Přejít na výpis diskuzí
LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #4: Jindra ve službě
6.3.2018 | Redakce Games.cz
105 příspěvků
-
Hra rozbitá tak, že nejde dohrát, znehodnocené sejvy, backeři oje*baní... tak se podíváme na Vávrův Facebook, jestli jsou tam nějaké omluvy nebo ujištění, že dře do úmoru, aby se všechno napravilo.
Nope.
Chlubí se, že si koupil novej rychlej počítač, a řeší Jourovou. Co bylo, to bylo. Zapomeňte. Ale za prachy díky, komp sviští. -
-
A zoufalá nicka Dworkin se vzteká a závidí *3*
-
-
Kdopak se nám tady schovává pod tak originální přezdívkou... to bude nějakej srábek, že jo. *3*
-
-
Podle mě byla chyba že to slibovali/vydávali zároven i na konzole prostě se dalo čekat že tohle prostě nevýjde a hle stalo se to čeho jsme se obávali lol.
-
Velke hry su v 21. st. cisty priemysel. Predstava riad. manazera hrabajuceho sa v kode je dobra max. na reality show.
-
Tem znalejsim veci dojde, ze na tom asi budou makat, kdyz jim jde o zisk. Ti mene znalejsi potrebuji kazdy den na fb ujisteni, ze na tom delaji a ti neznali si predstavujou, ze sef projektu neni clovek, ale robot, ktery nesmi 24h denne delat nic jineho, nez resit herni bugy a psat komunite info kazdou hodinu, ktery bug se zrovna snazi odstranit.
-
-
*6* a hele, ten blbec je zase tady *15* ty musíš mít hrozně složitej život, když každejch 1500kč ve svym životě tak intenzivně a dlouho řešíš. Když se ti podělaji sluchátka z Číny nebo odlepí podrážka na botě, taky z Číny))... taky takhle vychyluješ na reklamačnim a spamuješ na dodavatelskejch webech?
Když nebudeš toy, kterej vysedává v diskuzích na dětskym webu a začneš pracovat, taky si můžeš koupit počítač, a ani nemusíš vyvinout AAA hru a následně nas*at nějakýho pomatence,co si to koupí a nelíbí se mu to. Hlavně že x milionu lidí hraje MMO bety, který platí, i když není produkt z daleka hotový....třeba 8 let. Ty tady vříškáš jak raněný podsvinče jen kvůli tomu, že to blbne 3 tejdny po vydání
-
-
-
Dost mi vadí jak je možné se na začátku ihned vyskillovat pak si lovem nahrabat. A jsi borec... Proto mám raději systém v gothicku a witcherovi.
-
-
Nevím, jaký je systém v Gothicu nebo Witcherovi, ale pokud se v KCD na začátku vyskilluješ, tak to děláš z vlastní vůle s vědomím, že budeš mít dobrou postavu. Nikdo tě do toho nenutí a nechápu, proč se nad tím vůbec někdo pozastavuje, to je snad samozřejmost.
-
-
2King Kung Pao: Tomu se rika game dizajn ... a slusne udelana hra te zaroven umi motivovat k hrani, dava ti pocit zadostiucineni a k tomu je treba aby zustavala setrvale i vyzvou.
Pokud nejaka hra v libovolny casti prejde do systemu onehit onekill .... tak vyvojar neco hodne podelal. -
-
v kcd podle me dost zalezi na hernim stylu, pokud nekdo dela vsechny vedlejsi ukoly a trenuje boj, prijde o vyzvu, kdo jede jen hlavi linii, vydrzi mu to tech 30 hodin linearne gradovat
kdo hraje 120, tak holt vic jak pulku bude bit nebozaky
ja treba nemam moc rad scalling u nepratel, to mi pak zase pripada trenovani k nicemu
-
-
Protože pak je hra moc easy. A logicky hráči tohle dělají když mají tu volbu. Zlatý witcher styl. Takto hra nemůže dávkovat obtížnost
-
-
Lol, to jsem se opravdu zasmál. Horší progress postavy než v posledním zaklínači jsem ještě neviděl.
-
Jo, jidlo si taky presolim, protoze je na stole solnicka a ja mam tu volbu. A pak prskam na kuchare. *15*
-
-
Ve slušné restauraci nemáš silničku. Máš to ochucené,tak jak to chce kuchař a jak to má být.
-
-
Jo, u subjektivnich veci je super, kdyz jsou presne tak jak nekdo rekl, ze maji byt.
-
-
-
-
-