Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paradny zabavny letsplay. len tak dalej!
  • nepamatuju si to presne, ale je to trochu jinak (teda ve vanilla xcom2 minimalne bylo)

tam se rozhodne, ze pod nejakou uroven % se netrefi nikdo a nad nejakou naopak kazdej

takze teoreticky se save/load daj eliminovat smuly, kdyz clovek vyplaca miss na nekoho s nizkym procentem a na hity si naopak setri ty s vyssima

kazdopadne na normalni obtiznost to netreba a na nejtezsi jsem nemel nervy
  • Khanemis
    Výtečně, děkuji všem za solidaritu, s níž uctili oběti dnešního longplaye!
  • Khanemis
    Bohužel jsem tenhle stream výjimečně minul. Ze záznamu to vypadá, že to stálo za to, spousta pamětihodných událostí:)

Co se jinak těch tradičních situací "90% šance...a zase jsem minul" týče, tak mám podezření, že v tomhle XCOM dost podvádí. Schválně jsem to testovat a několikrát jsem narazil na situaci, kdy hra evidentně rozhodne na začátku tahu ne, že konkrétní výstřel mine, ale že dejme tomu první útok na danou postavu prostě mine, a pak už je úplně jedno, kdo ten útok provede a z jaké je to blízkosti. Příklad - hra se v pátem kole rozhodně, že první útok vedený hráčem na konkrétního Sectoida vždy mine, ať už ho vedete vojákem přes půl mapy s šancí 15% nebo s chlapíkem, co stojí dvě políčka od něj a má 80%. Naopak druhý útok pak třeba zase zasáhne vždy. Sice se to dá obejít zvolením útoku, který nemine nikdy (meč, granát), ale je to pěkně podivná záležitost. Navíc se obávám, že s touhle "fíčurou" hra ráda podvádí, že u některých nepřátel zvyšuje/snižuje šanci úspěchu bez ohledu na to, co pak říkají skutečná % na zásah. To by potom vysvětlovalo přesně ty situace, kdy se do zombíků trefujete s prstem v nosem na velkou dálku a Chosena nedáte ani s 90% šancí.
    Trošku mi to osobně kazí dojem z jinak dobré hry. Ale možná se pletu.

Jinak navrhuji minutu ticha za padlé, především za nešťastného Okamiho:)
  • Doporučil bych trochu přidat mody, ty základní zbraně jsou tak leda na pískoviště atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit