-
vsetko na rychlo spraskane ziadny pocit vytazstva , ostatny sutaziaci chybaju v disciplinach niektorych , skok do dialky napriklad..kludne mohli ukazat ako skakaju aj ostatny , ne furt len mna ..
preto install, par disciplin, exit, uninstall ..dakujem -
A sttisícelabých nerdských dušicek zase zaplesaly, že budou moci sportovat jako velcí profíci, budou si připadat jako silní maratonci na běžecké dráze, budou se předhánět v rekordech a dělat velké borce.... Přitom už jenom vstát od PC je pro ně nadpřirozený problém ze říše snů a fantazie. Nebýt ale těchto ubožáků, tak by měla hra poloviční prodeje, gratuluju SEGA, děláš z lidí tupé, nepohyblivé kapustňáky bezjakéhokoli sociálního života!!!
-
-
To stejný píše na EG, jenom pod článkem o BF4. Jo osvěta se musí šířit.
A miliony slabých nerdských dušicek zase zaplesaly, že budou moci kosit tisíce lidí, budou si připadat jako silní přesní vojáčci na bitevním poli a budou do chatu dělat opravdu silné cool chlápky, kteří vám klidně dojdou až domů rozbít hubu, když si je dovolíte killnout!! Přitom už jenom vstát od PC je pro ně nadpřirozený problém ze říše snů a fantazie. Nebýt ale těchto ubožáků, tak by měla hra poloviční prodeje, gratuluju EA, děláš z lidí tupé, nepohyblivé kapustňáky bezjakéhokoli sociálního života!!! -
-
Ano, rád šířím vůj názor, bohužel můj názor je ten pravdivý !
-
-
tvé příspěvky obsahují málo vykřičníků. neplníš plán, soudruhu!
-
-
-
tebe jebe ? :D
-
-
Ano Walltarovi asi slušně hrabe *6*
-
-
trololo
-
No já nejsem ten co tu tlačil rasistické sra*ky pod článkem o GTA ....
-
-
-
A osvicený neonacista tady zase tlačí svoje sra*ky místo toho aby šel vyhledávat ten bujný společenský život mezi svoje fašounské kamarády. Di se radši nechat zmlátit od chlupáčů.
-
Co to meleš s prominutím za sračky?
-
Ty máš chlapče opravdu nějake závažnej psychickej problém a měl bys vyhledat odbornou pomoc.
-
-
Podle mě mu nějakej takovej nerd vošukal mámu nebo přítelkyni. Nebo možná vobojí v jednom, tyhle případi maj obrovský incestní sklony.
-
-
-
Pěkná recenze, upřimně jsem překvapen, že ve hře není milion reklam Samsung, McDonald a dalších, kterým se na opravdové olympiádě nevyhneme, všichni sportovci budou jen zářit sponzorskými značkami, těch pět olympijských kruhů letos vystřídal McDonald, Adidas, Visa, Nature Valley & Dutch Lager. Z peněz daňových poplatníků sice nebyla vybrána většina na financování olympiády, zato část z rozpočtu už to tak zanedbatelná nebyla. Člověk si ani nemůže vzít sebou jiné občerstvení, než to s logem hlavních sponzorů, máte hranolky z domova? Tak to půjdete za mříže! Tady smíte jen s McDonaldem! Jako by nestačila ta krásná jídelna McDonald pro 1500 osob. 95% reklamních předmětů prodávajících se na olympiádě bylo vyrobeno v Číně, lokání průmysl byl podpořen jen z pěti procent!
-
Ne mylis se na olympijskych hrach ani na zimnich nejsou zadni sponzori loga atd povoleni muze se to pouze na ruznych meetincich na OH jsou povoleny pouze loga vyrobcu kombinez bot atd takze zase mates jenom lidi
-
-
Nevim za co minuska ale budis chci videt dukaz jak clovek(sportovec) na OH ma nasobe nejaky sponzory a pak se muzem bavit opravdu jsou povolena pouze loga vyrobcu
-
-
No tak já si pamatuju že sportovci mají reklamu takovým velkým písmem ... třeba Kenya a tak ... asi myslel tohle. *1*
Ale jinak taky bych rád viděl tu reklamu co je na OH úplně všude. -
-
Konecne nekdo kdo ma trochu inteligence ne jako nas troll.diskuzni(cupa sups)dektju waltare
-
-
-
*1* No to určitě, už i nejvyšší atletická liga se jmenuje "Samsung", však uvidíš ty sponzory, až ti z toho bude nevolno - na mantinelech, na světelných obrazovkách, sponzor časomíry, na billboardech, na dresech, na tretrách, v hledišti, na střechách budov i na jejich stěnách, v názvu komplexů, jako z knihy 1984.
-
-
Ano to je samsung diamantova liga to je neco jineho tam tyhle reklamy povoleny jsou koukni se na youtube na zabery z minulejch her a uvidis ze nic neni
-
Co mají společného reklamy na budovách s románem 1984?
-
-
@ stvk
Přesně tak, osobně velmi fandím projektům tohoto typu: http://opensourceecology.org/wiki
Není nad to mít vlastní pole, les, louku, dobytek, využívat všech technologických možností a být zcela nezávislý na dodavatelích, dnes není problém energii nejen efektivně získávat, ale ani ji uchovávat, či využít přírodní materiály pro drastické snížení nákladů, vytvářet statky svépomoci, takové, které není nutné každých pár let reklamovat/vyměnit, výrobní statky, ne ty zbytné, které nám k ničemu nejsou, ale lidé si snad myslí, že jediná kvalitní káva se dá pít ve Starbucks, nebo že je snad dokonce na snadě platit za to, že z plochy vlastní střešní krytiny je nutné platit daň za to, že veřejná kanalizační síť od nás svádí vodu svým klientům, za kterou posléze znovu platí. -
-
Tak to potom ano ... já sem trochu na tohle alergický, protože většina mých známých pořád okecává ekologii a samozásobitelství, ale většina z nich je maximálně schopná zmáčnkout "like" na FB.
Jinak se sháněním surovin tady kde bydlím nenmám takové problémy sou tu celkem dobré trhy. A za kopcem je tu vesnice která v časech minulých byla česnekovou velmocí. Já abych pravdu řekl se chci teď osamostatnit hlavně finančně, protože chození do práce od - do není nic pro mě. A možná se časem taky pustím do pěstování nějakého jídla já nevím jak se to dělá teď ale pokud se už i v menším zemědělství používá mechanizace tak by to celkem šlo .... Já sem ve vinohradě měl nůžky, teru a postřikovač ... a tisíc hlav révy. -
Mě o žádný zisk nejde, sám pole vlastním a využívám jej jen jako samozásobitel, ne za účelem finančního zisku, vlastní zelenina, ovoce a dokonce i obilí, přesto asi třetinu surovin musím stále dokupovat v běžných obchodech. Už nikdy bych neměnil, zkuste dnes sehnat v obchodě kvalitní český česnek, nebo třeba jablka bez pesticidů, to má člověk co dělat.
-
Já teda musím říct že já bych vlastní pole, les, louku a dobytek nechtěl ... Zamlada sem makal na vinohradě sám s otcem a musím říct že bych si to už dneska nechtěl zopakovat. Navíc aby člověk něco vydělal tak se museli používat docela hnusné postřiky (které se naštěstí u domácího pěstování sám pro sebe nepoužívají.) a tahat v létě na zádech motorový postřikovač není vůbec zábava .... navíc si myslím že otec díky tomu dostal rakovinu. Na internetu se o tom dobře čte, nebo když má člověk malou pěknou zahrádku tak se to dá, ale jak se máš starat o něco většího tak už to taková sranda není.
-
-
Asi tolik jako mají společného s filmem Idiocracy (2006) www.youtube.com/watch?v=9SV7I1OCo3U
-
-
waltar:
Ale zase jde o to, že si zřejmě do podobných pořadů schválně zvou podobné lidi, resp. do všech těch reality show apod.
Taky nezapomeň na to, jak se prakticky veškerá lidská činnost (vědy apod.) neustále větví a specializuje. Zatímco dříve jsi teoreticky mohl za život získat všeobecný přehled o takřka všem, tak dneska obětuješ celý život tomu, že se staneš expertem v jedné relativně úzce vymezené oblasti. -
@ walltar
A proč jsi to neřekl dřív, Valdíku? Já bych si ještě dovolil do konečně sumarizace zanést irelevanci každého z výroků a neprůstřelný fakt subjektivity lidského vyjádření, nakonec z toho všeho máme tu největší patlanici nesmyslů, omylů a chyb. -
Tak ono je vždycky jednoduší se podívat někam jinam a hledat tam chyby, než se podívat k sobě a hledat chyby sám na sobě. Já si myslím, že blbne celá populace jak u nás tak v USA. Jenom když se podívám na "Nikdo není dokonalý" tak tam se taky najde zajímavá směsice.
Bohužel ta méně mozkově obdařená část populace je teď ta nejhlasitější a připadá mě že na netu probíhá nějaká soutěž o to kdo je větší blb. Viz některé populární činnosti na sociálních sítích. Každopádně tehle stav vyhovuje všem stranám protože takoví lidé jdou lehce ovlivnit a líp se jim vládne. -
@ stvk
Kéž by to byla pravda. -
Film jsem neviděl, možná i mrknu, ale podle komentářů na csfd mi je jasné, o čem to je, resp. na co to chce poukázat.
Podle mého se spíš jedná o takové debilní kecy - všichni degenerujeme, amíci jsou vymatlaný národ a bla bla, tyhle generalizace mě už neuvěřitelně serou. "Miluji" ty experty, co se podívají na americký film a usuzují, jak všichni pobláznění reklamou neustále dlabou hamburgery a umějí napočítat sotva do pěti. Je to stejná hloupost jako hodnotit obyvatele ČR podle seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo filmu Veni, vidi, vici (opravdu nedoporučuji se koukat).
Rovněž jde o to, že v současnosti jde ta "debilita" mnohem lépe viditelná, každý se může poměrně lehce nějakým způsobem prezentovat na internetu, právě v diskuzích, prostřednictvím blogů, na youtube apod. A je hloupostí na základě podobných věcí hodnotit, že jde naše civilizace do prdele, nemyslím si, že se naše generace tolik odlišují od generací předchozích. V mém okolí je stále dost inteligentních lidí. -
Fuj ten film ani nepřipomínej .... jeden z nejstrašidelnějších hororů co sem v životě viděl.
-
-
-
-
-
-
U ovládání mám dojem že se jedná otlačítka na gamepadu
-
Velmi průměrná k*ndička :)
-
wut
-
Dobrý den,
můj 9ti-letý bratr dostal k Vánocům hru pro PC OH LONDON 2012 .... nějak si s tím moc nevíme rady. Zkrátka nevíme, jaká tlačítka mačkat. Například u hodu diskem se zvládneme roztočit, ale už nevíme jak hodit... u skoku do výšky nám tyč vždy shodí nohy... stále se nám tam objevuje nějaké "L" a stupně... to je jaké písmeno L? nebo levá šipka? ... a v tutorialu se nam porad objevuje L a R a vlatsně nevíme co pořádně mačkat .... náš dotaz je asi dost komplikovaný, ale kdyby se našla nějaká dobrá duše, který by nám pomohla, budeme moc moc vděční ... děkujeme -
Stejně tak gymnastika/trampolina... nevíme pořádně co mačkat, stále tam máme skill 1/8 ... u skoku pres kozu zase neumime DOPAD... umime skocit, udelat nejaky ten obrat, ale vzdy spadneme na zem...
-
To je takova blbost, az je to zabavny :D.. hraju obcas pinces/volec (2 nejzabavnejsi hry) s brachou + nejakej beh nebo ty kola na okruhu (presnej nazev neznam :D) a clovek se u toho docela zabavi.. Ale jasne, je to prumer.. Kupodivu ovsem s pomerne dobrou grafikou :)..