Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thumbs up pánové. Ale dotaz - LEVEL sice nekupuju kvůli hře, ale je to takový fajn bonus. A zrovna Gemini Rue bych si i rád zahrál. Jde o to že jsem kupoval na iPad v sobotu a kód ještě nedorazil... Psali jste do dne tak nevím jestli mám čekat nebo se ozývat. Díky za info
  • x_ander
    Level je časopis o hrách. O hrách na všechny platformy, včetně konzolí. A plná hra je bonus zdarma. Ano, zdarma. Takže proč by měla být nějaká verze bez hry levnější?
  • tiez by som privital nizsiu cenu a minimalne dvojstranu s tipmi pre chovatelov hydiny.
  • mala byt samozrejmost aj u knih, to by sa vysak museli vydavatelia prebrat a uvedomit si v akej dobe zijeme
  • asi ano, ale ja kuprikladu kupoval v nedeli a dodnes mi zadny klic neprisel....
  • tebe sa už dávno vypálily mozgové závity, tak to máš jedno :D
  • no jeste to tak zasrat si display takovym hnusem to by se mi pixely vypálili *6* *11*
  • trochu jsem to ted zkoumal a publero ma adobe air klienta kam lze zakoupene casopisty stahnout pro offline cteni...
  • "ozely"? To jako vážně?
  • XXDarthVaderXX
    On možná naráží na tu ukázku co je tady *3*
    O to je to možná horší... *7*
  • Erien
    Konečně můžu číst všude, jenom na tabletu (Nexus 7 2013) obrazky vypadají strašně kostičkovaný. Když pak vedle čtu jak to ma skvělou grafiku, tak si připadám jak kdybych měl v ruce level z roku 1999. :-)
  • Erien
    Nebudou už to někde psali, pry je to technicky nemožné.
  • GlaDOS
    Nepletu-li se, elektronickou verzi si nemůžeš do počítače stáhnout.
  • no, tak sme se zasmali.. a snad abychom se posunuli dal
  • yup, to by mne zajimalo taky *4*
  • Elektronická verze k papíru je super nápad. Doufám, že se podaří formátování upravit tak, aby se dala číst i v mobilu. A pokud by jako bonus byla starší čísla, tak nejsem vůbec proti.
  • alladjex
    Já bych si nejraději koupil papírovou verzi, ale kvůli archivaci a vyhledávání měl v kompu elektronickou verzi. Papírové časáky se mi schovávat nechce. Ale ať to bude jakkoliv, je to super krok.
  • Tvoj príspevok je taký trošku vykastrovaný - žiadny obsah ani zmysel.
  • Ja bych se zase primlouval za Kindle verzi a Amazon Store :)
  • Tak teda print screen a o den pozdeji? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit