Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Budete posilat klice I k starsim Levelum? Aka od 231.
  • Bravo, za tento koment dostávaš špeciálne ocenenie - Kastrát roka *3*
  • Konzolistům je ta hra nanic. Měli byste pro ně udělat elektronickou verzi bez hry za 50 Kč. Je samozřejmě také nutné doplnit si lidi schopné tvořit kvalitní obsah pro konzolisty.
  • Pilgrim66
    Dat k tomu PDF, tak to muzou delat rovnou zadara, protoze je to druhej den na uloz.to
  • bloodrager
    Zdar, kus OT ale zaregistroval som sa na tu free hru cez to moje id aktivoval som to aj cez postu vsetko len kod mi neprisiel na hru kde ho ziskam?
  • Pilgrim66
    Kup si brejle
  • Kdyz jsem si koupil LEVEL pres publero na iPadu, znamena to, ze klic na hru bych mel dostat na email, kterym se prihlasuji na itunes? Jelikoz zadnou jinou registraci to nevyzadovalo..
  • Jack1947
    Fakt ? A ja uz si myslel ze samoliby debilci, takrka vymizeli. Otazka je jestli nedelam ze sebe vetsiho/horsiho blbce nez ty kdyz na tak detinske kecicky reaguji. *7*
  • A víš proč? Protože píšeš jak tupec. Nemáš za co.
  • Pánové paráda... a co je nevětší pecka, je že si můžu zpětně koupit co jsem prošvihl... pro první číslo (neo)Levelu jsem se zastavil den po vrácení do tiskárny a rval jsem si vlasy...
    Great job! *14*
  • Super pánové, potěšili jste mě. Konečně si Level můžu pohodlně číst i po cestě do práce. Tahat sebou denně velký časopis není moc fajn. Pravděpodobně si Vás teď i předplatím. Díky!
  • Pilgrim66
    Mám za co jsem lobovolal tak jdu zjistit, kterej z tech dvou je lepsi.

Moje Galaxy S2 uz se tesi.

Skvela prace panove.
  • Ellendway
    Výborný krok. Děkuji za elektronickou podobu. Škoda, že Publero je ten největší zmetek, který na iOS může být. Prosím, prosím o PDF.
  • Ostanem u papieru, ale budem fandiť nech sa e-verzii darí.
  • Jack1947
    Je mi jasne, ze se bude stale nadavat na tu tistenou formu, vsechno je digitalne tak proc ne i casopis. Holt to ti, co nemaji radi papir ozeli nebo by mohli cist jen tu digitalni. Ta jim na nervy tolik nepoleze. *7*
  • >>E-verzi tedy dostanete ke každému papírovému Levelu úplně zadarmo, což je krok, který, pokud se nepleteme, neučinil dosud žádný z českých časopisů.<<

Upřímně řečeno, tohle považuju za něco, co by měla být u papírových časopisů naprostá samozřejmost. Leč v takové době ještě nežijeme. Proto Vám, pánové, za tento vpravdě průkopnický a záslužný krok velice děkuju! Ovšem doufám, že se brzy dožiju doby, kdy se jinému časopisu, který toto bude inzerovat, budu moci vysmát za to, že si dovoluje se tím chlubit. :P
  • Elektronická verze zdarma k papírové. Krok, kterým by se měli ubírat všichni vydavatelé. Velká chvála směrem k redakci, jen tak dál!
  • "první e-časopis o hrách v ČR"

Nevychádzal v e-verzií jednu dobu aj Excalibur? Alebo nejaký iný známy časopis tesne pred vyhynutím...
  • je to rozmazany, jiste dam 80 kč za text co se ani neda cist lol *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit