Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jeste to tak zasrat si display takovym hnusem to by se mi pixely vypálili *6* *11*
    • tebe sa už dávno vypálily mozgové závity, tak to máš jedno :D
  • Erien
    Konečně můžu číst všude, jenom na tabletu (Nexus 7 2013) obrazky vypadají strašně kostičkovaný. Když pak vedle čtu jak to ma skvělou grafiku, tak si připadám jak kdybych měl v ruce level z roku 1999. :-)
  • Elektronická verze k papíru je super nápad. Doufám, že se podaří formátování upravit tak, aby se dala číst i v mobilu. A pokud by jako bonus byla starší čísla, tak nejsem vůbec proti.
  • alladjex
    Já bych si nejraději koupil papírovou verzi, ale kvůli archivaci a vyhledávání měl v kompu elektronickou verzi. Papírové časáky se mi schovávat nechce. Ale ať to bude jakkoliv, je to super krok.
    • GlaDOS
      Nepletu-li se, elektronickou verzi si nemůžeš do počítače stáhnout.
      • trochu jsem to ted zkoumal a publero ma adobe air klienta kam lze zakoupene casopisty stahnout pro offline cteni...
        • GlaDOS
          Díky za radu. Zkoumal jsem to jen zběžně a tohoto si nevšiml.
  • Ja bych se zase primlouval za Kindle verzi a Amazon Store :)
  • Pilgrim66
    Budete posilat klice I k starsim Levelum? Aka od 231.
    • Erien
      Nebudou už to někde psali, pry je to technicky nemožné.
    • yup, to by mne zajimalo taky *4*
  • Konzolistům je ta hra nanic. Měli byste pro ně udělat elektronickou verzi bez hry za 50 Kč. Je samozřejmě také nutné doplnit si lidi schopné tvořit kvalitní obsah pro konzolisty.
    • bobsh
      A taky bych přidal možnost koupit si jenom hru bez časopisu za 29 Kč, když má časopis bez hry stát 50. Nebo za 50 Kč koupit půlku časopisu a půlku hry, protože to stejně nedočtu a nedohraju. Nebo si moct libovolně přepínat mezi tim, jestli chci zrovna hru, nebo časopis.

(a teď vážně, asi to fakt nechápu, beru že na hru se někdo ani nepodívá a nezajímá ho, ale sakra snad 79/99 Kč za kvalitní obsáhlej časopis je přiměřená cena na to, abych to neřešil a nebrečel že to chci levnější ne? Hra je prostě příloha zdarma, stovku za dobrej časopis rád dam i když by byl bez hry)
      • Tak misto na steam muzou davat kody na psn, ne? Tobe by to stejne nevadilo.
    • x_ander
      Level je časopis o hrách. O hrách na všechny platformy, včetně konzolí. A plná hra je bonus zdarma. Ano, zdarma. Takže proč by měla být nějaká verze bez hry levnější?
      • Zadnej bonus zdarma neexistuje, naplacej takovy hovadiny. Hra je soucasti ceny casaku. Jak moc velkou soucasti je samozrejme na diskusi, ale zdarma rozhodne neni.
        • bobsh
          Samozřejmě můžu bejt uplně mimo, ale řek bych, že by tištěnej Level stál 99 Kč i bez hry.
    • tiez by som privital nizsiu cenu a minimalne dvojstranu s tipmi pre chovatelov hydiny.
    • no, tak sme se zasmali.. a snad abychom se posunuli dal
  • bloodrager
    Zdar, kus OT ale zaregistroval som sa na tu free hru cez to moje id aktivoval som to aj cez postu vsetko len kod mi neprisiel na hru kde ho ziskam?
  • Kdyz jsem si koupil LEVEL pres publero na iPadu, znamena to, ze klic na hru bych mel dostat na email, kterym se prihlasuji na itunes? Jelikoz zadnou jinou registraci to nevyzadovalo..
    • asi ano, ale ja kuprikladu kupoval v nedeli a dodnes mi zadny klic neprisel....
  • Pánové paráda... a co je nevětší pecka, je že si můžu zpětně koupit co jsem prošvihl... pro první číslo (neo)Levelu jsem se zastavil den po vrácení do tiskárny a rval jsem si vlasy...
    Great job! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit