Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super pánové, potěšili jste mě. Konečně si Level můžu pohodlně číst i po cestě do práce. Tahat sebou denně velký časopis není moc fajn. Pravděpodobně si Vás teď i předplatím. Díky!
  • Pilgrim66
    Mám za co jsem lobovolal tak jdu zjistit, kterej z tech dvou je lepsi.

Moje Galaxy S2 uz se tesi.

Skvela prace panove.
  • Ellendway
    Výborný krok. Děkuji za elektronickou podobu. Škoda, že Publero je ten největší zmetek, který na iOS může být. Prosím, prosím o PDF.
    • Pilgrim66
      Dat k tomu PDF, tak to muzou delat rovnou zadara, protoze je to druhej den na uloz.to
      • Takze to nekdo za 2 dny nascanuje a bude to tam stejne ...

Tady porad nekdo nechape, ze platba je ciste dobrovolny akt, a pokud nekdo voli nasiraci technologie, tak proste zadny prachy nedostane. Ebook ocekavam v nejakym standardnim formatu (v horsim pripade pdf, v lepsim epub, mobi, ...). A kdyz uz si neco koupim, nehodlam se modlit za to, aby dodavatel nezavrel kram/nekrach/.. a ja o vsechno neprisel.
      • Tak teda print screen a o den pozdeji? *7*
  • Ostanem u papieru, ale budem fandiť nech sa e-verzii darí.
    • Bravo, za tento koment dostávaš špeciálne ocenenie - Kastrát roka *3*
      • Tvoj príspevok je taký trošku vykastrovaný - žiadny obsah ani zmysel.
  • Jack1947
    Je mi jasne, ze se bude stale nadavat na tu tistenou formu, vsechno je digitalne tak proc ne i casopis. Holt to ti, co nemaji radi papir ozeli nebo by mohli cist jen tu digitalni. Ta jim na nervy tolik nepoleze. *7*
    • "ozely"? To jako vážně?
      • Jack1947
        Diky, uz jsem to opravil. *3*
  • >>E-verzi tedy dostanete ke každému papírovému Levelu úplně zadarmo, což je krok, který, pokud se nepleteme, neučinil dosud žádný z českých časopisů.<<

Upřímně řečeno, tohle považuju za něco, co by měla být u papírových časopisů naprostá samozřejmost. Leč v takové době ještě nežijeme. Proto Vám, pánové, za tento vpravdě průkopnický a záslužný krok velice děkuju! Ovšem doufám, že se brzy dožiju doby, kdy se jinému časopisu, který toto bude inzerovat, budu moci vysmát za to, že si dovoluje se tím chlubit. :P
    • No ja bych rad povazoval za samozrejmost, ze e-verze by mela byt levnejsi, nez papir. Coz se casto nedeje. Prodejce ve stanku ma na casaku rabat 30 procent + musi se to tisknout + musi se resit rozvoz a svoz. Ale v realu e-verze casaku stoji stejne nebo jen o malo mene. TOHLE NECHAPU. Sleva by mela byt oproti papiru dle me 50 procent. (Level neresim, mam papirove vsech 235 cisel a v policich mista dost).
      • To je důkaz toho že, když chce člověk pohodlí (ano musíme si přiznat že v dnešní době lidi papírově tištěný text tolik nebere) tak si za něj musí zaplatit bez ohledu na to kolik vydavatel vynaložil financí.
    • mala byt samozrejmost aj u knih, to by sa vysak museli vydavatelia prebrat a uvedomit si v akej dobe zijeme
  • Elektronická verze zdarma k papírové. Krok, kterým by se měli ubírat všichni vydavatelé. Velká chvála směrem k redakci, jen tak dál!
  • "první e-časopis o hrách v ČR"

Nevychádzal v e-verzií jednu dobu aj Excalibur? Alebo nejaký iný známy časopis tesne pred vyhynutím...
    • rekl bych, ze jsem pametnik a herni casopisy kupuju od prvniho cisla FIFO. A na toto si nevzpominam. Pokud to nebyla sekce nekde na w**foru.
  • je to rozmazany, jiste dam 80 kč za text co se ani neda cist lol *7*
    • Pilgrim66
      Kup si brejle
      • Jack1947
        Uz jsem mu radil , v clanku predtim ... *7*
      • XXDarthVaderXX
        On možná naráží na tu ukázku co je tady *3*
        O to je to možná horší... *7*
  • Keyz
    To PDF by mě taky zajímalo nějak jsem na to nepřišel.

A proč je text tak malý? Musím to za zoomovat abych to viděl dobře. Když něco čtu v PDF tak mám jednu stránku na obrazovce a vidím to dobře. Zde když dám jednu stránku na obrazovku je to malé a musím tedy zoomovat a pak to je komplikované.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit