Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi, kde zjistím jak se hra prodává ? Je nějaká stránka, která nabízí přímo pohled na prodeje her ? Díky za info.
  • me zmisely akorat ukoly navazany na ten tabor pod talmbergem

    jinak mi dodelavat sly, dokonce ten po tom poslednim patchi jsem odevzdal i slaviky, ale nezkousel jsem vsechno

    maximalne jeste dojedu mec kralovny ze saby, tam cicham nejakou taskarici *1*

    questu mam splnenych asi 88 a 7 cinnosti mi zustalo otevrenych
  • Co mě ale štve, chvástali se, že po dokončení příběhu bude možné dodělávat vedlejší questy. Což ale pravda není, protože slavný Vranik vám zruší úplně všechno. Po dohrání hry jsem zkoušel objíždět několik NPC, kde se měly mnou nenabrané questy nacházet a nic. Už žádné vykřičníky a hvězdičky. (dokončil jsem jich zhruba 90, ve hře by jich ale mělo být přes 100). Takže mise na Vraniku evidentně zruší téměř vše a přitom spousta questů vůbec s příběhem nesouvisí.
  • Mikrokokr
    To vím, že je tu dost anonymů. Proto ale hůř pro tebe, protože každý ví, že jsi to stále ty, když to máš neanonymní!
    No tak u moraváků jde většinou o praní (nižší inteligence), kteří jsou většinou z vesnic! To už vím ze své vlastní zkušenosti. V Praze je spousta lidí jinde a rozumně se domluví a ne že si hned jdou po krku. Proto jsem to ani tak nebral, že bych se jel s tebou hned prát! Praní je opravdu pro ubožáky s nízkou inteligencí co neumějí argumentovat! Šlo o to, aby jsi věděl , že nejsem smyšlený jako většina smradů na gamesech.
    Číslo OP není opravdu třeba. Věřím že, OP už opravdu máš *3* .
    No tak jsme to probrali, myslím už dost.
    Tak se snaž to trošku omezit, ať tu nejsi všude vidět a buď méně arogantní v odpovědích k ostatním, protože se jinak s tebou dá normálně bavit! A ne jako s některými tady. Když je pohodová nepovýšenecká odpověď, tak se nemusíš bát, že se s tebou hned někdo pustí do křížku.
  • Jack1947
    No vidíš že se dá normálně s tebou bavit *3* Přidi ani pizdisráč snad nejsem - hodnotit někoho podle toho jak zde za den píše je trochu ehm přehnané mi tak příjde. nicméně budiž že.

    Jinak sem rád že to tak vidíš a když nechceš tak mě nečteš tak jednoduhé to je , nejsem tu jen já je tu denně hodně spamu od anonymů kteřý si mění ip aby dále plácali různé bláboly. Tot asi tak vše.

    Tak by sis dal nealko no nebo kávu, zloděj opravdu nejsem jen "kradu" hry z internetu. :D ( už tady jeden nápad na scházení se byl od nějakého moraváka ale ten měl takový trochu přehnaný ton nebo co, prostě s ním bych se setkávat opravdu nechtěl já se opravdu nerad peru)taky jsem tak trochu více asociální a tak nemusím moc lidi a pokud jde o cizí lidi to platí ještě více.
    Jinak ty opravdu myslíš že jsem smyšlená osoba, to mi docela lichotí *5* a ne opravdu nejsem ale posílat ti číslo občanského průkazu nebudu.

    Což je vtipné někdy tu nejsem celý týden nebo den heheh opět přestan hodnotitr někoho podle toho jak vystupuje na games.
  • Kdopak se nám tady schovává pod tak originální přezdívkou... to bude nějakej srábek, že jo. *3*
  • Mikrokokr
    Já tyto "nadávky" používám jen, pokud se tak někdo chová! Jinak opravdu nemám důvod je psát. Pokud se člověk chová normálně a slušně odpovídá, tak tu potřebu rozhodně nemám. Viz. Odpověď, DERPovi. Sejít jsem se s tebou chtěl jen proto, aby jsi zjistil, že ne každý tu má vymyšlený profil a hraje si na mistra světa. Byla to pouze reakce na to tvé "Machruješ jen na internetu že ? ty Pražáku". Na pivo bych určitě nešel, protože za volant alkohol nepatří, to snad už víš, takže raději kávu. To jestli jsi zloděj to opravdu nevím, ale asi bych tomu s tvým přístupem i věřil. Blokovat si tě také nemám potřebu, protože pokud nechci tak si to nečtu a BAN ti dají jiní. To že jsi tu pomalu stále tak to je dobře vidět na tvém profilu kde jsou snad stovky příspěvků... Každopádně za těch pár let už vím, že co článek tak jsi tam pomalu pokaždé ty! Nevím, co v 26 letech děláš, že stále sedíš jen u Games.cz, ale asi moc koníčků, nebo kamarádů nemáš. O tvojí vlastní rodině ani nemluvím, protože si nedokážu představit tak příkladem špatného otce, pro děti! Měl by jsi s tím ale něco začít dělat, protože to letí opravdu rychle! Ne stále jen sedět u pecka. Abych tě ale stále jen nepeskoval tak musím přiznat, že nejsi alespoň přizdis..č, který stáhne ocas a neodpoví mi. To je do života opravu dobrá vlastnost *3*
  • Jack1947
    Ne já to bral podle toho že rád používáš děcka a smradi jako nadávku, ted by ses chtěl scházet ? :D Kam bys rád na pivo, i když počkat já jsem vlastně děcko, náctiletí a bůhví co ještě - btw jsem zloděj bejt tebou bych se nechtěl scházet se zlodějem :D Ne opravdu nemám potřebu se s někým scházet. Pokud mě nechceš číst odtroll si mě ( Detroller) ale ber to tak že tu budou lidi jako já nezávisle na tom jestli někdo jako ty bude chtít.

    No chtěl /slíbil u Vávry nikdo neví - já myslím že pokud bude tak za hodně dlouho. Vlastně to píšeš tak málo že na tebe reagovat stejnak nebudu a ty si poté odpust reakce na mě ano ?

    PS: o mně víš tak velké kulové, protože já tu na rozdíl od tebe nejsem přihlášený 24h denně! " Chachá no jasně jsem tu celej den a vlastně ani nespím - abych tychle zreagoval na podbného zoufalce.

    Tak jo nazdar už jsme to tu nekonečnýma reakce zaneřádily dost - prostě se nesmím nechat vyprovokovat. Je mi jedno co si o mě ty myslíš... Tak ahoj a snad už nikdy přitom to je škoda třeba by jsme se mohli o něčem pobavit - až na ten brek ohledně CZ lokalizace v KD snad nebudeš špatnej.
  • Mas co sis koupil a dobre ti tak.
  • v kcd podle me dost zalezi na hernim stylu, pokud nekdo dela vsechny vedlejsi ukoly a trenuje boj, prijde o vyzvu, kdo jede jen hlavi linii, vydrzi mu to tech 30 hodin linearne gradovat

    kdo hraje 120, tak holt vic jak pulku bude bit nebozaky

    ja treba nemam moc rad scalling u nepratel, to mi pak zase pripada trenovani k nicemu
  • Tak si ten Oblivion nainstaluj, tam byla jina zasadni a naprosto tragicka hovadina ... 3 hodiny si grindoval abys mel ten ocelovej armor ... pak ses vyspal, tim odleveloval, a stejnej mel kazdej zebrak kteryho si potkal.
  • 2Chumbaba: Kdyz budes mit ve hre rekeneme ... tisicovku postav, tak ti naprosto s klidem budu "simulovat" jejich denni rezim, a tvuj CPU to vubec nepozna. Protoze v okamziku kdy ses mimo dohled to vubec resit nemusim, jakmile se priblizis, tak si zjistim kontext (cas/pripadne stav nejakych qstu...) a podle toho urcim souradnice/cinnost, pricemz pro pohodovy fungovani sveta naprosto bohate staci 1 tik/s (i to je prehnanene moc). A klidne te takhle muzu nechat potkat postavu na ceste do mesta, protoze veze zbozi na trh, kdezto kdyz po stejny ceste pojedes v den kdy trh neni, tak ji tam samozrejme nepotkas.

    Je to trivialne primitivni, a jak tu padlo, umely to hry uz pred 20 lety. Byt trebas v omezenym rozsahu, protoze vykon HW byl jinde.
  • 2Duncan66: Co bys nechtel od bridila Vavry, ten umi jen plkat o tom, jak to vsichni ostatni delaj blbe, a sam podela na co sahne.
  • 2King Kung Pao: Tomu se rika game dizajn ... a slusne udelana hra te zaroven umi motivovat k hrani, dava ti pocit zadostiucineni a k tomu je treba aby zustavala setrvale i vyzvou.

    Pokud nejaka hra v libovolny casti prejde do systemu onehit onekill .... tak vyvojar neco hodne podelal.
  • Lol, to jsem se opravdu zasmál. Horší progress postavy než v posledním zaklínači jsem ještě neviděl.
  • Mikrokokr
    Čekal jsem, že mi toto napíšeš, takže předpokládám, že ty už machr jsi a jako machr a Pražák se se mnou sejdeš! Já totiž nemám problém kamkoli dojet i za Prahu! Tam to můžeme klidně probrat a říct si to do očí, protože právě já nesnáším děcka, co mají blbé řeči jen za klávesnicí a otravují ostatní jako ty tady!
    PS: o mně víš tak velké kulové, protože já tu na rozdíl od tebe nejsem přihlášený 24h denně! Ale já za tu dobu toho vím dost o tobě *3*
    Jo a nauč se ještě číst! Já jsem nic o tom, že něco slíbil, nepsal!
  • Loading samozrejme probiha, staci se divat na ledku HDD a je videt, ze neco nacita kazdou chvili. Kdyz nevis o cem je rec, tak se radeji nezapojuj chlapecku, vypadas potom jako naprosty hlupak.
    Ohledne problemu s NPC, proc je potreba ten strih pred kazdym rozhovorem mluvili i sami tvurci, takze to neni zadny trolling. A ze si autori nedokazou pohlidat ani to, aby jel ptacek po ceste, kdyz se v tu chvili ve hre nic jineho nedeje, to svedci o jejich diletanskem pristupu, protoze to osefovat muselo stat miliardtinu casu vyroby cele hry a nekazilo by to dobry dojem a nepoukazovalo by to na evidentni amaterismus.
    Pokrytci jako ty jsou zhoubou lidstva.
  • Jack1947
    Machruješ jen na internetu že ? ty Pražáku *5*

    To jsem rád že je někdo čte a neboj už taky vím co si za člověka ;)

    Ok tak potom nechápu proč se tady brekotáš, když to teda slíbil... podle mě to bude malér ale uvidíme. ( Jo nejdřív za 2-3roky to beztak nebude)
  • Mikrokokr
    Ale prosím tě *1* někdo ti vyndal dudánek *15* !
  • Tilwaen
    Měli by se spawnout. Pokud se ti tedy celé Mrchojedy nebugnou jako mně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit