Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    A osvicený neonacista tady zase tlačí svoje sra*ky místo toho aby šel vyhledávat ten bujný společenský život mezi svoje fašounské kamarády. Di se radši nechat zmlátit od chlupáčů.
  • Veskoslav
    Když je to na srandu, ať to stojí 300-400 a ne tolik, kolik to stojí......
  • Veskoslav
    Co to meleš s prominutím za sračky?
  • frag.ment
    Ty máš chlapče opravdu nějake závažnej psychickej problém a měl bys vyhledat odbornou pomoc.
  • Osviceny
    A sttisícelabých nerdských dušicek zase zaplesaly, že budou moci sportovat jako velcí profíci, budou si připadat jako silní maratonci na běžecké dráze, budou se předhánět v rekordech a dělat velké borce.... Přitom už jenom vstát od PC je pro ně nadpřirozený problém ze říše snů a fantazie. Nebýt ale těchto ubožáků, tak by měla hra poloviční prodeje, gratuluju SEGA, děláš z lidí tupé, nepohyblivé kapustňáky bezjakéhokoli sociálního života!!!
  • WuWuzela
    Tady mas ty tanky
    http://www.youtube.com/watch?v=Io3LjftP6YQ
  • seš Buuh, metrosexuálnym pičuskom never tie mínuská, oni si iba pod vplyvom reklamy rady siahajú na kolík /-/ radšej ako kríž /+/
  • Velmi průměrná k*ndička :)
  • WuWuzela
    Taky mi pobouchalo par set mozkovych bunek,kdyz jsem to lustil :-D
  • Divotvurce
    Hrál někdo tohle?
    http://www.youtube.com/watch?v=2hgSBxa-84c *1*
  • Jj poslední zatáčka třetího kola, ta byla prokletá *1*
  • N7N7
    "Jinak jde stále o to samé, bezduché, tlačítkobití, jako obvykle, kterému chybí jakákoliv vášeň a motivace." Co je to za větu? Čárková epilepsie? *1*
  • JohnyTheZik
    To je takova blbost, az je to zabavny :D.. hraju obcas pinces/volec (2 nejzabavnejsi hry) s brachou + nejakej beh nebo ty kola na okruhu (presnej nazev neznam :D) a clovek se u toho docela zabavi.. Ale jasne, je to prumer.. Kupodivu ovsem s pomerne dobrou grafikou :)..
  • walltar
    To si pamatuju jak sem byl štastný když jsem vůbec něco dokončil *1* .... bylo mě 6 roků *5* Ale to byla myslím 1991. Je to jedna z prvních PC her co sem hrál. A potom taky hra kde byli na kopci dva tanky nebo něco takového a střílali na sebe .... asi o 5let pozděj sem zjistil, že tam bylo víc typů munice. To sem hrával s otcem.

Zajímavé je, že dost her co sem hrál za poslední 4 roky si skoro nepaamatuju ale Winter challenge si vybavuju jak kdybych ho hrál včera ...
  • smejki
    no jo, zvlášť běžkaření byl vrchol gamedesignu *15*
    Nostalgie je děsná věc. Schválně si to dneska zahraj, já to dva roky zpátky zkusil. *3*
  • Neviem preco tolko kritiky. Tato hra je iba marketingovy doplnok. Co ste cakali? Prevratnu sportovu hru? Ma to svoje chybicky ale bez problemov sa na tom da zabavit ked to beriete s nadhladom, mozu ju hrat naraz viaceri co je super v niektorych hrach [nap pingpong, volejbal] je to celkom sranda, a PC na hard urovni tiez nie je v niektorych disciplinach zrovna najlahsie porazit. Este raz opakujem toto je iba sucast marketingu OH, a imho je to dobry odreagovavac ked chce clovek proste trochu vypnut.
  • michaliuz18
    vsetko na rychlo spraskane ziadny pocit vytazstva , ostatny sutaziaci chybaju v disciplinach niektorych , skok do dialky napriklad..kludne mohli ukazat ako skakaju aj ostatny , ne furt len mna ..
    preto install, par disciplin, exit, uninstall ..dakujem
  • Zbožňoval jsem zahajování a ukončování OH:) Hudba, která u toho hrála, neměla chybu:)
  • walltar
    Tak to potom ano ... já sem trochu na tohle alergický, protože většina mých známých pořád okecává ekologii a samozásobitelství, ale většina z nich je maximálně schopná zmáčnkout "like" na FB.

Jinak se sháněním surovin tady kde bydlím nenmám takové problémy sou tu celkem dobré trhy. A za kopcem je tu vesnice která v časech minulých byla česnekovou velmocí. Já abych pravdu řekl se chci teď osamostatnit hlavně finančně, protože chození do práce od - do není nic pro mě. A možná se časem taky pustím do pěstování nějakého jídla já nevím jak se to dělá teď ale pokud se už i v menším zemědělství používá mechanizace tak by to celkem šlo .... Já sem ve vinohradě měl nůžky, teru a postřikovač ... a tisíc hlav révy.
  • Mě o žádný zisk nejde, sám pole vlastním a využívám jej jen jako samozásobitel, ne za účelem finančního zisku, vlastní zelenina, ovoce a dokonce i obilí, přesto asi třetinu surovin musím stále dokupovat v běžných obchodech. Už nikdy bych neměnil, zkuste dnes sehnat v obchodě kvalitní český česnek, nebo třeba jablka bez pesticidů, to má člověk co dělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit