ale nebudem platit 2x ceny len tak zo solidarity...
      • Ronox
        Forbes u nás je levnější o 10 korun oproti Levelu a to mě fakt nevytrhne. Za kvalitní čtení si klidně připlatím a sám jsem byl na tý straně barikády, že bych za Level dával klidně i těch 200,-, protože mi jde přesně o ty články, které na internetu nenajdu. Udělal bych ten dvouměsíčník klidně dražší, ale o to nabušenější. Nemusí tam být 2x víc stránek, ale pár bych jich přidal. Vyhodil bych ty recenze a úplně eliminoval "zastaralé" texty, které si lze dohledat na internetu. Soustředil bych se na tu historii, vývoj, úvahy, rozhovory, fenomény. Udělat články o umění ve hrách a to jak se hry stylizují. Dát do srovnání například Thiefa a Dishonored, které si jsou sice podobné, ale Dishonored má takovej ten "olejovej" look. Tiše doufám i když asi naivně, že by se pro takové čtení našla čtenářská základna, ale zkusil bych to. Je tady hodně herních matadorů a i mladých zajímavých lidí a ve chvíli, kdy bude mít redakce na časák nějakých 50 dní, tak by za tu dobu mohli sehnat hodně kvalitní texty.
      • Lukyz
        A co takovej Maxim? Ten má stránek (pocitově) stejně, akorát na 40% z nich je reklama a ten zbytek "článků" je beztak o **** - a jak se prodává? *7* Herní Forbes se fakt výbornej nápad, samozřejmě pokud do něj bude co psát...
        • no jo, aj maxim stoji 4 eura... stale 20% lacnejsie nez level. pri predplatnom 40% lacnejsie.

          neriesim kvalitu clankov, to je subjektivna vec, mozno takemu citatelovi maximu pridu clanky z levelu tiez o hovne...

          ja nechcem zle, dufam ze sa chalanom bude darit, bojim sa ale ze ked im to nefunguje pri 5 eurovej cene s hrou, ci im to bude fungovat bez nej, ci to nie je len zufaly pokus o udrzanie sa...

          level mam predplateny do konca roka. uvidim co potom. fakt neviem ci budem ochotny platit 5 eur za par clankov... ja rozhovory citam malokedy, recenzie mozem citat aj tu na games a tematicke clanky ma tiez nie vsetky vzdy zaujmu...
          • Prepac, ale zblaznil si sa? *7* normalne neverim vlastnym ociam, ze v tejto dobe, ked obed v beznej vyvarovni stoji 5-6 Eur niekto napise, ze 5 Eur za MESACNIK sa mu zda vela. 5 Eur preboha... bol si niekedy v poslednej dobe v knihkupectve? Hocijaky brak na hajzlpapieri tam stoji 15-20 Eur. 5 Eur za originalny obsah (vynimajuc recenzie, ktore su prezitok) je absolutne minimum...

            Nerozumiem ludom, ktori chcu premiovy obsah, teda clanky do ktorych pisania niekto musi investovat CAS.... a tym nemyslim, len cas na pisanie, ale aj cas na vyskum danej problematiky, ktoreho je radovo viac...a ktori nie su ochotni potom za takyto obsah platit a budu tu riesit ci 4 Eura, ci 5 Eur... Ja osobne si myslim, ze ten casopis by kludne mohol stat 10 Eur, bez plnej hry.

            Treba si uvedomit, ze dnesna doba a to na co sa vsetci stazujeme, cize devalvacia hier, hernych mechanizmov, devalvacia vsetkeho, je sposobena prave neustalym tlakom na znizovanie cien, rychly obsah, instantny konzum. Takto sa ale kvalitne clanky pisat nedaju...

            Ja popravde nechapem, ako pri naklade cca 17tisic kusov, cene 5 Eur a malym mnozstvom reklamy je vobec mozne, ze Level este funguje. Musi to byt naozaj za cenu toho, ze autori su uz dlhe roky oddani tejto veci a vzdy boli priekopnikmi od vydania prveho levelu... a jednoducho drzi sa tym ta komunita pokope...

            peace... ale rozculil som sa... *1*
            • ano, pisal som aj diplomovu pracu a mas pravdu, nestoji mi to za ten cas a fakt by som to nerobil. preto to nerobim. tak isto ako by som nechcel byt ucitelom a trapit sa ucenim deti ktore nemaju o to zaujem... predpokladam ale ze ludia co sa rozhodli byt ucitelmi vedeli a z nejakeho dovodu to isli robit.
              vzdy mas moznost vyberu, bud si najdes zle platenu robotu a budes vyplakavat ze je zle platena alebo si najdes inu, lepsie platenu robotu.
              mas pravdu, eva bol fakt zly priklad, co tak napriklad Tyzden? jasne, to je tyzdennik a ked si spocitas cenu 4 cisel, tak je drahsia nez jeden level, ale zase dohromady je tam ovela viac clankov a tem a nazorov a nie su to ziadne recyklaty z internetu.
              a viditelne si to stale nepochopil, mne nejde o to kolko ja zaplatim, ide mi o to kolko oni pytaju. pokial pytaju 5 eur mesacne a nedari sa (a su casopisy kde pytaju menej a dari sa), nieco je zle a treba velice rychlo zistit co, pretoze inac level nebude vobec coskoro...
              specificke a unikatne veci v ziadnom pripade nezanikaju, akurat sa meni ich format. to je to co kazdy vie a boji sa tu napisat, proste casopis o hrach ako format nema buducnost. tlacene casopisy si kupuje stale menej a menej ludi a najviac je to citelne pri casopisoch venujucich sa elektronickym veciam. internetove portaly mi dodaju rovnaku recenziu ako casopis, akurat ze nie raz za mesiac ale vtedy ked je to aktualne. a temy a clanky a rozhovory sa mozu pisat na internet rovnako ako do casopisu.
              proste redakcia sa snazi udrzat pri zivote umierajuci format. jasne, z diskusii to bude vzdy vyzerat ze to nie je pravda, ale realne, kolko diskuterov kriciacich tu ze by zaplatili za level aj 10 eur by to ozaj spravilo a kolko by to dohromady predstavovalo ludi? ake percento z celkovej uzivatelskej zakladne levelu?
            • Vies co, spytam sa ta takto - pisal si niekedy clanok (seriozny viacstranovy text) do nejakeho periodika, diplomovu pracu alebo aspon uvahu na nejaku specificku temu? Ako dlho ti to trvalo? A teraz si predstav, ze by si sa tym isiel zivit. Pri takychto smiesnych cenach, uzivil by si sa tym? Asi nie ze? Musel by si robit viac veci, nielen toto. A potom stoji otazka, preco by si mal venovat svoj cas dlhodobo niecomu, co ti neprinasa peniaze, ktore potrebujes? Mozes to robit na ukor volneho casu, ale je otazka ako dlho...

              Paci sa mi, ze kritizujes, ze porovnavam casopis a jedlo a ty si porovnal Level a Evu :D Periodika ako Eva su kompilaty dookola pisanych clankov stiahnutych z netu s receptami stiahnutych z netu. To znamena ze CAS na pripravu Evy je radovo nizsi ako ten potrebny na pripravu Levelu.

              Cize pokial tvrdis, ze za 3 Eura by si Level v pohode kupoval a za 5 Eur to uz zacina byt otazne tak to hovori len o tom, ze na rebricku tvojich preferencii je jedno pivo mesacne dolezitejsie ako casopis. Nie je na tom samozrejme nic zle, len sa potom netreba cudovat, ze zanikaju veci specificke, unikatne a vsetko sa hrnie len do jedneho uniformneho mainstreamu.
            • tak sa ukludni a zacni citat co ludia pisu...

              pride mi celkom odveci porovnavat obed s casopisom... preco nespravis to co ja a radsej neporovnas casopis s casopisom? ukaz mi casopis co pri podobnom pocte stranok stoji to co level? pre porovnanie, casopis pre zeny EVA stoji 3 eura, je tam viac stran.
              neries kvalitu clankov, proste je to casopis, stoji 3 eura a z tych 3 eur platia redakciu, rovnako ako v leveli, akurat level stoji 5 eur a aj tak to nezvlada... viditelne bude niekde problem, nemyslis? (len tak pre istotu, to ze nemaju dost inzercie nie je problem ale nasledok problemu)
    • vonTossis
      Taky bych byl pro. Teď je jen otázka, jestli mají dostatek kvalitních autorů, kteří by dokázali prostor smysluplně využít. Chtělo by to do toho investovat další kvantum času. Každopádně věřím, že tohle by mělo úspěch.
  • možná že problém neni v časopise /ani v ceně nebo co konkrétně nabízí/,ale v lidech co ho kupují.
  • Plná hra mě vůbec nezajímá. Stejně tak mě vůbec nezajímaví recenze na hry jako je Sniper Elite 3. Chci více rozhovorů a názorů.
    • Mart9
      Raději recenzi na Sniper Elite než rozhovory. Mě ty zahraniční vývojáři prostě nezajímají a nejsou to pro mě žádné celebrity nebo odborníci, abych hltal to, co řeknou. I tady, když je článek o nějakém vývojáři, tak mě to prostě nezajímá. Takže více rozhovorů by z mého pohledu spíš uškodilo.
      • Vůbec bych neměl problém, kdyby se oba existující časáky více vyhranili a pro více jednoho upozadili druhé... jeden by tak šel na ruku tobě (třeba Score) a jeden těm, které zajímají právě tyto články (třeba Level) *5* Osobně si recenze v Levelu občas přečtu, ale v naprosté většina fakt jako poslední...
        • Mart9
          Sakra, nechtěl jsem vyznít jako fanoušek Score. To opravdu ne. Ten časopis jsem si na rozdíl od Levelu nekoupil 10 let... Ale spíš jsem to myslel tak, že bych raději než rozhovory uvítal recenze, což je v mém případě "menší zlo". Nejvíc mě ale zajímají spíš témata a různé zajímavé články, které nikde na webu nenajdeš.
  • Zvolit si jako svoji novou cilovku duchodce je docela odvazny napad, nebo nevim, koho jinyho budou zajimat nejaky kupony na slevu misto plny hry.
    • Veskoslav
      A vidím, že Master opět v plné síle, kde máš své dvojče GGG? A myslím, že je největší debilita si myslet sleva=důchodce. Chápu, že máš kapesné 100 Kč/rok a citíš se jako největší zabiják, ale tak to nefunguje.
      • Samozrejme jeste plati sleva=TruePCfan, ktery uz se klepe nedockavosti, aby ve steam sales za jedno ecko zlegalizoval svoji sbirku warezu a pak mohl rvat, jak ma na steamu tisice her...
  • po zruseni plne hry k dokonalosti este treba:
    vratit format na level mini
    znizit cenu na level mini
  • MUSÍME SI VÁŽNĚ PROMLUVIT.Nejsem sice prorok ale bylo mi hned jasný že je zle.Není totak dávno co nás redakce hrdě informovala že "časopis se prodává" a ted tohle.časopis level byl a bude ztrátový s přílohou nebo bez.Nalijme si čistého vína.My čtenáři L představujeme už jen menšinovou skupinu věrných čtenářů a to je dost málo pro byznys.Vše do sebe logicky zapadá.Score je na tom lépe,jejich čtenáři netrpí migraci.cena vzhled názor sympatie to jsou atributy co ovlivnují a rozhodují pro jaký produkt se člověk rozhodne.Merchandising/trička atd/ možná pomůže udržet projekt na živu.Jestli L nebude mezi námi rozhodujeme mi sami.Chcete aby level stabilně vycházel?tak ho kupujte.budete se muset rozhodnout:bud budeme level dlouhodobě finančně podporovat s tzv. nadhodnocenou vyšší cenou,která poskytne draken týmu nezbytné rezervy pro fungování v dohledné době.Nebo se na to CENZUROVáNO a necháme L chcípnout.Varianty mini level atd dále nepřichází v ůvahu.příliš riskantní.když vidím v jakých hrozných nejistých podmínkách L vzniká je mi k pláči.

    p.s. přílohu jsem vnímal jako bonus co potěší.Nemám možnost nakupovat online přes steam,tudíž byl level pro mne kauf alternativou bez rizika.Zpráva mě moc nepotěšila,ale co... ve srovnání s katastrofami co se dějí každý den je to jen mikroskopické zrnko v hlubokém a tmavém moři.
    • Jsem trošku googlil.. a ty čísla mi nepříjdou až tak hrozná, za tento rok 6000-7500 prodáných čísel měsíčně. V měsící 5/20014 je Score jen o cca 600 čísel popředu..
      http://www.abccr.cz/overovana-data/periodicky-tisk-1/?notVerified=1&filterMonth=5&filterYear=2014&filterNamePublisher=&filterType=periodicky-tisk-casopis&filterNameTitle=&filterGenre=casopisy-pocitacovych-her
    • "Nemám možnost nakupovat online přes steam"

      nechápu... kupony paysafecard se dají koupit skoro na každé benzínce. nepotřebuješ žádný bankovní účet, kreditku... jen zadáš kód z kuponu a to je všechno. naprosto bezpečné.
    • Jak nebude Martin ludvík,taj jsem všemi deseti pro to chcípnutí.
      • Jack1947
        Dej už pokoj s nákým ludvíkem, beztak to je jen ztroskotanec co moc toho nedokázal. *3*
        • Jen blazen... ale na druhou stranu casaky tu rozjel... tim ci onim, primym ci neprimym zpusobem (.
    • Jack1947
      Souhlas, doufám že nás kdo Level budou i nadále podporovat bude stále dostatek a rozhodně když se přidají další nebude to vůbec na škodu. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit