Přejít na výpis diskuzí
Levine vysvětluje proč nevznikl BioShock film
12.3.2013 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
║Rozpočet $130miliónov║Tržby USA $107,509,799║Tržby Celosvetovo $185,258,983▐ Tržby za predaj DVD v USA $53,088,778 //počet predaných kusov 2,524,186║ .. ted mi vysvetli co to tady placas o komercnim neuspechu ..
-
Třeba takovej Rampage, ten byl dobrej (jedinej film, co jsem od něj viděl).
-
Souhlasím, snad bych ještě dodal, že filmoví Watchmeni mají podle mě ještě lepší konec, než v komiksu - bez spoilerů - je tam taková menší odchylka, která je podle mě ještě o kus rozumnější a dává tomu lepší smysl.
-
spolu s batman trilogii od nolana je watchmen top film. a taky nechapu jak nekdo muze na csfd hanet film spirit - dyk je to komix jako remen a perfektne se to zfilmovani k tomu hodi !
-
Souhlasim s Levinem, ale na druhou stranu, za to co v poslední době Verbinski natočil, bych mu to ani nesvěřil a 200 milionů na Rkovej horor je prostě moc, zvlášť v současnosti...
-
Hodně temný a těžký snímek, mě si získal hned po prvním shlédnutí.
-
Mne sa Watchmeni pačili hlave preto, lebo som ich videl až po tom ako som čital komix a je to fakt 1:1 prevdene, čo ma dosť prekvapilo ako dobre sa to da spraviť.
-
Off topic__Watchmeni ... je geniálny film. Ja ho fakt milujem. Abnormálne vypiplaná záležitosť, ktorá si divákov hľadala ťažko. Po zhliadnutí Watchmenov som si ešte výraznejšie uvedomil limity filmového Sin City a 300. Film je zložitý, filozofický, pritom akčný ale stále zábavný! A po asi dvoch hodinách užívania si Strážcov mi došlo, prečo asi film nemal tak veľký úspech. Vlastne po celý film chýba záporák, velký zloduch, jednoducho niekto, komu by hrdinovia chceli nakopať zadok, ale ona chýba vlastne aj nejaká tá "krásne" kladná postava. Všetci Strážcovia majú svoju minulosť, ktorá naozaj nie je veľmi ružová, takže to do toho klasického filmového komiksu, má ďaleko. Žiadny Super Man. No...ale mohol byť takto zložitý film, v dnešnej dobe, komerčne úspešný?
-
Uwe točí srajdy, ale tak napůl.. přijde mi, že ho všichni haní jen kvuli tomu co slyšeli, či viděli trapný trailer.. Alone in The Dark, BloodRayne a pár dalších jsou nehorázný kraviny nejvyššího stupně, ale takový Postal či Dungeon Siege, nejsou nejhorší.. i jeho mimoherní tvorba ujde.. on vždy natočí strašnou sraččku a poté natočí něco zajimavého a koukatelného
-
Pokazeny a nebo nemastny neslany adaptace her nicemu nepomahaji. Jen utvrzuji hollywoodske kravataky, ze to neni oblast, ze ktere se da cerpat, nebo do ni nedejboze investovat. Ze za to herni temata samy o sobe nemuzou, uz nikdo neresi. Takze o jeden sragoroidni herni film min je jedine dobre, protoze ten by hollywoodskou skepsi nezlomil.
A my jen muzeme cekat, az to nektera zajimava herni adaptace dokaze :) Ze by Warcraft - tehle vydojene a az na kost vydrenene krave to muze jen prospet, none? -
Ja som za to aby sa nemiešali hry a filmy, každé používa (hoci podobné) iné výrazové prostriedky a aj prístup prijímatela (hráča) voči dielu a tvorcom je iný ako pri filme alebo knihe. Proste niektoreé geniálne filmy nemôžu byť prenesené do hry práve kvôli iným výrazovým prostriedkom a niektoré hry prenesené na filmy. najviac spoločných prvkov majú adventúry - lineárny dej, pomerne málo slobody (nepočítam blbiny ale riešenie situácie je väčšinou vždy len jedno a posunie príbeh dalej presne tak ako zamýšlal tvorca)
a dosť už teorie umenia *3* -
co ten s tim ma spolecnyho? myslis jako verbinski? kez by uwe bral jen vysokorozpoctovy filmy?
-
tim druhym reziserem mel byt Juan Carlos Fresnadillo, ktery sice nic moc dobryho nenatocil, ale Intacto se mi docela libilo
-
Nejen diky tomuto, ale obecne ... Ken Levine je opravdu frajer. A co se tyce her, ma muj nejvetsi obdiv a respekt!
-
Kéž by měl podobný přístup i Uwe Boll.
-
Spravne lepsi nic nez nez nejaky paskvill