-
U ovládání mám dojem že se jedná otlačítka na gamepadu
-
Stejně tak gymnastika/trampolina... nevíme pořádně co mačkat, stále tam máme skill 1/8 ... u skoku pres kozu zase neumime DOPAD... umime skocit, udelat nejaky ten obrat, ale vzdy spadneme na zem...
-
Dobrý den,
můj 9ti-letý bratr dostal k Vánocům hru pro PC OH LONDON 2012 .... nějak si s tím moc nevíme rady. Zkrátka nevíme, jaká tlačítka mačkat. Například u hodu diskem se zvládneme roztočit, ale už nevíme jak hodit... u skoku do výšky nám tyč vždy shodí nohy... stále se nám tam objevuje nějaké "L" a stupně... to je jaké písmeno L? nebo levá šipka? ... a v tutorialu se nam porad objevuje L a R a vlatsně nevíme co pořádně mačkat .... náš dotaz je asi dost komplikovaný, ale kdyby se našla nějaká dobrá duše, který by nám pomohla, budeme moc moc vděční ... děkujeme -
Jako jo. Na druhou stranu mi ale rekni kam se posunout? Nektery sporty by mozna snesly inovaci, ale behani a vubec discipliny zalozeny na sile jsou myslim prave o tom buseni do cudliku. O tom to bylo uz na osmibitech. A o tom byly i ty legendarni pisickovy od Accolade. Tam to nevadilo? Proc uz tenkrat nekdo nezadal posun a inovaci? Ve smyslu ted mame silny pisicka, super 3D grafiku, tak prece nebudeme jak retardi zase mlatit do tlacitek. Mozna protoze to bylo v pohode? Tak proc to hraci chteji ted? Technicky zpracovani se vylepsuje, hratelnost zustava. Ja jsem spokojenej, me to staci. :)
-
Může mi někdo prosím vysvětlit, jak (ne)funguje tlačítko vlákno? *7*
-
No nejlepší Olympiáda to není rozhodně, protože je prakticky to samý, co vychází poslední léta, akorát s grafikou a zvuky z roku 92. Každopádně je dost smutný, že jsme se po 20 letech prakticky nikam nepohnuli. Tenhle typ her se hodí jednoznačně na WII. Jen si nemysli, já na tom taky vyrostl. Dodnes mám chuť napsat Accolade rozzlobený dopis, že mi jejich hra odpálila mezerník *1*
-
přesně tak .. zrovna s sobotu sem na to koukal v krámu .. 1500,- za PS3 verzi? Do 500,- bych si to asi i koupil, ale takle fakt ne..
-
Ne, nemáme cenzory, kteří by tu četli všechno. Záleží čistě na tom, co kdo z nás v diskuzi potká, a je logický, že nám spíš utečou dlouhý diskuze na xkrát omílaný téma. Teď ty kecy u Diabla čtu a ano, je mi na blití.
-
trololo
-
Taky moc nechápu. O pár článků níž, tušim že o D3, se hromadně popírá holocaust a ještě tam vesele přibejvaj plusíky. Docela rád bych k tomu slyšel nějaký vyjádření adminů.. když s tim totiž nic nedělaj, přesto že za banality davaj bany (lol), vypadá to, jakoby s těma názorama souhlasili. A ať mi nikdo neřiká, že games.cz nemaj nějaký cenzory, který projížděj všechny diskuze.
-
To mi jako chcete rict, ze mi zabanujete IP za "prumernou k*ndicku" coz je jen citat podnadpisu z clanku (celkem nestastne zvoleneho), ale nechate tu fasistycke sr@ce jako Osviceny sirit svoje vymesky, hranicici skutecne s porusovanim zakonu CR? To by me opravdu zajimalo, ktery debilni (ano, skutecne debilni) admin tohle resil :D
-
wut
-
tvé příspěvky obsahují málo vykřičníků. neplníš plán, soudruhu!
-
Ano, rád šířím vůj názor, bohužel můj názor je ten pravdivý !
-
no tak treba takova trampolina - tady je to zmackni ve spravny cas B A a sipku dolu, podle me by tu ale mohli dat hracum volnost - sipkou do prava by se delaly otocky dopredu, drzenim sipky doleva zase otocky dozadu, kazdy by jich mohl udelat kolik chce, kolik stihne, pospojovat ruzne triky jak se mu libi... pritom by dostal pocit volnosti, vyblbnul se a necitil se pritom jako tupec, ktery nedokaze nic jineho, nez kazde dve vteriny zmacknout co mu reknou... asi tak... jako priklad zminim treba hru Thrillville, konkretne minihru s trampolinou... jednoduche a pritom ma clovek pocit, ze opravdu hraje... London 2012 je spis spatne povedeny interaktivni film - kazdopadne co clovek, to nazor... me osobne hra London 2012 prijde vyjma grafika stejna, jako byly Olympijske hry na 386tce a myslim si, ze je docela drzy, ze se prodava za tak nehorazny penize...
-
No já nejsem ten co tu tlačil rasistické sra*ky pod článkem o GTA ....
-
To stejný píše na EG, jenom pod článkem o BF4. Jo osvěta se musí šířit.
A miliony slabých nerdských dušicek zase zaplesaly, že budou moci kosit tisíce lidí, budou si připadat jako silní přesní vojáčci na bitevním poli a budou do chatu dělat opravdu silné cool chlápky, kteří vám klidně dojdou až domů rozbít hubu, když si je dovolíte killnout!! Přitom už jenom vstát od PC je pro ně nadpřirozený problém ze říše snů a fantazie. Nebýt ale těchto ubožáků, tak by měla hra poloviční prodeje, gratuluju EA, děláš z lidí tupé, nepohyblivé kapustňáky bezjakéhokoli sociálního života!!! -
Ano Walltarovi asi slušně hrabe *6*
-
tebe jebe ? :D
-
Podle mě mu nějakej takovej nerd vošukal mámu nebo přítelkyni. Nebo možná vobojí v jednom, tyhle případi maj obrovský incestní sklony.