Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Vitajte v buducnosti hier,ked sprava,ze vlastne PC verzia nebude odflaknuta je marketingovy tah.
  • Žádné GfWL - paráááááááááááááááááda, doufám , že se ten hnus už v žádné dobré hře neobjeví *4*
  • KIMCID
    Neošizená u mne znamená že 14 dnu po vydáni nebude DLC *3*
  • Zajímavé je, že prohlášení typu PC nebude ošizené se dnes bere jako nadstandard a pak se konzolisti diví že je PCčkáři nesnášejí.
    • Gordar
      To vyčítej těm studiím, ne konzolistům...
      • kazdopadne je vtipne, jak utichnul ten rev o hnusnych PC piratech, kdyz ted vsechny piratske verze vychazeji prvni na Xbox :)
    • eeeee
      Jasne ze se divi, protoze konzolisti nemohou za to, ze jsou pc verze podfinancovane.
  • Shenkster
    Jestli tam nebude nastavení alespoň jako u UT3 tak to je pro mě ošizený
  • a bude to mit directX 20?
    • Shenkster
      Asi tě zklamu, ale jen DX 19 *7*
  • Mr.Lolendo
    Hmm tak to chci vidět. Nastavení FOV a kláves (včetně spec. na myši). Akcelerace a filtr myši. Fungující a optimalizované AA a AO. Textury a stíny v rozlišení minimálně 4K (je rok 2012 safra už). A dále hlavně né ten konzolový pohled se zbraní přes 1/3 obrazovky a rád bych si vyděl nohy. Simulaci pohybu hlavy by tam taktéž mohli dát (FEAR rok 2005)
    • Teda nic takovyho jako "simulace pohybu hlavy" si z FEARu vubec nepamatuju. Asi bych si to mel znovu zahrat.
    • GlaDOS
      A ještě rozmazání v pohybu, ať se to pořádně všechno třepe a rozmazává. To se pak bude hrát jedna radost.
      • To ma pry ve hre skutecne byt. Obraz se bude pri hrani pry celou dobu trast, aby tim hrac nabyl skutecne dojmu, ze se pohybuje po balony nesenem meste.
      • a ještě vybrace monitoru aby ti vybroval celej stůl
  • to nema chybu jak se kazdou chvilu nejaky studio pri vydani jejich nove hry prizna ze 6 let kaslali na PC verze :)
  • smejki
    absence GfWL mi bohatě stačí. Zbytku věřím, i kdyby se nějaký věci měly opravovat až dodatečně.
  • Posledni gameplay trailer byl podle me hrany na PC s gamepadem. Prilis ostry a kvalitni obraz a predevsim prilis plynuly obraz (60 fps). To by konzole nedaly. Takze se mu myslim da verit. :-)
    • je docela vtipny řikat o videu že mí 60fps, když videa na netu maj 25fps :D:D:D
      • Jsem rad, ze se nechas tak snadno rozesmat. Kazdopadne je rozdil, kdyz je video snimano pri 60 fps a prevedeno na 25 fps a nebo kdyz je snimano pri 30 fps.
        • jo? mužeš mi prosim tě ten rozdíl vysvětlit? protože to odporuje logice.
          • Logice to neodporuje. Srovnej si to s filmem. Film se nataci na 25 fps kamery (v naproste vetsine), ale obraz pusobi plynule, protoze i lide pred kamerou se pohybuji plynule. Naopak kdyz snimas beh hry pri 25 fps, bude uz samotny zaklad neplynuly a vysledek take. Zatimco kdyz snimas hru pri 60 fps, je plynula. Prevodem zredukujes mnozstvi snimku za sekundu, ale hra ve videu bude na pohled plynulejsi nez pri snimani pri 25 fps.
          • erikse
            Ano, ma pravdu. Kdyz video nahravas pri vetsim poctu fps, ja napriklad preferuju 500 fps pri css demech a pak prevadis na 25 fps, je obraz lepsi a plynulejs. Nez kdyby jsi nahraval 30 fps.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit