-
Ja jeden navyše mám, ale myslím, že ti ho nepošlem *4*
-
Moc chválím toto rozhodnutí, dát elektronickou verzi k papírové automaticky, Level kupuji zásadně v papíru ale ta e-verze se občas hodí, třebas kldyž má člověk pár minut času v práci, nebo během pauzy, může přečíst pár stránek a neprudit spolupracovníky listováním v papírovém časáku ;)
-
Nějak jsem tento problém neměl, první který se mi opravdu velmi roloval byl 235, u 236 zatím nevím jak to bude :), zatím sem ho otevřel párkrát :)
-
Dodám, zkoušel se přihlašovat normálně přes webovou stránku, ne přes nějakou aplikaci, co jsem tu zaregistroval v diskusi je pro Publero na telefonu potřeba nějaká aplikace.
-
Náhodou Trine 2 je skvělá gameska jak po herní tak po grafické stránce, mě velmi potěšila, snad zatím nejvíc z těch co byly :). V minulém čísle přidané Gemini Rue mne také velmi lákalo ale bohužel mi ta hra prostě nefunguje, co jsem četl dost počítačů s tím má problémy protože je tam déšť dělán nějakým zastaralým pluginem s kterým si některé novější grafické karty neporadí, bohužel mě tento problém potkal také :(.
-
Nezkoušel jsi to náhodou z mobilu nebo tabletu? Kamarád říkal že tam mají pro tydle zařízení jen beta verzi a taky se mu nepovedlo ani přihlásit na existující účet.
-
Ukázková čísla časopisů nejsou určená ke čtení, to jsou jen náhledy aby si člověk udělal obrázek o tom jak časopis vypadá uvnitř *3*
-
Kez by, ty nove "patlaniny" jsou takrka nehratelne. *15*
-
je prakticky vsude, jednou jsem ho kupoval i kousek od ipaku dole v trafice u zastavky v myslikove (u karlova namesti).
-
Muzu se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s prazskou distribuci Levelu a tedy jestli nekdo vi, kde ho lze urcite sehnat (nejlepe v okoli centra - ipaku)? Diky!
-
Ale elektronická verze LEVELu není přístupná v PDF.
-
Aha, tak to sorry *3*
Já na smartphonu hodně čtu, ale zas jenom knížky, ale pravda je, že když už maj ty svoje google books tak by mohli přidat i podporu časopisů.
Jinak kdybys chtěl začít číst i knížky tak doporučuju Moon Reader+ -
Co ten malý text? Mám ten pouze to ukázkové číslo a stejně musím zoomovat a pak to je na prd. Špatně se pohybuje.
-
Pokud vím, tak čtečky e-knih standardně pdf formát podporují.
-
Je 21. století a stále si někteří neumí udělat registraci *6* Kam to ten svět spěje.
-
špatně jsi mě pochopil, myslím shop s časopisy přímo od googlu *3*
-
Zdravim ak nahodou nekdo nevi co s kodem na gold battlepack do bf4 tak by se mi jeden hodil. winter2(a)email.cz dik kluci
-
... na pikacu - chci si koupit e-level - ale nejde mi udelat registrace u publera ani floowie. co s tim maj kkti jedni? dyk je 21 stoleti..
-
Hele já to beru, ale už upřímně i mě přestává bavit ta 24/7 hodin reklama na LEVEL. Repostovat starej článek to už je trochu moc i na mě.
-
publero a to druhy flowie nebo jak se to jmenuje