Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozrejme, že také niečo nevymyslíš za večer, ale za to sa predsa vývojári platia, aby používali mozog...
  • walltar
    Já teda musím říct že já bych vlastní pole, les, louku a dobytek nechtěl ... Zamlada sem makal na vinohradě sám s otcem a musím říct že bych si to už dneska nechtěl zopakovat. Navíc aby člověk něco vydělal tak se museli používat docela hnusné postřiky (které se naštěstí u domácího pěstování sám pro sebe nepoužívají.) a tahat v létě na zádech motorový postřikovač není vůbec zábava .... navíc si myslím že otec díky tomu dostal rakovinu. Na internetu se o tom dobře čte, nebo když má člověk malou pěknou zahrádku tak se to dá, ale jak se máš starat o něco většího tak už to taková sranda není.
  • @ stvk
    Přesně tak, osobně velmi fandím projektům tohoto typu: http://opensourceecology.org/wiki

Není nad to mít vlastní pole, les, louku, dobytek, využívat všech technologických možností a být zcela nezávislý na dodavatelích, dnes není problém energii nejen efektivně získávat, ale ani ji uchovávat, či využít přírodní materiály pro drastické snížení nákladů, vytvářet statky svépomoci, takové, které není nutné každých pár let reklamovat/vyměnit, výrobní statky, ne ty zbytné, které nám k ničemu nejsou, ale lidé si snad myslí, že jediná kvalitní káva se dá pít ve Starbucks, nebo že je snad dokonce na snadě platit za to, že z plochy vlastní střešní krytiny je nutné platit daň za to, že veřejná kanalizační síť od nás svádí vodu svým klientům, za kterou posléze znovu platí.
  • waltar:

Ale zase jde o to, že si zřejmě do podobných pořadů schválně zvou podobné lidi, resp. do všech těch reality show apod.

Taky nezapomeň na to, jak se prakticky veškerá lidská činnost (vědy apod.) neustále větví a specializuje. Zatímco dříve jsi teoreticky mohl za život získat všeobecný přehled o takřka všem, tak dneska obětuješ celý život tomu, že se staneš expertem v jedné relativně úzce vymezené oblasti.
  • A kde jste byl celý den? Takové názory se mi dobře čtou.
  • @ walltar
    A proč jsi to neřekl dřív, Valdíku? Já bych si ještě dovolil do konečně sumarizace zanést irelevanci každého z výroků a neprůstřelný fakt subjektivity lidského vyjádření, nakonec z toho všeho máme tu největší patlanici nesmyslů, omylů a chyb.
  • walltar
    Já si myslím že oni ukradnou za rok maximum toho co ukrást jde ... kdyby byla olympiáda u nás tak by se jim jenom kradlo líp. *1*
  • Docela rád bych slyšel, jak by recenzentka a jiní, kterým se nelíbí "tlačítkobití", toto ovládání u většiny disciplín nahradili, protože mě kromě Kinectu (kterej zatim není úplně dokonalej) nic nenapadá.
  • Každého britského daňového poplatníka. To není zrovna malé číslo. Myslíte si snad, že kdyby se olympiáda konala u nás, chováni vlády a nakládání s rozpočtem by probíhalo jinak? *1*
  • walltar
    Tak to určitě někoho vytrhne ...
  • walltar
    Tak ono je vždycky jednoduší se podívat někam jinam a hledat tam chyby, než se podívat k sobě a hledat chyby sám na sobě. Já si myslím, že blbne celá populace jak u nás tak v USA. Jenom když se podívám na "Nikdo není dokonalý" tak tam se taky najde zajímavá směsice.

Bohužel ta méně mozkově obdařená část populace je teď ta nejhlasitější a připadá mě že na netu probíhá nějaká soutěž o to kdo je větší blb. Viz některé populární činnosti na sociálních sítích. Každopádně tehle stav vyhovuje všem stranám protože takoví lidé jdou lehce ovlivnit a líp se jim vládne.
  • A taky na olympijské vesnici, kam narvali snad sto herních desktopů s touto hrou. Všechny licence samozřejmě na náklady státního rozpočtu.
  • @ stvk
    Kéž by to byla pravda.
  • Vcelku škoda, keby sa konečne vymyslelo niečo zábavnejšie a originálnejšie, mohli na tom zarobiť omnoho viac, takto reálne zarobia len na tej skupine ľudí, čo kupuje podľa obrázku na obale *2*
  • Film jsem neviděl, možná i mrknu, ale podle komentářů na csfd mi je jasné, o čem to je, resp. na co to chce poukázat.

Podle mého se spíš jedná o takové debilní kecy - všichni degenerujeme, amíci jsou vymatlaný národ a bla bla, tyhle generalizace mě už neuvěřitelně serou. "Miluji" ty experty, co se podívají na americký film a usuzují, jak všichni pobláznění reklamou neustále dlabou hamburgery a umějí napočítat sotva do pěti. Je to stejná hloupost jako hodnotit obyvatele ČR podle seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo filmu Veni, vidi, vici (opravdu nedoporučuji se koukat).

Rovněž jde o to, že v současnosti jde ta "debilita" mnohem lépe viditelná, každý se může poměrně lehce nějakým způsobem prezentovat na internetu, právě v diskuzích, prostřednictvím blogů, na youtube apod. A je hloupostí na základě podobných věcí hodnotit, že jde naše civilizace do prdele, nemyslím si, že se naše generace tolik odlišují od generací předchozích. V mém okolí je stále dost inteligentních lidí.
  • Konecne nekdo kdo ma trochu inteligence ne jako nas troll.diskuzni(cupa sups)dektju waltare
  • walltar
    Fuj ten film ani nepřipomínej .... jeden z nejstrašidelnějších hororů co sem v životě viděl.
  • walltar
    No tak já si pamatuju že sportovci mají reklamu takovým velkým písmem ... třeba Kenya a tak ... asi myslel tohle. *1*
    Ale jinak taky bych rád viděl tu reklamu co je na OH úplně všude.
  • Veskoslav
    Samozřejmě střídačka ZOH a LOH:)
  • Asi tolik jako mají společného s filmem Idiocracy (2006) www.youtube.com/watch?v=9SV7I1OCo3U

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit