-
Tahle hra byla predzvest vsech tech dnesnich konzolovych titulu, kde mackas jedno tlacitko a hrdina dela vsechno.
-
Ano to je samsung diamantova liga to je neco jineho tam tyhle reklamy povoleny jsou koukni se na youtube na zabery z minulejch her a uvidis ze nic neni
-
Nevim za co minuska ale budis chci videt dukaz jak clovek(sportovec) na OH ma nasobe nejaky sponzory a pak se muzem bavit opravdu jsou povolena pouze loga vyrobcu
-
Ale vážně, kdyby někdo věděl, jak to dojet, resp. to někdy dojel, tak sem dejte vědět. :)
-
Co mají společného reklamy na budovách s románem 1984?
-
*1* No to určitě, už i nejvyšší atletická liga se jmenuje "Samsung", však uvidíš ty sponzory, až ti z toho bude nevolno - na mantinelech, na světelných obrazovkách, sponzor časomíry, na billboardech, na dresech, na tretrách, v hledišti, na střechách budov i na jejich stěnách, v názvu komplexů, jako z knihy 1984.
-
Nic proti ale loh jsou kazde 4 roky pokud si to nemyslel na stridacku ze zoh pokud ano omlouvam se
-
Ne mylis se na olympijskych hrach ani na zimnich nejsou zadni sponzori loga atd povoleni muze se to pouze na ruznych meetincich na OH jsou povoleny pouze loga vyrobcu kombinez bot atd takze zase mates jenom lidi
-
Já také ne,konkurenti asi v posledním kole namotovali do zatáčky magnety *1*
-
Pěkná recenze, upřimně jsem překvapen, že ve hře není milion reklam Samsung, McDonald a dalších, kterým se na opravdové olympiádě nevyhneme, všichni sportovci budou jen zářit sponzorskými značkami, těch pět olympijských kruhů letos vystřídal McDonald, Adidas, Visa, Nature Valley & Dutch Lager. Z peněz daňových poplatníků sice nebyla vybrána většina na financování olympiády, zato část z rozpočtu už to tak zanedbatelná nebyla. Člověk si ani nemůže vzít sebou jiné občerstvení, než to s logem hlavních sponzorů, máte hranolky z domova? Tak to půjdete za mříže! Tady smíte jen s McDonaldem! Jako by nestačila ta krásná jídelna McDonald pro 1500 osob. 95% reklamních předmětů prodávajících se na olympiádě bylo vyrobeno v Číně, lokání průmysl byl podpořen jen z pěti procent!
Takže to dopadlo jako každé dva roky:)Narychlo spíchnutá:)
-
Nejlepší hry s olympijskou tématikou jsou bezkonkurenčně Summer a Winter Challenge od Accolade (1992) *3* .
-
vyzeralo to tak nadejne *1*