Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jsem na to taky alergickej...
  • Ronox
    Proto když dočtu, tak na něj hodím hromadu komiksů nebo art of borderlands :D
  • bobsh
    A taky bych přidal možnost koupit si jenom hru bez časopisu za 29 Kč, když má časopis bez hry stát 50. Nebo za 50 Kč koupit půlku časopisu a půlku hry, protože to stejně nedočtu a nedohraju. Nebo si moct libovolně přepínat mezi tim, jestli chci zrovna hru, nebo časopis.

(a teď vážně, asi to fakt nechápu, beru že na hru se někdo ani nepodívá a nezajímá ho, ale sakra snad 79/99 Kč za kvalitní obsáhlej časopis je přiměřená cena na to, abych to neřešil a nebrečel že to chci levnější ne? Hra je prostě příloha zdarma, stovku za dobrej časopis rád dam i když by byl bez hry)
  • To je tím lakem takhle tenké oblaky se hold krabatit budou z tím se moc naladěná
  • x_ander
    Same here. Obálka se sice nezroutila tak rychle jako u 234 (kde to byla otázka dvou hodin), ale teď už je ve stejném stavu. Vtipné je, že se nezkroutila nějakým přehnaně akčním zacházením s časopisem, ale sama od sebe přes noc, kdy jsem Level předtím jen letmo prolistoval.
  • MikeiXX
    Btw. Jen malá připomínka ještě k tištěnému časopisu. Lukáš říkal, že jste apelovali u tiskárny na tu kroutící se obálku a prý už to je od od čísla 234 v pořádku. Já si nemůžu pomoci, ale po 3 dnech, co mám 235 doma, se mi pořád krabatí, trošičku méně, ale stále krabatí.
  • Ethy
    Jenom škoda, že Presto nebo jak se to jmenuje, nemá appku pro WP8. Ale s tím jsem jako uživatel WP musel počítat *13* *4*
  • Robotron3
    Jou jou, mám zlatý řetězy... *9* To je moc.
  • rekl bych, ze jsem pametnik a herni casopisy kupuju od prvniho cisla FIFO. A na toto si nevzpominam. Pokud to nebyla sekce nekde na w**foru.
  • No ja bych rad povazoval za samozrejmost, ze e-verze by mela byt levnejsi, nez papir. Coz se casto nedeje. Prodejce ve stanku ma na casaku rabat 30 procent + musi se to tisknout + musi se resit rozvoz a svoz. Ale v realu e-verze casaku stoji stejne nebo jen o malo mene. TOHLE NECHAPU. Sleva by mela byt oproti papiru dle me 50 procent. (Level neresim, mam papirove vsech 235 cisel a v policich mista dost).
  • to samozrejme daval, ale az skoncil rocnik. dostat e-verzi hned, tak to opravdu nemeli. A priznam, ze treba pro me je tohle zajimave, protoze publero mam. Ted by me jeste vyhovovoalo, kdyz mam predplatne, tak aby se me udelalo v publeru automaticky a ja nemusel zadavat kazdy mesic kod. Tak je jasny, ze prodeje asi nejdou jak maji, ale chvalim, ze se autori snazi.
  • pisou do dvou pracovnich dnu... ale pocitam s tim, ze je to detska nemoc. zatim cekam, taky bych si rad zahral, kdyz uz si dali takovou praci s prekladem :-)

zatim zustanu u GTA:V no *3*
  • Stejně tak například Respekt, Hospodářské noviny ...
  • "E-verzi tedy dostanete ke každému papírovému Levelu úplně zadarmo, což je krok, který, pokud se nepleteme, neučinil dosud žádný z českých časopisů."

Coz samozrejme neni pravda, trebas takovy chip uz pred drahne lety prikladal minimalne jednou rocne cely rocnik v PDF ... - tedy ve formatu snadno skladovatelnem, prohledatelnem ... Dtto computer - mam na disku PDFka od r 1997.

jj, on net je svine, kdyz se informace daji overovat, ze ...
  • Som na tom podobne :/
  • Takze to nekdo za 2 dny nascanuje a bude to tam stejne ...

Tady porad nekdo nechape, ze platba je ciste dobrovolny akt, a pokud nekdo voli nasiraci technologie, tak proste zadny prachy nedostane. Ebook ocekavam v nejakym standardnim formatu (v horsim pripade pdf, v lepsim epub, mobi, ...). A kdyz uz si neco koupim, nehodlam se modlit za to, aby dodavatel nezavrel kram/nekrach/.. a ja o vsechno neprisel.
  • GlaDOS
    Díky za radu. Zkoumal jsem to jen zběžně a tohoto si nevšiml.
  • Je moc pěkné že dostanu elektronickou verzi zadarmo, ale i tak to pro mě nemá smysl. LEVEL kupuju, protože jde o papírový časopis. Pokud jsem na PC/tabletu/mobilu, tak se raději podívám na nějaký server s aktualitami jako je třeba games.cz

Stručně řečeno - papír je prostě papír a čte se z něj nejlíp :-)
  • super, to asi zkusim :) nicmene prvni nejste.. neco podobnyho dela napr. casopis Pixel (s tim, ze mate automaticky elektronickou verzi casaku k papirovy)
  • x_ander
    Skvělý krok, hodně lidí po e-verzi volalo. Sám ji sice nejspíš nevyužiju (papír je papír), ale držím palce, aby i tohle ještě zvedlo prodejnost Levelu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit